hannibal2007lecter wrote:
............
... ce mi-ar place sa le zbor creierii la parazitii astia
Cu atitudinea asta m-as mira sa iti dea avizul psihologic pentru permis de port-arma....
l-am luat deja. ast pp-ul am spus-o figurativ nu la propriu dar asta nu inseamna k imi place sa traiesc cu ei pe langa mine(daca un mar se strica si nu il arunci o sa strice si pe celelalte mer) si apropo e parerea mea personala
Atunci ia-o mai usurel, "cool down", ca "e" unii mai sensibili si mai iuti de shish !
Parerea mea!
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
Bine MrPlici, vorbeste tu. Spune tu ceva interesant.
.
.
.
.
A, nu poti? Nimic? Chiar nimic? Eh, lasa ca te faci tu mare, nu mai fi suparat.
Ai noroc ca respiratia e un reflex neconditionat. Daca ar fi necesitat gandire ai fi fost mort demult...
MrPlici iar incepi cu magariile? Iar vorbesti urat? Adu-ti aminte ce ti-am scris in mailul ala atunci, incearca sa vorbesti mai frumos Rainman a facut un comentariu pertinet la ce a spus Hannibal, totusi nu e frumos sa spui pe un forum de arme ca le-ai zbura creierii la unii indiferent ce fel de persoane sunt aceia...
Angel_Of_Light wrote:MrPlici iar incepi cu magariile? Iar vorbesti urat? Adu-ti aminte ce ti-am scris in mailul ala atunci, incearca sa vorbesti mai frumos Rainman a facut un comentariu pertinet la ce a spus Hannibal, totusi nu e frumos sa spui pe un forum de arme ca le-ai zbura creierii la unii indiferent ce fel de persoane sunt aceia...
ok Scuze
_
________________________ AK 47 Mitraliera Plici plici Zambiti va rog
misubagsisu wrote:..pacat ca e asociat Romsdc-ul cu asta. stiu pe cativa care s-au chinuit si au muncit pentru asociatie si acum ...uite rasplata..pacat
asa este! din pacate ROMSDC este asociat cu multe, asociere facuta gratuit si de persoane ce nu cunosc realitatea.
asadar voi face putina lumina... Avand in vedere calitatea mea de purtator de cuvant al Asociatiei, va aduc la cunostinta:
COMUNICAT al Asociatiei Clubul Roman de Autoaparare- ROMSDC
ROMSDC este o asociatie neguvernamentala, non-profit, constituita la initiativa unor oameni ce s-au cunoscut prin intermediul acestui site (forum).
Membrii fondatori ai acestei Asociatii sunt in numar de 6, unul dintre ei fiind Zaharia Dan (nedumeritu). Traim intr-o tara democratica si atat dansul cat si oricare din membrii ROMSDC sunt liberi sa isi aleaga calea in viata si cariera, viata lor personala nefiind problema Asociatiei, atata timp cat Asociatia nu este implicata ca nume, imagine, sau in alt mod. In momentul in care Asociatia este afectata de faptele,actiunile, vorbele,etc oricarei persoane fizice sau juridice, Asociatia isi rezerva dreptul de a folosi mijloacele legale si democratice ce ii stau la dispozitie, pentru a reactiona/actiona.
Singurul domeniu al Asociatiei este: www.romsdc.ro Orice alt domeniu ce contine denumirea "romsdc" NU ne apartine si nu avem nici o implicare. In momentul de fata site-ul asociatiei este in reconstructie, si nu este functional.
"Afacerea FORT " asa cum a fost ea denumita NU apartine Asociatiei ROMSDC. In aceasta problema este implicat numele lui Zaharia Dan, care-asa cum am spus si mai sus- este unul din membrii fondatori ai asociatiei, dar Asociatia ROMSDC nu este implicata in procurarea acestor pistoale. Unii membrii detin aceasta marca de pistol si va putem spune calea-LEGALA- prin care au fost obtinute, astfel incat doritorii sa aibe informatiile necesare.
In momentul de fata Zaharia Dan este inca membru in aceasta asociatie, dar in urma exprimarii dorintei domniei sale in prezenta mai multor martori, s-a retras din viata si activitatea Asociatiei. Deci, domnia sa nu reprezinta Asociatia.
Orice act oficial care implica numele asociatie, fie ca e vorba de contract sau nu, trebuie sa contina numele si prenumele presedintelui ROMSDC, semnatura si stampila (oficiala, legala) acestuia. Orice alt fel de document este nul si neavenit, si nu implica ROMSDC-ul.
In momentul de fata presedintele Asociatiei ROMSDC (presedintele consiliului director) este Vaduva Vlad.
Conform art 52 din Statutul Asociatiei, ""Presedintele Consiliului director reprezintã de drept Asociatia în raport cu persoanele juridice si fizice si are drept de semnãturã sub stampila Asociatiei, angajând-o în mod valabil. Pentru cazurile de indisponibilitate sau vacanta temporara a Presedintelui, Consiliul Director desemneaza si un Vicepresedinte cu drept de prima semnatura. Fiecare dintre acestia va utiliza o stampila distincta pentru actele semnate de el. În bancã si limitat la operatiunile bancare mai are drept de semnãtura II contabilul si/sau Directorul executiv, deci numai însotitã de semnãtura Presedintelui sau au Vicepresedintelui desemnat de Consiliul Director.
Presedintele îsi asumã conducerea curentã a Asociatiei si reprezentarea în relatiile cu tertii. Presedintele poate delega îndeplinirea atributiilor sale unuia sau mai multor vicepresedinti. ""
Scopurile ROMSDC:
a) apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului, inclusiv a dreptului la aparare a individului si a proprietatii asa cum sunt ele stipulate in normele interne si internationale;
b) reprezinta interesele detinatorilor legali de arme de autoaparare si sustine dreptul cetatenilor de a detine si folosi arme pentru autoaparare;
c) îmbunãtãtirea relatiei existente între cetãtean si institutii sau autoritãti locale si nationale cu atributii în asigurarea linistii si ordinii publice;
d) promovarea bunei guvernari prin cresterea transparentei si combaterea coruptiei, a birocratiei si a abuzurilor de tot felul ce afecteaza grav toti cetatenii români, vegherea la respectarea Constitutiei si legilor tarii atât de cetateni, cât si de autoritatile statului;
Si cateva din obiective:
• sprijinirea persoanelor ce doresc sa devina posesori legali de arme pentru autoaparare inclusiv prin organizarea de cursuri teoretice si practice de manuire a armelor si colaborarea cu institutiile abilitate ale statului în vederea depistarii armelor detinute ilegal;
• cooperarea cu Politia Romana, cu autoritatile locale ori cu asociatiile legal constituite ale acestor autoritati ;
• sprijinirea activitatii Politiei si a organismelor comunitare sub aspectul promovarii transparentei decizionale, al respectarii depline a legilor tarii, a valorilor democratice si a drepturilor omului;
• cultivarea legãturilor cu alte organizatii similare si persoane fizice din tarã si strãinãtate prin schimburi de informatii si de publicatii scrise sau electronice
• formarea unei atitudini active a cetateanului prin informare corecta si constientizare fata de faptele antisociale savârsite prin violenta;
• organizarea de dezbateri si sondaje de opinie pe probleme de interes pentru Asociatie, realizarea de studii de diagnoza si prognoza;
• sprijinirea si apararea membrilor si simpatizantilor Asociatiei, inclusiv prin oferirea de informatii utile, consultanta si asistenta de specialitate in domeniul juridic si legislatia armelor si munitiilor;
• oferirea de diverse servicii de consultanta, promovare si informare, in scopul obtinerii de fonduri pentru dezvoltarea Asociatiei si atingerea scopurilor propuse;
• realizarea, editarea si difuzarea de carti, publicatii periodice, pliante, afise, brosuri, programe informatice si alte materiale informative, sub forma tiparita sau în format electronic;
• initiaza constituirea unei biblioteci electronice cu materiale de referinta specifice, a unei baze de date pentru studiu si cercetare, precum si a altor resurse informationale de acest gen;
• organizarea de cursuri de pregatire, seminarii, colocvii, congrese, conferinte, festivaluri, expozitii, reuniuni profesionale, dezbateri publice, precum si organizarea unor activitati de sensibilizare a opiniei publice privind scopurile si obiectivele Asociatiei;
• initierea si organizarea de concursuri la nivel national si international pe teme legate de obiectul sau de activitate si acordarea de premii, diplome onorifice si alte distinctii ;
• actiuni de popularizare prin mass-media: presa vorbitã sau scrisã, conferinte, expuneri etc.;
• sprijinirea actiunilor si initiativelor care raspund scopului Asociatiei sau sunt complementare obiectivelor acesteia.
Principalele deziderate ale Asociatiei pentru perioada imediat urmatoare sunt:
-punerea la punct a site-ului oficial al Asociatie: www.romsdc.ro
-atragerea de noi membrii
-receptionarea informatiilor "din teritoriu", a criticilor, solutiilor, ideilor, propunerilor, pt ca Asociatia sa poata oferi membrilor sai cat mai multe avantaje si beneficii.
In speranta ca v-am fost de folos,
VA MULTUMIM pentru atentia acordata,
Vlad Vaduva - purtator de cuvant al Asociatiei ROMSDC
In sfarsit si presedintele ROMSDC apare la rampa cu un comunicat oficial, inca putin si toata lumea ar fi crezut ca nu aveti presedinte la cate comunicate oficiale ai dat. Ma bucr ca luminezi situatia si apreciez faptul ca pastrezi manusile cand e vorba de Dan, daca erai si tu cu banii dati si sa stai sa astepti ca fraieru dupa tampenii nu mai erai asa diplomat. Dar un presedinte trebuie sa fie diplomat nimic mai mult si asta vad ca esti. Nu te prea cunosc deci nu imi voi da cu parerea prea mult, vcaci nu vreau sa fiu acuzat ca debitez prostii. Totusi vreau sa le spun si eu colegilor de pe forum ca legat de Dan "s-a retras din viata si activitatea Asociatiei" e aprope de adevar dar eu zic ca nu e adevarul. Am vorbit cu doi membrii fondatori din club care mi-au spus ca s-a votat excluderea lui Dan Zaharia din ROMSDC si cel care a facut propunerea de excludere a lui ai fost tu! Dar din nou apreciez ca esti diplomat, dar o persoana ca Dan Zaharia nu cred ca merita aceasta diplomatie. Apropo am vazut ca aplecat iar in Moldova si cauta tovarasi de drum, ma intreb a gasit vreun fraier?
Ma bucur ca nu mai e Dan in ROMSDC si eu zic ca acum intr-adevar se poate realiza ceva, voi incerca sa ajut si eu clubul vostru asa cum voi putea si as vrea sa-i cunosc personal pe toti membrii.
In clipa in care ROMSDC are ceva de spus, o face prin mijloacele de care dispune, si o face prin reprezentanti oficiali. Restul sunt pareri personale ale membrilor sau ne-membrilor.
Intr-adevar diplomatia trebuie sa isi spuna cuvantul, si mai presus de toate trebuie pastrat un limbaj decent si civilizat. Sper ca am reusit sa fac asta in postarile mele. Daca nu, imi cer scuze!
Adevarul este ca domnul Zaharia s-a retras din viata si activitatea ROMSDC. Eu unul nu stiu sa existe vre-o hartie semnata de dansul prin care renunta la calitatea de membru, si la judecatorie nu cred ca s-a depus vre-un act aditional prin care domnul Zaharia sa fie exclus. Deci, legal, domnul Zaharia este inca membru al ROMSDC. In momentul in care se va hotara excluderea vreunui membru sunt convins ca se vor parcurge toti pasii legali. Deocamdata nu am stiinta ca as fi emis vre-un convocator a vreunei sedinte ce are pe ordinea de zi acest aspect si anume excluderea domnului Zaharia. Daca exista asa ceva sau vre-un proces verbal a vreunei sedinte de asemenea factura as fi curios sa vad si eu...
Momentan toti membrii fondatori activi si nu numai acestia, nu prea stau degeaba. Suntem ocupati pana peste cap, si speram ca rezultatele sa apara in termen scurt. Incercam sa cooptam noi membri, si pt asta trebuie sa oferim ceva viabil, LEGAL, si cat mai interesant si atractiv. Sa nu uitam ca se apropie si sarbatorile si asta incetineste multe activitati, caci sa obtii un impact maxim trebuie sa alegi si un moment bun.
Vis a vis de membrii clubului, acestia vor fi cunoscuti de toata lumea in momentul in care vom face functionabil site-ul. Nu suntem o societate secreta, nu suntem o casta ci o echipa, si speram sa avem o colaborare cat mai buna cu toata lumea:membri, autoritati, colaboratori. Asa ca oricine este binevenit, iar o mana de ajutor este importanta oricand si indiferent de contributie (marimea si forma acesteia) atata timp cat se incadreaza in limitele decentei, bunului simt, legalitatii
Reamintesc tuturor ca avem ca motto : "Respectarea legii incepe cu mine!"
probabil ca se refera la faptul ca aceasta firma ne-a ajutat cu cate ceva... ba un cronograf, ba alta...
din pacate, tin sa il anunt, ca din cate stiu eu oamenii astia sunt niste domni nu niste fraieri... putina decenta daca se poate ... va rugam!
Pentru Soimul Maltez.
Astept de la dumneavoastra scuze pentru afirmatia facuta.
Nu cred ca am tratat vre-o persoana, ma refer nu doar "forumisti" cu atata lipsa de respect in 14 ani de cand lucrez in aceasta firma, nici eu si nici nu am auzit ca un coleg de-al meu sa fi facut acest lucru.
Prin urmare nu voi accepta niciodata sa fiu tratat cu lipsa de respect cum ati facut-o dumneavoastra.
Eu ma simt tratat rau pe acest forum , am primit din partea dumneavoastra de 2 ori BAN , , IMI PIERD IDENTITATEA CU USERUL ASTA MrPlici ,,,, Cu respect , Catalin3
Imi vreau numele inapoi , si promit ca nu mai vb urat , si o sa fiu foarte ascultator , Macar acum de sarbatori , ca un cadou de la Mos Craciun
Last edited by MrPlici on Fri Dec 19, 2008 10:22 am, edited 1 time in total.
_
________________________ AK 47 Mitraliera Plici plici Zambiti va rog
Buna ziua.
Din cate imi aduc aminte nu v-am dat BAN decat o singura data. De fapt ati fost singurul care l-ati primit , datorita modului de adresare desi ati fost, nu avertizat ci rugat, sa folositi cuvintele potrivite.
Cu respect.