Intrebare ptrr. Dl. Radu

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

claus26

Intrebare ptrr. Dl. Radu

Post by claus26 »

As dorii sa stiu de unde pot cumpara un pistol Walther PP cu bile de cauciuc?
Ma intereseaza ,la care din magazinele dvs.din Bucuresti gasesc acest pistol , si care este pretul lui?
:roll:

Intrebari pentru toti userii siteului cat si pentru Dl. Radu:

Doresc sa stiu care este diferenta intre pistolul Rhom rg88 si walther pp in afara de pret , marca si design ?
Ce are unul si ce nu are celalalt ?
Ce poate face unul si nu poate face celalalt ?
Mentionez ca am introdus documentele pentru achizitionarea unei arme neletale supusa autorizarii .
Am tot citit in topic-urile de pe acest site si consider ca pentru autoaparare nu ai nevoie de o arma care poate ucide - parerea mea; spun asta pentru ca eu am posibilitatea sa port / folosi/detine o arma letala, dar din anumite considerente am considerat ca nu imi este necesara o arma letala.
Cei care au tinut in mana vreodata o arma cu glont ( nu vb. de cei care au facut armata ca militar in termen si au tras de 3 ori in poligon cu PM cal. 7,62) cred ca stiu despre ce vorbesc....
Last edited by claus26 on Sat Nov 29, 2008 9:11 pm, edited 1 time in total.
Pistol cu glont - Cobra Cherokee cal.9mm ; pistol Carpati , mod 75, cal.7,65 mm
Image
Guest

Re: Intrebare ptrr. Dl. Radu

Post by Guest »

claus26 wrote:
Cei care au tinut in mana vreodata o arma cu glont ( nu vb. de cei care au facut armata ca militar in termen si au tras de 3 ori in poligon cu PM cal. 7,62) cred ca stiu despre ce vorbesc....
Nu , nu stiu despre ce vorbesti....Daca nu te simti in siguranta cu o arma letala , care poate UCIDE, inseamna ca nu esti capabil sa stapanesti acest gen de arme in mod responsabil. Dar spui ca ai dreptul sa le detii si folosesti... :shock: :?
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
claus26

Re: Intrebare ptrr. Dl. Radu

Post by claus26 »

Guest wrote:
claus26 wrote:
Nu , nu stiu despre ce vorbesti....Daca nu te simti in siguranta cu o arma letala , care poate UCIDE, inseamna ca nu esti capabil sa stapanesti acest gen de arme in mod responsabil. Dar spui ca ai dreptul sa le detii si folosesti... :shock: :?
Aici nu e vb de a te simti capabil sa stapanesti in mod responsabil o anumita arma.
O arma de autoaparare pentru mine este cea capabila sa neutralizeze un posibil infractor fara a ii pune viata in pericol ....mi se pare cea mai onorabila solutie.
Image
claus26

Post by claus26 »

Armele nonletale pot fi potrivite sau nu situatiei in functie de diversi parametrii.
Acolo unde mentalitatea este mai inclinata spre violenta, aceste arme nu mai sunt utile.
Romania , patria noastra draga, nu cred ca a ajuns pana acolo.
Image
dcrist

Post by dcrist »

claus26 wrote:Armele nonletale pot fi potrivite sau nu situatiei in functie de diversi parametrii.
Acolo unde mentalitatea este mai inclinata spre violenta, aceste arme nu mai sunt utile.
Dar nici foarte mult nu mai este :twisted: din pacate si acolo o sa se ajunga tocmai din vina celor care ar trebui sa mentina ordinea si a celor care ii conduc si fac legile si normele metodologice de aplicare a lor :evil:
Guest

Post by Guest »

dcrist wrote:
claus26 wrote:Armele nonletale pot fi potrivite sau nu situatiei in functie de diversi parametrii.
Dar nici foarte mult nu mai este :twisted: din pacate si acolo o sa se ajunga tocmai din vina celor care ar trebui sa mentina ordinea si a celor care ii conduc si fac legile si normele metodologice de aplicare a lor :evil:
Vremurile cand doar militienii aveau pistolul agatat de curea au cam trecut! Acum are si saracul cetatean o viata de aparat! E drept ca multi nostalgici din sistem nu isi doresc acest lucru...dar infractorii isi vad de drum!
http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagi ... a%20Pagina
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Nikki

Post by Nikki »

pistol letal "Glok".... :roll:
Ziaristii nostri de toate zilele...

@claus26
Parerea mea este sa nu renunti la o arma letala in favoarea unei arme cu bila de cauciuc...Chiar daca pe strazi ar fi UN singur gunoi de genul celui din articol, se merita sa ai sansa unui raspuns proportional in fata lui,daca va intersectati.
claus26

Post by claus26 »

Nikki wrote:
pistol letal "Glok".... :roll:
Ziaristii nostri de toate zilele...

@claus26
Parerea mea este sa nu renunti la o arma letala in favoarea unei arme cu bila de cauciuc...Chiar daca pe strazi ar fi UN singur gunoi de genul celui din articol, se merita sa ai sansa unui raspuns proportional in fata lui,daca va intersectati.
Mda...ai si tu dreptate! Ms. o sa vad ce o sa fac.
Image
dcrist

Post by dcrist »

Cumperi o arma de foc cu glont in cal 9x21 si poti folosi si munitia de cauciuc :wink:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

dcrist wrote:Cumperi o arma de foc cu glont in cal 9x21 si poti folosi si munitia de cauciuc :wink:
Buna idee.
Excelenta chiar.
Dar ce gasesc la noi sa imi iau? Si de unde?
Si mi-ar trebui ceva in care sa incapa 9x23 chiar. Cea provenita la
comanda ori de la tehkrim ori de la Snail.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
dcrist

Post by dcrist »

Beretta a avut la vinzare 92FS si Pardini in cal 9x21 mm
catalin_suzeanu

Post by catalin_suzeanu »

nedumeritu wrote:
dcrist wrote:Cumperi o arma de foc cu glont in cal 9x21 si poti folosi si munitia de cauciuc :wink:
Buna idee.
Excelenta chiar.
Nu e chiar atat de excelenta ideea...Nu faci decat sa incarci ghinturile tevii cu cauciuc. Am incercat ambele variate: manevra (blank cum mai folosesc ca termen vanzatorii magazinelor de profil)...si cauciuc. La prima, a mai fost cum a fost, insa la a doua, mi-am blestemat zilele. Doua ore am trudit ca sa indepartez resturile de cauciuc din ghinturile tevii.
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
dcrist

Post by dcrist »

catalin_suzeanu wrote:
nedumeritu wrote:
Buna idee.
Excelenta chiar.
Nu e chiar atat de excelenta ideea...Nu faci decat sa incarci ghinturile tevii cu cauciuc. Am incercat ambele variate: manevra (blank cum mai folosesc ca termen vanzatorii magazinelor de profil)...si cauciuc. La prima, a mai fost cum a fost, insa la a doua, mi-am blestemat zilele. Doua ore am trudit ca sa indepartez resturile de cauciuc din ghinturile tevii.
Am uitat de amanuntul asta :x , mai bine ramine doar pe glont.
claus26

Post by claus26 »

Multumesc tutoror pentru sfaturi! M-am hotarat pana la urma sa imi iau un pistol cu glont, cal 9mm. Acum astept eliberarea autorizatiei care sper ca va veni in max 30 de zile.
Ce pistol mi-ati recomanda din cele care se gasesc in Romania si de unde, mai exact ,le pot achizitiona?
Image
nedumeritu

Post by nedumeritu »

claus26 wrote:Multumesc tutoror pentru sfaturi! M-am hotarat pana la urma sa imi iau un pistol cu glont, cal 9mm. Acum astept eliberarea autorizatiei care sper ca va veni in max 30 de zile.
Ce pistol mi-ati recomanda din cele care se gasesc in Romania si de unde, mai exact ,le pot achizitiona?
Incearca la UTI.
Am gasit o serie intreaga de modele.
Sunt buni, ieftin si prompti.
Recomand deschis firma si produsele de acolo.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Post Reply