Autoaparare - Galerie Resurse Web

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Supara pe cineva galeria de resurse?

Da, ne supara, e o porcarie.
2
9%
Nu intereseaza pe nimeni.
4
17%
Ar fi utila daca ar putea posta si altii.
0
No votes
Oarecum utila.
2
9%
Interesanta si utila.
8
35%
Internetul este un SPATIU LIBER, inca.
7
30%

Total votes: 23

nedumeritu

Post by nedumeritu »

Iar lui hedone,
sa-i dea Dumnezeu sanatatea pe care mi-o ureaza el mie, oarecum...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Trebuie sa recunosc ca o parte din afirmatii sunt corect din toate punctele de vedere. Flash-ul de pe romsdc.ro este pastrat inca in forma anterioara pana va fi transformata pagina total si garantez acest lucru se va intampla curand. Dar am si eu o intrebare profana in felul ei, oricarei persoane noi care intra acum pe arw si citeste

Visit the Genuine ROMSDC: bearmed.org ce-i indica?

Adica ROMSDC-ul adevarat, Clubul Roman de Auto Aparare este bearmed. Sunt eu tipicar sau asa suna? Daca asa suna pe mine unu ma deranjeaza, deoarece clubul este club, bearmed aste al dumneavoatra. Da siteurile sunt ale dumneavoatra, munca dumneavoatra tot ce vreti si considerati a fi, dar asa cum sunt puteti sa le pastrati, nimeni nu le vrea, nimeni nu le cere, putin imi pasa ce scrieti acolo, nici daca povestiti cum am intrat eu in MI Moldova in pantaloni scurti, am intrat si culmea am si putut, oare cati tampiti mai ajung in biroul marelui de acolo astfel imbracati? Asta e, fiecare cu prostia lui.

Pana cand vom semna actele ca nu mai sunteti in ROMSDC intr-adevar din punct de vedere legal sunteti in ROMSDC, dar moral nu mai sunteti cu noi de cand ati luat decizii care au afectat imaginea clubului, de cand ati luat decizia de a renunta la valorile clubului. Daca vreti actele, le veti avea stati linistit.

"Legea incepe cu mine!" este parte fundamentala a clubului ROMSDC, cand ati luat decizia sa ne parasiti, ati parasit si acest simbol. Un club nu este format din hartiile de la judecatoie, nu este format din vorbe, un club este format din caractere si din actiuni personale. Cand ne-am intalnit prima data la Brasov am ramas impresionat de planurile dumneavoatra, in sfarsit cineva ne interesat financiar dorea sa aduca un bine in societate, dorea sa lumineze mintile indoctrinate si incatusate ale celor din jur. Atunci am fost de acord sa i-au parte la formarea ROMSDC si sa lupt sa vad acest club pe picioare. Regret daca dumneavoatra v-ati pierdut acel simbol pe care il aveati atunci, daca ati vazut in ROMSDC altceva decat este in realitate, eu si atatia altii ne pastram viziunea si vom lupta ca ROMSDC sa aduca valoarea promisa in societate.

Nu va impune nimeni sa schimbati nimic si imi cer scuze daca "spal rufe" in public, din pacate nu sunt genul de persoana care pastreaza anumite lucruri sub puterea anonimatului, imi place sa spun ce gandesc pentru ca nu imi este rusine.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Nu am spus ca romsdc.com ar fi al alcuiva, romsdc.com, .eu, org le pastrati si faceti ce doriti cu ele, clubul ROMSDC are ca site oficial www.ROMSDC.ro.
Last edited by Angel_Of_Light on Tue Jan 06, 2009 2:58 pm, edited 2 times in total.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Nu am spus ca romsdc.com ar fi al alcuiva, romsdc.com, .eu, org le pastrati si faceti ce doriti cu ele, clubul ROMSDC are ca site oficial www.ROMSDC.ro.
Bun!
Nu ma poti convinge.
Poti incerca si tu ca ceilalti, cu invective gratuite si cu urari de sanatate
aproximativa.

OK.
Eu totusi am modificat OARECUM semnatura.
OARECUM, la fel ca sanatatea ce mi-a fost urata mai devreme.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Sa va mai intreb ceva domnule Zaharia, azi m-a sunat un individ care cica vroia sa adune informatii despre cei inselati de dumneavoatra, v-a adresat cateva apelative deloc placute si mi-a spus ca face parte dintre cei pagubiti, credeam ca ati terminat cu afacerile tampite si ca nu ma mai suna nimeni sa-mi ceara detalii despre afacerea FORT sau despre alte afacerile ale dumneavoatra. Am si eu intrebare singura solutie e sa-mi schimb telefonul ca sa nu mai aud de pagubiti si nemultumiti de dumneavoatra? Nu sunt avocatul, justitiarul sau tortionarul nimanui, nu am ceva cu dumneavoatra dar deja e suparator sa tot aflu cate o persoana care ma suna sa se vaite de actiunile dumneavoatra.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nu stiu cine a putut suna.
Ar trebui sa aiba un nume si o dovada ca a trimis bani cuiva.
Eu am chitante de returnare de bani de la toti cei in discutie.
Chitante olografe. Si documente de banca pentru OP-uri de restituire.
Inca din data de 15 Decembrie 2008.
Altceva nu stiu.
Sa ma contacteze personal sau poti sa im dai numarul lui pe PM
ca sa il contactez eu. Sunt foaarte curios.
Numarul pastreaza-l ca este al ROMSDC si nu ai de ce sa il schimbi.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Pai cred ca asa o sa fac, daca mai ma suna i spun sa rezolve lucrurile cu persoana cu acre are problemele... totusi mi-ar placea sa nu mai aud de astfel de lucruri.

Numarul de pe arw nu este al ROMSDC este al meu personal, am spus mai sus ca nu lucrez cu soparle si soparlite (minciuni), deci nu mi-a fost si nici nu imi este teama sa-mi pun numarul personal. Consider ca cei din jur sunt destul de maturi sa nu-mi fac probleme aiurea, iar daca nu sunt, intotdeauna exista masuri de rezolvare a problemelor.
MrPlici

Post by MrPlici »

O intrebare , am vrut sa intru pe siteul romsdc.ro si ma trimis automat pe
bearmed , e corect ??????????????????
_ Image

Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

Nici poveste, daca mergi pe www.romsdc.ro vezi site-ul ROMSDC asa cum era el inainte in format flash. Nu merg linkurile sau altceva de pe el pentru ca a fost pus in formatul asta doar ca sa nu apara site under construction. Curand siteul va fi functional, cu forum si tot tacamul.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:O intrebare , am vrut sa intru pe siteul romsdc.ro si ma trimis automat pe
Este absolut corect!
Daca scrii
http://www.romsdc.ro
ajungi exact la site-ul ROMSDC actual.
Daca scrii orice de genul:
http://www.romsdc.eu
sau
http://www.romsdc.com
sau
http://www.romsdc.org

Ajungi la site-uri cumparate de mine in martie 2008 si cu continutul pe care
consider eu ca pot sa il pun acolo.
Asa-i cu Internetul. E liber.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

nedumeritu wrote:
MrPlici wrote:O intrebare , am vrut sa intru pe siteul romsdc.ro si ma trimis automat pe
Este absolut corect!
Daca scrii
http://www.romsdc.ro
ajungi exact la site-ul ROMSDC actual.
Daca scrii orice de genul:
http://www.romsdc.eu
sau
http://www.romsdc.com
sau
http://www.romsdc.org

Ajungi la site-uri cumparate de mine in martie 2008 si cu continutul pe care
consider eu ca pot sa il pun acolo.
Asa-i cu Internetul. E liber.
Eu zic ca raspunsul nu e corect, MrPlice spune ca a intrat pe romsdc.ro si a ajuns pe bearmed ceea ce e incorect. Atentie la intrebare ca altfel apare confuzia...
Last edited by Angel_Of_Light on Tue Jan 06, 2009 4:15 pm, edited 1 time in total.
MrPlici

Post by MrPlici »

Oi fi eu mai ţaca , deci daca intru pe siteul www.romsdc.ro si dau la ,, news & events ma baga automat pe http://bearmed.org/galned/ , incercati si voi
Last edited by MrPlici on Tue Jan 06, 2009 4:16 pm, edited 1 time in total.
_ Image

nedumeritu

Post by nedumeritu »

Angel_Of_Light wrote:Pai cred ca asa o sa fac, daca mai ma suna i spun sa rezolve lucrurile cu persoana cu acre are problemele... totusi mi-ar placea sa nu mai aud de astfel de lucruri.

Numarul de pe arw nu este al ROMSDC este al meu personal, am spus mai sus ca nu lucrez cu soparle si soparlite (minciuni), deci nu mi-a fost si nici nu imi este teama sa-mi pun numarul personal. Consider ca cei din jur sunt destul de maturi sa nu-mi fac probleme aiurea, iar daca nu sunt, intotdeauna exista masuri de rezolvare a problemelor.
Scuze, ramasesem cu ideea ca la inceput am stabilit sa iti cumperi din
banii ROMSDC o cartela cu numar si sa platim reincarcarile tot de acolo.
Sincer sa fiu nu stiu cum s-a procedat, dar tu oricum ar fi trebuit sa ai
convorbirile platite, doar nu vorbeai pentru tine ci in interesul ROMSDC,
si asa ar fi fost normal.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

MrPlici scuza-ma, ai dreptate.... e o mica problema tehnica la mijloc....

S-a schimbat hostingul si siteul a ramas, s-au schimbat domeniile din org, com si eu in ro dar siteul avea cale catre anumite galerii. Acum acele galerii sunt sub egida bearmed deci.... acum daca apesi pe anumite parti ale romsdc.ro te duce la bearmed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ca vezi cum e lumea.

Problema principala e ca nimeni in ROMSDC-ul actual nu are cunostiinte de web design asa ca, nimeni nu a reusit sa modifice siteul romsdc.ro, dar este pe lista de prioritati pe primul loc.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

MrPlici wrote:Oi fi eu mai ţaca , deci daca intru pe siteul www.romsdc.ro si dau la ,, news & events ma baga automat pe http://bearmed.org/galned/ , incercati si voi
Eu intelesesem ca daca dai pe www.romsdc.ro ajungi la draqu'n praznic.
Scuze.
Dar aici Flavius este cel ce are dreptate.
Deocamdata este acolo o forma veche de site ce urmeaza sa fie updatata
a.s.a.p.
Din aceasta cauza se intampla chestia asta.
forma actuala de acolo este un simplu place-holder temporar pana isi fac
ei un site complet.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Post Reply