Autoaparare - Galerie Resurse Web
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
De aia imi place mie de tine Nedumeritule si cand lumea te scoate la lumina precum persoana care esti, raspunsul tau vine in acelasi stil la misto. Stil caracteristic securistilor democratizati dupa 90 (vezi Iliescu, tatal Revolutiei = lovitura de stat).
Pe ce ma bazez eu cand afirm ce afirm? Pai nu e prima data cand ai facut ceva si pe urma ai cerut taxa de utilizare, sa iti amintesc de site-urile tale marete? Sau de teapa FORT 17? Inca nu ai raspuns la intrebarea, daca ai licenta pe muzica ta sau ai piratat-o de pe dc?
Dragul nostru securist.. scuze Nedumerit, noi ne-am dumerit cum e cu tine si ce incerci sa faci, ar trebui sa te dumiresti si tu ca nu te mai vrem dupa tepele pe care ni le-ai tras. Lumea nu uita asa usor ce faci si dupa ce faci o porcarie nu poti sa mai afirmi ca totul e ok si sa zambim si sa ne intelegem.
In Romania nu totul se cumpara, iar cinstea si omenia e unul dintre ele ori le ai ori cauti alt loc de inselat prosti.
Pe ce ma bazez eu cand afirm ce afirm? Pai nu e prima data cand ai facut ceva si pe urma ai cerut taxa de utilizare, sa iti amintesc de site-urile tale marete? Sau de teapa FORT 17? Inca nu ai raspuns la intrebarea, daca ai licenta pe muzica ta sau ai piratat-o de pe dc?
Dragul nostru securist.. scuze Nedumerit, noi ne-am dumerit cum e cu tine si ce incerci sa faci, ar trebui sa te dumiresti si tu ca nu te mai vrem dupa tepele pe care ni le-ai tras. Lumea nu uita asa usor ce faci si dupa ce faci o porcarie nu poti sa mai afirmi ca totul e ok si sa zambim si sa ne intelegem.
In Romania nu totul se cumpara, iar cinstea si omenia e unul dintre ele ori le ai ori cauti alt loc de inselat prosti.
Asa de stupid si previzibil, ai pus un poll, pai nimeni nu zice ca nu e util ce ai pus tu acolo, dar ce legatura are cu armele de auto aparare? Cica ai site be armed si imi pui picturi renascentiste. Da inteleg aluzia, dar invata-ma sa trag cu pistolu fara sa incerci sa mi-l vinzi la supra pret, invata-ma ce e corect ce nu e, invata-ma cum sa nu imi plezneasca zamakul in poligon, ca faptul ca sunt proaste am inteles, dar nu cumpar FORTUL tau, mi-am cumparat legal din Romania un RG si sunt curios sa aflu cum trebuie sa ma port cu el ca s ail stapanesc cat mai mult. Am inteles ca nu sunt sigurul posesor de RG si sunt atatia care trag cu el in poligon si nu le-a crapat.
Nu imi spune ca ai postat noul album al lui Salam, mai bine du-te pe manele.ro sau picturi.ro si arata-le lor calea spre pictura. Daca doar asta ne poti ajuta sa intelegem de aici, multumim si... multa sanatate! NEXT!!!
Nu imi spune ca ai postat noul album al lui Salam, mai bine du-te pe manele.ro sau picturi.ro si arata-le lor calea spre pictura. Daca doar asta ne poti ajuta sa intelegem de aici, multumim si... multa sanatate! NEXT!!!
-
nedumeritu
Cu umilinta trebuie sa recunosc faptul ca singura legatura, deocamdata,
intre partea de arme/autoaparare si resursele din domeniul muzical
si al picturii este faptul ca ele fac parte dintre preocuparile mele.
Ma intereseaza, imi plac domeniile respective si de aceea am pus
la un loc pe acelasi site toate acele resurse.
Poate mai sunt si altii care sa fie interesati, daca nu de arme, de Queen,
de, pictura si, de ce nu de muzica celor de "dupa blocuri" sau de Zavaidoc,
doar de faptul ca, la nevoie, le gasesc pe toate la un loc.
Deranjeaza asta pe cineva?
Si sa nu crezi ca nu e un pic de munca sa le pui acolo.
[Cine stie... cunoaste... si poate apreciaza]
intre partea de arme/autoaparare si resursele din domeniul muzical
si al picturii este faptul ca ele fac parte dintre preocuparile mele.
Ma intereseaza, imi plac domeniile respective si de aceea am pus
la un loc pe acelasi site toate acele resurse.
Poate mai sunt si altii care sa fie interesati, daca nu de arme, de Queen,
de, pictura si, de ce nu de muzica celor de "dupa blocuri" sau de Zavaidoc,
doar de faptul ca, la nevoie, le gasesc pe toate la un loc.
Deranjeaza asta pe cineva?
Si sa nu crezi ca nu e un pic de munca sa le pui acolo.
[Cine stie... cunoaste... si poate apreciaza]
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Am citit din topicurile de pe acest forum si am observat si alte persoane care au incercat sa aduca alte lucruri decat armele non letale aici. Am observat de asemenea ca si ele au suferit critici, ma gandesc ca e frumos sa nu facem diferente. Daca ai facut un astfel de site cinste tie, nimeni nu are nimic cu el, dar sincer nu ma intereseaza sa vad zilnic ca ai mai pus tu inca un artist sau o pictura in el. Ce ma intereseaza am pus ca topic acum. Recunosc sunt subiectiv, relatia dintre noi nu a inceput cu dreptul si nu din vina mea. Recunosc de asemenea ca nu am o parere buna despre tine cu toate ca esti cu cativa ani mai in varsta ca mine, dar nu mie ar trebui sa-mi fie rusine de acest lucru.
Ca sa concluzionez, stapaneste-ti siteul sanatos, dar nu ne mai polua cu informatii privind ce ai postat tu pe el, pentru ca nu cred ca sunt singurul care spune ca nu are nici o legatura cu ce vrem noi sa facem aici. Am inteles ai site, bravo tie, cred ca o sa-ti faci si un blog pe care sa-ti scrii memoriile ca tot e la ora actuala. Daca poti sa dai un sfat fara sa amintetsi de FORT te rog sa nu te sfiesti, daca nu...te rog sa te abtii!
Multumesc
Ca sa concluzionez, stapaneste-ti siteul sanatos, dar nu ne mai polua cu informatii privind ce ai postat tu pe el, pentru ca nu cred ca sunt singurul care spune ca nu are nici o legatura cu ce vrem noi sa facem aici. Am inteles ai site, bravo tie, cred ca o sa-ti faci si un blog pe care sa-ti scrii memoriile ca tot e la ora actuala. Daca poti sa dai un sfat fara sa amintetsi de FORT te rog sa nu te sfiesti, daca nu...te rog sa te abtii!
Multumesc
-
nedumeritu
Propunerea ta mi se pare de bun simt.cataok wrote:Am citit din topicurile de pe acest forum si am observat si alte persoane care au incercat sa aduca alte lucruri decat armele non letale aici. Am observat de asemenea ca si ele au suferit critici, ma gandesc ca e frumos sa nu facem diferente. Daca ai facut un astfel de site cinste tie, nimeni nu are nimic cu el, dar sincer nu ma intereseaza sa vad zilnic ca ai mai pus tu inca un artist sau o pictura in el. Ce ma intereseaza am pus ca topic acum. Recunosc sunt subiectiv, relatia dintre noi nu a inceput cu dreptul si nu din vina mea. Recunosc de asemenea ca nu am o parere buna despre tine cu toate ca esti cu cativa ani mai in varsta ca mine, dar nu mie ar trebui sa-mi fie rusine de acest lucru.
Multumesc
Eu imi vad de site-ul meu si tu de ale tale.
Corect.
Pe de alta parte eu nu scriu in topicurile deschise de tine daca nu ma citezi,
iar tu, cum eu nu te voi ma cita, nu scrii in topicurile mele.
E un forum liber, nu?
Fiecare citeste ce vrea.
Pe de alta parte, ca sa vin in intampinarea celor cautate de tine,
iata aici un link unde imaginile graiesc de la sine despre un accident cu RG88.
Recunosc, a fost o sesiune mai "incinsa", dupa primele 4 incarcatoare
tevii mele ii crescuse cocoasa.
http://www.romsdc.com/acc-rg-88
Cred ca dupa ce vei vedea acolo cum este construita teava interna, din
cei doi biscuiti cu margini subtirele rau de tot pe alocuri, ma vei intelege
de ce spun sa nu se traga mai mult de un incarcator doua dar si alea rar.
Cam cum spunea cu mult bun simt Rainman.
Problema este totusi rezolvabila.
Orice armurier [armurier, nu cei ce au titlul luat ca sa tina magazine], poate
sa faca o operatiune perfect legala si sa puna o teava de Mauser HSC 90
in locul celei originale din pastai intr-un RG88. Am vazut asa ceva, am tras,
cu el si nu s-a suparat. Acum cred ca are cam 1500 de focuri trase in 10
luni de zile si nu zice nimic. Teava de Mauser este insa din otel, nu cine
stie ce otel dar oricum se dovedeste rezistenta.
Cred ca am fost de folos cat de cat in problema RG88.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
-
hannibal2007lecter
-
nedumeritu
Spre surprinderea mea unanima, maneaua, nu cea de azi - desigur - aparehannibal2007lecter wrote:BISAngel_Of_Light wrote:Faramita Lambru si manele.... atunci hai sa spunem de Paul Anka ca a cantat balada Lunii la acordeon... Nu stiu de unde aveti acest zvon, dar printre reprezentantii de varsta mea muzica lautareasca nu e acelasi lucru cu manelele.
si este cunoscuta ca gen muzical inca de la anii 1780 in bazinul de influenta
a vechii Persii.
In baza teoriei probabilitatii, subscriu si eu ca Faramita Lambru nu avea
cum sa cante maneaua lu' salam si a lu' gutza sau mai stiu alte
chestii accesibile urechilor noastre pe unde vrei si pe unde nu vrei.
Dar nu sunt la fel de sigur ca nu o fi auzit-o pe cea veche, maneau aia
venita pe canalele pe care din strabuni plecau copii nostri "donati" pentru
a se face ieniceri.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Multumesc pentru informatii Dane. Ce propui tu este destul de simplu de facut si cred ca voi opta pentru aceasta transformare salvatoare la RGul meu.
Legat de forum, internetul este liber, poti pune acolo ce vrei tu si fi sigur ca nimeni nu te va opri. Forumul nu e un loc liber, se bazeaza pe legi interne si pe o comunitate de oameni. Eu am ridicat un punct de vedere pe care nu cred ca sunt singurul care il sustin. Vad ca Majoritatea au spus ca Internetul este un loc liber, intr-adevar repet este, dar forumul nu este si pe mine ma deranjeaza sa bombardezi lumea cu informatii si reclama la siteul tau unde ai postat muzica, picturi si alte lucruri complet inutile aici. Daca au votat ca poti posta ce vrei tu pe internet sa stii ca nu inseamna ca poti posta ce vrei tu si aici pe forumul arw. Daca respecti aceasta comunitate, vei intelege ce vreau sa subliniez. Daca postezi lucruri importante , interesante din domeniul armelor non letale si nu numai poti posta aici unde vrei tu. Chiar te rog sa postezi si pe topicul meu. Dar repet numai despre arme!
Legat de forum, internetul este liber, poti pune acolo ce vrei tu si fi sigur ca nimeni nu te va opri. Forumul nu e un loc liber, se bazeaza pe legi interne si pe o comunitate de oameni. Eu am ridicat un punct de vedere pe care nu cred ca sunt singurul care il sustin. Vad ca Majoritatea au spus ca Internetul este un loc liber, intr-adevar repet este, dar forumul nu este si pe mine ma deranjeaza sa bombardezi lumea cu informatii si reclama la siteul tau unde ai postat muzica, picturi si alte lucruri complet inutile aici. Daca au votat ca poti posta ce vrei tu pe internet sa stii ca nu inseamna ca poti posta ce vrei tu si aici pe forumul arw. Daca respecti aceasta comunitate, vei intelege ce vreau sa subliniez. Daca postezi lucruri importante , interesante din domeniul armelor non letale si nu numai poti posta aici unde vrei tu. Chiar te rog sa postezi si pe topicul meu. Dar repet numai despre arme!
-
nedumeritu
I got it.
Voi continua si pe alte cai, cu un SEO profesional.
SEO = Search Engine Optimization.
Dar cand voi termina prezentarea unui revolver Eko Viper 2.5"
9 MM Rubber!!!!
desigur ca voi reveni in acest topic sa fac prezentarea de rigoare si
sa fac trimiterile catre resursele de pe bearmed.org.
De afapt si acum, acolo, gasesti prezentarile de pistoale facute chiar
de forumistii nostri si chiar si teste cu efectele de rigoare.
Voi continua si pe alte cai, cu un SEO profesional.
SEO = Search Engine Optimization.
Dar cand voi termina prezentarea unui revolver Eko Viper 2.5"
9 MM Rubber!!!!
desigur ca voi reveni in acest topic sa fac prezentarea de rigoare si
sa fac trimiterile catre resursele de pe bearmed.org.
De afapt si acum, acolo, gasesti prezentarile de pistoale facute chiar
de forumistii nostri si chiar si teste cu efectele de rigoare.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
Pe mine unul, ma deranjeaza ca te legi de numele de ROMSDC, cu care nu ai nicio legatura. Punct. Ca esti tu dăştept, si ai dat bani pe ele si acuma iti apartin de drept, nu face decat sa demonstreze lipsa de caracter, jmekeria tipica etc. Te-ai gasit sa faci reclama la .org, .com... etc, tinand cont ca ele nu au nicio legatura cu clubul ROMSDC. Dar, las ca ti-o veni si tie cineva de hac odata.
Apropos, ti-ai gasit un job?
Apropos, ti-ai gasit un job?
-
Angel_Of_Light
Domnule Zaharia, am si eu o rugaminte, daca veti sa va promovati bearmed, personal nu ma deranjeaza, dar va rog stergeti din semnatura
Visit the Genuine ROMSDC: bearmed.org
Ati mai facut o data ceva de genul asta pe vremea cand romsdc.eu era parte din clubul ROMSDC si ati pus o redirectionare spre pagina FORT17.
ROMSDC este clubul ROMSDC de unde ati plecat, iar siteul ROMSDC este www.romsdc.ro. bearmed nu are nici o legatura cu ROMSDC.
Ati mai facut o data ceva de genul asta pe vremea cand romsdc.eu era parte din clubul ROMSDC si ati pus o redirectionare spre pagina FORT17.
ROMSDC este clubul ROMSDC de unde ati plecat, iar siteul ROMSDC este www.romsdc.ro. bearmed nu are nici o legatura cu ROMSDC.
-
nedumeritu
Am o intrebare:Angel_Of_Light wrote:Domnule Zaharia, am si eu o rugaminte, daca veti sa va promovati bearmed, personal nu ma deranjeaza, dar va rog stergeti din semnatura
- nu ar fi mai bine sa ma sinucid pentru ca am inventat notiunea de
Clubul Roman de Autoaparare si implicit ROMSDC, deci sa dau ortu' popii
asa benevol, pentru ca altii au nevoie de numele nascocite de mine?
Bun, am priceput, nu ar fi crestineste. OK.
Dar dupa legile net-ului si dupa netiquette , odata ce sunt posesor
al unor domenii
romsdc.com
romsdc.org
romsdc.eu
pot oricand sa imi pun orice content acolo
si pot pretinde in continuare ca este vorba de "the genuine brand".
Deocamdata inca nu am plecat din ROMSDC [intreaba si tu pe Presedinte,
ca doar totusi ti-am lasat si un sef acolo, nu?].
Si tot deocamdata, nu prea stiu de ce va permiteti sa imi furati munca,
ma refer la template-ul flash pe care il folositi acum pe romsdc.ro?
Asa urat cum este, nefunctional, desuet-de moda veche, in Flash,
e munca mea.
E cumparat si facut/adaptat de mine si semnat de mine in partea de jos
a paginii.
Desigur, daca renuntati la pretentiile ciudate, pot la randul meu sa vi-l
dau adaptat la cheie, ca si contributie personala la ROMSDC.
Asta ar fi altceva.
Deocamdata putem constata amandoi ca in afara de template-ul in cauza
nu fura nimeni nimic de la celalalt.
Voi aveti ROMSDC.RO, eu celelalte.
Ce facem cu ele si ce incarcam pe ele, este fix treaba fiecaruia in parte.
Cum ar fi sa te rog respectuos sa scoti din semnatura ta sloganul pe
care tot eu l-am adaptat si legat de ROMSDC?
Ar suna ca dracu', nu?
Asa ca nu o fac.
In cartea mea scrie asa:
de fiecare data cand spui sau scrii ceva e bine sa te asculti ce spui si
sa intelegi cele ce le scrii.
Dar sa vii imperativ si sa spui: stergeti xxxx din semnatura este cumva
cam dictatorial dupa gustul meu.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else
adevarul stimate domn Dan, este ca in momentul in care am cumparat noul domeniu, le-am comunicat celor de la care am luat hostingul, si s-a incarcat automat site-ul.... si habar nu avem sa-l scoatem, ca deh, nu ne pricepem si cautam om. Ca am observat ca dumneavoastra nu sunteti deloc om, si de aceea. Dar cu timpul, il gasim noi si zboara zite-ul ala instant. Cu riscu de a avea 5 ani de acum inainte o pagina under construction.
Imi place treaba asta: e al meu fac ce vreau cu el. Mai stiu io unu care gandea si facea la fel, da l-au impuscat saracu in '89. Cam de cand ati ramas si dumneavoastra slab la punga de tre sa dati tzepe cu Forturi. Nu e bai, pastrati-le sanatos (oarecum)
Imi place treaba asta: e al meu fac ce vreau cu el. Mai stiu io unu care gandea si facea la fel, da l-au impuscat saracu in '89. Cam de cand ati ramas si dumneavoastra slab la punga de tre sa dati tzepe cu Forturi. Nu e bai, pastrati-le sanatos (oarecum)
-
nedumeritu
Daca intri pe www.whois.net vei vedea datele de inregistrare ale
domeniilor mele.
Doar acele date luate in considerare si se pot trage concluzii referitor
la succesiunea "inventarii" numelor.
iata aici:

iar aici este data intrarii tale oficiale pe forum:

Vorba ta [saracu' Hamlet...], The rest is silence.
Propunerea mea este sa cool down the situation.
Afara este destul de rece. Cand ne racorim, discutam ca oameni
asezati si evaluam situatia.
domeniilor mele.
Doar acele date luate in considerare si se pot trage concluzii referitor
la succesiunea "inventarii" numelor.
iata aici:

iar aici este data intrarii tale oficiale pe forum:

Vorba ta [saracu' Hamlet...], The rest is silence.
Propunerea mea este sa cool down the situation.
Afara este destul de rece. Cand ne racorim, discutam ca oameni
asezati si evaluam situatia.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Dan Zaharia
Somebody Else