Mei hoţu mei, cum le ştie el pe toate meiMrPlici wrote:Tutunulnedumeritu wrote:![]()
![]()
Buruienuta galbinuta,
Rar barbat care te cruta.
![]()
![]()
Să mor, nu alta, Coană Joiţico
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
cataok wrote:Nedumeritul si Mr Plici perechea anului 2009. Bai fratilor mai bine va duceti in parc sa jucati sah precum pensionarii, lasati-ne cu inutilitatea topicurilor voastre. Ce mai urmeaza sah prin corespondenta? Da Dane stiu ca acum o sa-mi spui cine a inventat sahul si ca de fapt istoria nu il cunoaste pe adevaratul inventator si ca un mare filozof indian spunea ca .... mai lasa-ne frate, esti la fel de util precum un pop-up de la o pagina de net, sari mereu in ochii omului ca te vrea ca nu te vrea. Macar acolo punem un pop-up blocker si scapam, la tine ce trebuie sa te banam?
Mai lasati fratilor bancurile si povestile pentru copii ca stiu si eu sa dau search daca vreau un banc sau mai stiu ce zicala a unui profet din Mogosoaia. Spuneti-mi de niste arme de niste lucruri utile. Incepuse Dan sa zica ceva de un revorver, dar cand a dat-o in balarii s-a dus dracu topicu. Treziti-va si aduceti ceva util sau taceti din gura!
cataok wrote:Sunt 3 topicuri inutile, asta era ultimul, imi pare rau ca nu am scris pe fiecare din ele cat ma entuziasmeaza prezenta lor si cata placere vizuala imi produc, daca asta te face fericit o voi face. Eu am zis ca lumea se complace in prostie si inutilitate. De exemplu Haiosu care apare din Paste in Craciun pe forum doar ca sa scrie bancuri si sa faca morala, nedumeritul care ne plimba de la Macheaveli pana la Caiafa incercand sa ne arate cat e el de destept. Angel Of Light care e un Nedumerit mai tanar... Tu.... spune-mi si mie, fa un copy paste si arata-mi un post unde dai un sfat legat de arme util si bun ca sa nu consideri ca ma i-au de tine.
uite aici o reiterare a ce am mai "zis" pe forum despre rg, asta in afara de tonele care s-au scris despre el si celelalte alte cateva marci existente prin buzunarele posesorilor... ... ...: http://www.bearmed.org/galned/content/0 ... 88-019.jpgcataok wrote:Sunt 3 topicuri inutile, asta era ultimul, imi pare rau ca nu am scris pe fiecare din ele cat ma entuziasmeaza prezenta lor si cata placere vizuala imi produc, daca asta te face fericit o voi face. Eu am zis ca lumea se complace in prostie si inutilitate. De exemplu Haiosu care apare din Paste in Craciun pe forum doar ca sa scrie bancuri si sa faca morala, nedumeritul care ne plimba de la Macheaveli pana la Caiafa incercand sa ne arate cat e el de destept. Angel Of Light care e un Nedumerit mai tanar... Tu.... spune-mi si mie, fa un copy paste si arata-mi un post unde dai un sfat legat de arme util si bun ca sa nu consideri ca ma i-au de tine.