Poligonul de Tir Sportiv "Anatolie Salceanu" (Joit

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Post by haiosu »

Emanuel wrote:Vezi ca "nedumeritu" e unul si acelasi personaj de cand s-a inregistrat prima oara.

"Mr Plici", a.k.a. "catalin3", a.k.a. "catalinuk" etc. e cu totul alta figura.

:mrgreen:
mare figura de altfel ... :mrgreen:
hedone

Post by hedone »

Emanuel wrote:Vezi ca "nedumeritu" e unul si acelasi personaj de cand s-a inregistrat prima oara.

As baga mana pe langa foc, as sari de la parter si m-as arunca in spatele trenului ca sunt cu totii unul si acelasi mandru personaj
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

@ Emanuel
Domn cum te stim.
Totusi, nu mai incerca sa treci chiorii strada pe la stop, poate ca ei nu vor.
Poate ca ei nici nu pot sa o treaca sau daca o trec nu fac diferenta.
Decelam, in speta discutata, un grav deficit de perceptie a realitatii
Sa lasam omul sa inoate singur, pe Prut in sus.
Poate si acolo i se va parea ca merge la vale... :mrgreen:
PS
Si ar trebui sa faci o addenda si sa explici acel a.k.a. tot pentru cei cu
deficit de perceptie:
a. k. a. =Also Known As,
adica:
"de asemenea cunoscut ca..."
IENIVEI...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Rainman

Post by Rainman »

hedone wrote:Ca sa nu mai existe atatea discutii cu personaje fictive, nu ne opreste nimic ca pe acest forum sa ne facem mai multi useri, nu? Deci stimate domn, plicirendumeritsaunu...
...
:D E ca si cum ai compara polul nord cu ecuatorul...
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Rainman wrote:
hedone wrote:Ca sa nu mai existe atatea discutii cu personaje fictive, nu ne opreste nimic ca pe acest forum sa ne facem mai multi useri, nu? Deci stimate domn, plicirendumeritsaunu...
...
Nice, isn't it so?
N-ai cu cine, domle', n-ai cu cine...,
neshte telectuali nou infiltrati printre noi :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tunari.ro

Romaneste, asa cum ne sta noua bine

Post by tunari.ro »

Dintr-un topic ce se dorea a lamuri cum stau lucrurile in poligonul nostru s-a ajuns la o disputa legata de cine si cum a achitat nota de plata pentru munitia consumata in trecut sau sub ce nick-name se prezinta.....Tipic pentru noi, ca neam.Poate admin. intervine, ma gandesc ca alti user-i noi sau vechi, sunt mai degraba interesati de unde si in ce conditii se poate trage cu arma, eventual de feedback-ul celor care au fost (aici, eu sunt primul care vreau sa aflu pareri) si mai putin de reglatul unor neintelegeri intre membrii acestui forum.Sper sa nu va suparati, dar s-a ajuns mult off-topic si nu ma mai tenteza sa-l urmaresc.Daca nu va stiu parerea, va fi greu sa venim cu servicii care sa se apropie de dorintele dvs. Stima, Eugen.
nedumeritu

Re: Romaneste, asa cum ne sta noua bine

Post by nedumeritu »

tunari.ro wrote:Dintr-un topic ce se dorea a lamuri cum stau lucrurile in poligonul nostru s-a ajuns la o disputa legata de cine si cum a achitat nota de plata pentru munitia consumata in trecut sau sub ce nick-name se prezinta.....Tipic pentru noi, ca neam.Poate admin. intervine, ma gandesc ca alti user-i noi sau vechi, sunt mai degraba interesati de unde si in ce conditii se poate trage cu arma, eventual de feedback-ul celor care au fost (aici, eu sunt primul care vreau sa aflu pareri) si mai putin de reglatul unor neintelegeri intre membrii acestui forum.Sper sa nu va suparati, dar s-a ajuns mult off-topic si nu ma mai tenteza sa-l urmaresc.Daca nu va stiu parerea, va fi greu sa venim cu servicii care sa se apropie de dorintele dvs. Stima, Eugen.
Domnule Dima,
Sa fim seriosi. Am studiat de mai multa vreme oferta structurata pe
http://www.tunari.ro.
Este mai mult decat pertinenta si vadeste o abordare corecta si pertinenta
a problemelor.
Desigur, neamul nostru va gasi mereu ceva de comentat.
Preturile le veti regla in timp dupa piata si dupa consumul real de resurse.
Problemele de preturi sunt cele ce au inflamat mintile celor veniti mai
nou si care inca nu au o idee clara ce inseamna investitia de acolo si
ce inseamna in realitate "trasul pe campii sau prin muntii patriei".
Personal am nascocit si folosit termenul acesta din urma si faceam referire
la un poligon de la Magurele/Brasov. Nu pot comenta conditiile de acolo
si tocmai din cauza conditiilor consideram ca ma aflu prin muntii patriei.

Ca se discuta si situatia este efervescenta, nu este chiar un lucru asa de
rau.
Am invatat de la altii ca nu exista reclama negativa.
Iar TUNARI.RO numai de rau nu poate fi vorbit.
Pentru o minte deschisa, simplul fapt ca va intereseaza acut feedback-ul
ar trebui sa fie garantia necesara si suficienta a seriozitatii.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
tunari.ro

Ok

Post by tunari.ro »

Ok domnule Zaharia! Este limpede ca am deschis un topic pentru a lamuri pe oricine cat, unde si de ce plateste.Si pentru ca vreau sa stiu ce pot sa fac pentru dumneavostra, clientii nostrii. Multumim pentru aprecieri, atat dumneavostra, lui Haiosu si tuturor celorlalti. Stima, Eugen.
MrPlici

Post by MrPlici »

Pot sa fiu si Mos Craciun :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu inteleg o cheste , de ce nu intrati pe forumul ROMSDC aaaa ( trupa de soc)

pt t ca nu este nimeni pe acoloooo, este goool acolo ,poate doar Mos Craciun hahahahahahahahahahaha

MA DISTREZ CU VOI LA NEBUNIE VA IUBECT
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEDUMERITU , fac sarbatorile la Brasov poate dai si mata o bere , ca ai pensia babana :lol: :lol: :lol: :lol: ce zici ? :D :?:
_ Image

hedone

Post by hedone »

nedumeritu wrote:
Rainman wrote:
...
Nice, isn't it so?
N-ai cu cine, domle', n-ai cu cine...,
neshte telectuali nou infiltrati printre noi :mrgreen:
of, la naiba-n puii mei... care voi? Aia care luati zeci de milioane de la fraieri dispusi sa va plateasca in avans, ptr pistoale pe care n-o sa le mai vada-n veci? De aia fac gura mare domnule Zaharia, ca faceti de rusine imaginea unui club pe care unii naivi il confunda cu dumneavoastra, cum de altfel ati facut-o si dumneavoastra. Si va rog sa nu mai faceti pe telectualu si pupincuristu, ca va stim cu totii. Si e bine sa vada si ceilalti forumisti visatori la Fort de la nedumeritu. PUNCT

P.S. Scuze d-le Dima pentru offtopic, rog si eu sa fie sters, dar ne-am cam saturat de farsele lui nesuferitu, si defulam care cum pe unde putem. Aia care mai avem curaj sa deschidem pliscu. Imi pare rau ca s-a intamplat pe topicul acesta. Si scuze si colegilor din ROMSDC, dar am vorbit in nume personal, si nu in numele clubului.
Rohm RG88
Zoraki Mod. 914

www.romsdc.ro
DaBears

Post by DaBears »

hedone wrote:
gandeste-te ca el a creat "clubul" de care tu vorbesti, el a facut teste cu rg88 si p50, fara sa il oblige nimeni, el si-a tocat banii ca sa aduca primul Fort 17 pe forum, cu poze, reviewuri etc ca sa vada tot poporul cum se comporta o arma de autoaparare din zamac fata de una din otel

mi se pare lipsa de respect si de bun simt acest lucru
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
MrPlici

Post by MrPlici »

Al draqu ce esti hedone , mama cum a spus asta mic treburili pe nume sa mor , Pai nu al laudati ma voi pe nedumeritu pana acum , acum ce faceti , al faceti praf ,, rusinica rusinica
Last edited by MrPlici on Mon Dec 15, 2008 9:19 pm, edited 1 time in total.
_ Image

haiosu

Post by haiosu »

DaBears wrote:
hedone wrote:
gandeste-te ca el a creat "clubul" de care tu vorbesti, el a facut teste cu rg88 si p50, fara sa il oblige nimeni, el si-a tocat banii ca sa aduca primul Fort 17 pe forum, cu poze, reviewuri etc ca sa vada tot poporul cum se comporta o arma de autoaparare din zamac fata de una din otel

hai sa fim cinstiti si sa dam cezarului ce e al cezarului. nu contesta nimeni meritele lui nedumeritu asa cum nu contestam ca au aparut ceva probleme, dar sa uiti ca testele cu rg, cu pp, cu p22, p99, etc, au fost incepute de altii... cred ca s-a uitat sau a fost omisa "gasca pistolarilor": babanu,idmisto,barty,haiosu,macarici,schreece,niky.misubagsisu,si multi altii (rog pe cei vechi sa completeze lista). ei sunt cei ce au inceput, si continuat apoi alaturi de multi altii.
avand in vedere ca nu stiti ce si cum (scuze dabears ca nu e numai pt tine) nu mai faceti afirmatii gratuite. romsdc a aparut in urma unui efort comun.
si ca sa nu mai continuam polemica aiurea, propun ca admin sa inchida topicul (nu sa il stearga) pt ca prea s-a facut praf topicul omului.
e chiar asa de greu de inteles ce a vrut un om (si domn) sa realizeze aici? aici trebuia sa se discute strict de joita si poligonul si clubul de acolo. cerere si oferta, economie de piata, feed back, come back, si blow back...si back si back ca de atata suntem in stare.
reiterez: rog admin sa inchida subiect si sa ramana asa pt ca toata lumea sa vada ... si apoi sper ca dl dima sa redeschida un nou topic, pt ca avem cu totii de discutat LA OBIECT despre ceva frumos numit CS Tunari si poligonul de la joita.
Angel_Of_Light

Post by Angel_Of_Light »

DaBears wrote:
hedone wrote:

Nu te supara ca intervin dar nu cunosti anumite evenimente deci nu ai un punct de vedere obiectiv asupra faptelor. Un club nu se creaza din bani dati ca sa impresionezi audienta ca uite domne eu pot, na ca am rupt RG-ul cu cate cartuse am tras, la ce te referi tu, tine de pasiunea armelor non letale si eu daca as avea statutul domnului Zaharia mi-as permite sa arunc banii mei sau ai altora aiurea in tranvai, dar din pacate am o familie si gasesc sa fac lucruri mai constructive. Daca vrei sa stii cine a intemeiat ROMSDC scrie-i lui dingo20 si poate vei afla cum s-a intamplat cu formarea clubului si cine si cat a muncit pentru formarea lui....

Au fost niste vremuri cand nedumeritul era un God pentru toti cei impatimiti ai armelor non letale, impartasea un vis curat si pur precum zapada de pe crestele muntilor... dar muritorii nu-s facuti sa fie God si atunci li se urca la cap, asa s-a intamplat si in cazul de fata. Nu degeaba pe vremea romanilor exista.... Memento mori.... Iar cand raul murdareste gandurile pasnice ale creatiei raul trebuie eliminat... Imi pare rau ca acele vremuri frumoase cand Nedumeritul participa activ la infaptuirea unui vis s-au dus, dar toti ne alegem singuri drumul .... KARMA!

Iti dau un singur sfat.... daca vrei Fort nu da banii inainte.... nu de alta dar nu suntem sub felinarul rosu....
MrPlici

Post by MrPlici »

Imi cer si eu scuze domnului Eugen , pt ca am intervenit pe topicul dansului

Cu acordul baietilor am sa deschid un nou topic pt discutiile noastre de zi cu zi
_ Image

Post Reply