De ce nu esti si stai linistit, acasa, la Viena ?
Merita achizitionat un pistol de autoaparare ?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
@ dingo20:

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
catalin_suzeanu
Revin si spun ca, in noua lege, exista o "portita" ce te lasa la mana legiuitorului, comparativ cu vechea lege care, era mult mai drastica la acordarea dreptului de port si folosinta insa muuult mai exacta cu "locurile publice"...dingo20 wrote: ...........................
a) in locuri aglomerate, stadioane, sali de spectacol si adunari publice, precum si in alte locuri in care folosirea acestor arme este interzisa prin lege.
Redau ceea ce am scris mai sus, pentru argumentare...
Din pacate, asta e legea si trebuie sa ne conformam.catalin_suzeanu wrote: ..........................
In art.20 din Legea nr.17/1996 privind regimul armelor de foc si al munitiilor, erau foarte bine delimitate "locurile publice"... "In localurile publice, de desfacere a marfurilor, sali de asteptare a mijloacelor de transport in comun, gari, aerogari, targuri, piete, drumuri publice si in alte locuri aglomerate..."
...........................
Influienta pentru corectarea anumitor articole, poate ca ar avea anumite asociatii sau ONG-uri insa teama mai marilor trece peste logica bunului simt...
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Foarte bine punctat dingo si catalin! Felicitari! Important este sa fim foarte atenti in in ce zona ne aflam cand tragem, eventual mai mult somam si aruncam cu pistolul dupa ei. Poate daca tragem in sus si fuge, avem mai multa clementa la procuror. Ideea este ce facem daca ne este pusa viata in pericol int-un tramvai sau autobuz, sau gara/statie/magazin si avem totusi pistolul la noi? Este in stare organul sa ne judece gresit daca ne aparam sau salvam viata cuiva? Eu zic si cred ca treaba facuta cu multa gandire nu va aduce necazuri prea mari posesorului de arma. Poate sunt mai naiv, dar cu o gandire matura si lucida..si un avocat bun, scapam de parnaie sau altceva. Ma gandesc ca darca as fi pus intr-o situatie de asta...intr-un magazin sau o statie, si nu se lasa cu victime sau este ranit numai agresorul si justitia ma acuza neintemeiat, chiar daca am tras in loc public, ma judec cu ei pana in pana la Haga!..la naiba! 
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
Asa, tati, tare si la cap! Las' ca le aratam noi!

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
merge la pistol cu bila, dar daca ai cu gaz ..... faci ravagii in tramvai/autobuzAdrian_is wrote:Foarte bine punctat dingo si catalin! Felicitari! Important este sa fim foarte atenti in in ce zona ne aflam cand tragem, eventual mai mult somam si aruncam cu pistolul dupa ei. Poate daca tragem in sus si fuge, avem mai multa clementa la procuror. Ideea este ce facem daca ne este pusa viata in pericol int-un tramvai sau autobuz, sau gara/statie/magazin si avem totusi pistolul la noi? Este in stare organul sa ne judece gresit daca ne aparam sau salvam viata cuiva? Eu zic si cred ca treaba facuta cu multa gandire nu va aduce necazuri prea mari posesorului de arma. Poate sunt mai naiv, dar cu o gandire matura si lucida..si un avocat bun, scapam de parnaie sau altceva. Ma gandesc ca darca as fi pus intr-o situatie de asta...intr-un magazin sau o statie, si nu se lasa cu victime sau este ranit numai agresorul si justitia ma acuza neintemeiat, chiar daca am tras in loc public, ma judec cu ei pana in pana la Haga!..la naiba!
Revolver Gamo R77
"Useless laws weaken necessary laws."
"Useless laws weaken necessary laws."
-
catalin_suzeanu
Depinde la ce ora folosesti arma...daca e dupa ora 10 dimineata, atunci sigur ca meritul tau va fi acela de "intinerirea populatiei Romaniei" (prin decimarea indirecta, produsa de atacul de cord, a mosilor si babelor din acel mijloc de transport)...DaBears wrote:merge la pistol cu bila, dar daca ai cu gaz ..... faci ravagii in tramvai/autobuzAdrian_is wrote:Foarte bine punctat dingo si catalin! Felicitari! Important este sa fim foarte atenti in in ce zona ne aflam cand tragem, eventual mai mult somam si aruncam cu pistolul dupa ei. Poate daca tragem in sus si fuge, avem mai multa clementa la procuror. Ideea este ce facem daca ne este pusa viata in pericol int-un tramvai sau autobuz, sau gara/statie/magazin si avem totusi pistolul la noi? Este in stare organul sa ne judece gresit daca ne aparam sau salvam viata cuiva? Eu zic si cred ca treaba facuta cu multa gandire nu va aduce necazuri prea mari posesorului de arma. Poate sunt mai naiv, dar cu o gandire matura si lucida..si un avocat bun, scapam de parnaie sau altceva. Ma gandesc ca darca as fi pus intr-o situatie de asta...intr-un magazin sau o statie, si nu se lasa cu victime sau este ranit numai agresorul si justitia ma acuza neintemeiat, chiar daca am tras in loc public, ma judec cu ei pana in pana la Haga!..la naiba!
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
-
Angel_Of_Light
Sincer sfatul meu... daca esti in autobuz /tramvai foloseste orice altceva inafara de pistol... Nu de alta dar risti sa te judeci si cu oamenii ca i-ai asurzit sau mai stiu eu ce, poate sufera careva de inima si iti face plangere de tentativa de omor, ca l-ai speriat... lumea e mai nebuna decat te astepti....
Am fost in Dragonu Rosu si a iesit cu bataie in tramvai, un grup de rroame au incercat sa isi exercite meseria de ciorditor, lumea se pare ca a reactionat si le-a trimis pe scari in jos. Culmea era ca tramvaiul statea in statie si nu mai pleca, alea au urcat si incepusera sa isi faca meandrele. Cum au zburat alea afara hopa s-a inchis si usa si a plecat.... Oare vatmanu astepta sa isi termine alea treaba si sa plece?
Din fericire nu bat Bucurestiul prea des si cand merg, chiar daca e seara de obicei merg cu sotia si atunci e ok, iau si pistolu cu mine... Altfel nu il iau.
Am fost in Dragonu Rosu si a iesit cu bataie in tramvai, un grup de rroame au incercat sa isi exercite meseria de ciorditor, lumea se pare ca a reactionat si le-a trimis pe scari in jos. Culmea era ca tramvaiul statea in statie si nu mai pleca, alea au urcat si incepusera sa isi faca meandrele. Cum au zburat alea afara hopa s-a inchis si usa si a plecat.... Oare vatmanu astepta sa isi termine alea treaba si sa plece?
Din fericire nu bat Bucurestiul prea des si cand merg, chiar daca e seara de obicei merg cu sotia si atunci e ok, iau si pistolu cu mine... Altfel nu il iau.
merge la pistol cu bila, dar daca ai cu gaz ..... faci ravagii in tramvai/autobuz[/quote]
Depinde la ce ora folosesti arma...daca e dupa ora 10 dimineata, atunci sigur ca meritul tau va fi acela de "intinerirea populatiei Romaniei" (prin decimarea indirecta, produsa de atacul de cord, a mosilor si babelor din acel mijloc de transport)...[/quote]
..mare nebuni mai sunteti!!!of..nu poate omu' sa zica o vb serioasa ca voi si sariti la beregata! railor!! 
Depinde la ce ora folosesti arma...daca e dupa ora 10 dimineata, atunci sigur ca meritul tau va fi acela de "intinerirea populatiei Romaniei" (prin decimarea indirecta, produsa de atacul de cord, a mosilor si babelor din acel mijloc de transport)...[/quote]
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Weapon of Ukraine
LA MULTI ANI, pagubelor care esteti !!!dingo20 wrote:Sunt "acasa" Coane, da' nici aici nu pot sa stau fara sa intru pe forum.Emanuel wrote:@ dingo20:
![]()
La multi ani tuturor!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Mai lasa lu' naiba clăpile alea si iesi in lume, fericitule.Emanuel wrote:LA MULTI ANI, pagubelor care esteti !!!dingo20 wrote:Sunt "acasa" Coane, da' nici aici nu pot sa stau fara sa intru pe forum.Emanuel wrote:@ dingo20:
![]()
La multi ani tuturor!
![]()
![]()
Caci inca mai poti.
Asta cu pututul ne omoara. Nu?
Stai numai ca ... imi revin... in capitala...
In limba Albionului, Perfidului Albiion: NU PAGADI ZAIETZ!
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Ies, ies, ho, sa termin cu "blogu' " ista odata !

Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
nedumeritu