Bancuri cu arme :)

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

scan

Post by scan »

:D Soldaţii americani, japonezi şi somalezi se întreceau la tras cu tunul.
Americanii:5800 m.
Japonezii:10000 m.
Somalezii:10 m.
După ce au tras somalezii, generalul
japonez îi spune somalezului:
- Bine, mă, numai 10 m?
- Dacă eşti mai tare, hai tu şi suflă-n ţeavă.
learn from yesterday,live for today,hope for tomorrow...
dinca_s

Post by dinca_s »

doi tigani mergeau pe campa,unul din ei gaseste o pusca si necunoscand obiectul se apuca sa-l examineze, intoarce pusca pe toate partile si introduce involuntar un cartus pe teava, prinde patul pusti intre picioare, se apleaca si incepe sa sufle pe teava. Celalalt tigan apasa pe tragaci iar acesta cade pe spate cu gura ranjita.
Vazandu-l jos ranjit, tiganul care apasase tragaciul ii zice: Razi tu futu-ti gura ma-ti, da' sti ce m-am speriat!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Banc sec.
Da' sec rau de tot:

EI:
- Black Sea Defense & Aerospace 2008
NOI:
- da' armili? une' ie armili, sa le videm si noi!?

Este ca a fost bun? :mrgreen:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Emanuel

Post by Emanuel »

"Armili" ?

Cre' ca-n ... "beep", cu satelitu' !

:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
radu.b

Post by radu.b »

dinca_s wrote:doi tigani mergeau pe campa,unul din ei gaseste o pusca si necunoscand obiectul se apuca sa-l examineze, intoarce pusca pe toate partile si introduce involuntar un cartus pe teava, prinde patul pusti intre picioare, se apleaca si incepe sa sufle pe teava. Celalalt tigan apasa pe tragaci iar acesta cade pe spate cu gura ranjita.
Vazandu-l jos ranjit, tiganul care apasase tragaciul ii zice: Razi tu futu-ti gura ma-ti, da' sti ce m-am speriat!
Bun. :lol: Mi-a placut :lol: Scuze, poate sunt eu mai extremist... :lol: da' mi-a placut...
Cu respect.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

3 negri in puscarie povestesc:

Primul (5 ani): Treceam pe zebra si a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a runcat 10 m de la locul accidentului asa ca mi-a dat 5 ani pentru fuga de la locul accidentului.
Al doilea (10 ani): Si eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul asa ca mi-a dat 5 ani fuga de la locul accidentului si 5 ani violare de domiciliu.
Al treilea (15 ani): Asta nu-i nimic, eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul, care s-a enervat si mi-a bagat un cutit in mine asa ca am primit 5 ani fuga de la locul accidentului, 5 ani pentru violare de domiciliu si 5 ani port ilegal de arme !!!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

masina se loveste brutal de o caruta. În urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav.
Politistul vine la fata locului si vazând calul chinuindu-se, într-un acces de mila, îl împusca. Apoi se îndreapta catre carutas cu pistolul în mâna si îl întreaba:
-Si dumneavoastra sunteti ranit?
-Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
cuba

Post by cuba »

BARTHY 2 wrote:masina se loveste brutal de o caruta. În urma .........
-Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...
Barthy 2 iti urmaresc de multa vreme postarile si vreau sa iti zic ca ai toata stima , esti tare si la bancuri si la celelalte discutii. Super tare bancu.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
cuba

Post by cuba »

Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Data viitoare cind te afli intr-un mijloc de transport public sau
intr-un avion langa o persoana care nu mai conteneste sa te bata la cap "facand conversatie" , scoate laptop-ul incet, deschide ecranul in asa fel incat sa fii sigur ca respectiva persoana il vede si fa click pe acest link:

www.thecleverest.com/countdown.swf
Image
“feci sed iure feci"

BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

Un cuplu sarbatoreste 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut amandoi. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm: "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala: "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat si a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal si ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm:
"Prima data !"
A fost prima si ultima data cand ne-am certat...
Image
“feci sed iure feci"

MrPlici

Post by MrPlici »

Daca vroiam sa vedem bancurii intram pe siteurile urmatoare :
www.bancuri.net
www.bancuri.biz
www.glume-bancuri.ro
www.bancuritari.net
www.bancuriglume.com
www.glumetzul.ro
www.bancuri.orasultau.ro

Mi se pare penal sa vi pe un forum de arme si sa scrii bancurii , dar la voi la tara acum sa inventat internetul .
_ Image

DaBears

Post by DaBears »

mai taci plici.
continua barthy, mie chiar imi plac bancurile
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
nedumeritu

Post by nedumeritu »

@ Mr.Plici

Nici nu stii cat de tare ai zbarcit-o de data asta!
Pe bune.
Si nu stiu de ce, ma obisnuisem cu prezenta ta si chiar iti cautam posturile
in ultima vreme.
Devenisesi foarte agreabil in ultima vreme.
Si acum, pleosc! cu bata'n balta.
Chiar ca ai lovit in cine nu trebuia.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
MrPlici

Post by MrPlici »

DaBears wrote:mai taci plici.
continua barthy, mie chiar imi plac bancurile
Pai daca iti plac de ce nu intri pe siteurile respective , pai ce mai aici este forum de bancurii ??
_ Image

Post Reply