PAREREA TA conteaza !

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

catalin3

Post by catalin3 »

Scuze domnule pistolar daca te-am jignit cumva , chiar imi cer scuze

Dar ,,,,,,,Dar
Daca vrei cu tot respectul sa ne spui si noua ( sau mie ) unde trebuie sa caut ( in lege ) sa vedem daca am ( avem ) dreptul ( noi prostimea ) la arme cu glont (de plumb ) :shock: ( pt tir ) , sau posteaza tu pasajul ala unde spune in ce conditii avem dreptul la arme cu glont ( de plumb ) :lol:

CU OCAZIA ASTA DA-MI VOIE SA PUN SI EU O INTRBARE ( PE DRAGI FORUMISTI )

CE ARMA A-TI CUMPARA DACA ATI AVEA 15.000 RON ( 150 MILIOANE ) CA EU AM BANI ASTIA SI VREAU SA-MI IAU UN PISTOL ?????? SI SA PLEC DIN ROMANIA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
catalin3

Post by catalin3 »

REVIN ( Sunt mai fraier ce sa fac )

DACA ITI CUMPERI SI SNIPER SI MAI SI TRAGI LA 5 KM CU EL , DA-MI VOIE SA FIU TINTA TA, CA SIGUR NU MA RATEZI ( DE 1 % NU ) MERITA SA MOR DE CIUDA , CA TU AI SI PISTOL CU GLONT ( DE PLUMB DE ) SI SNIPER ( cu luneta )

LASA DOMNULE COUNTER STRIKE ,,,,,,TREZESTE-TE

LAS-O DRAQU DE TREABA
nedumeritu

Post by nedumeritu »

catalin3 wrote:REVIN ( Sunt mai fraier ce sa fac )

DACA ITI CUMPERI SI SNIPER SI MAI SI TRAGI LA 5 KM CU EL , DA-MI VOIE SA FIU TINTA TA, CA SIGUR NU MA RATEZI ( DE 1 % NU ) MERITA SA MOR DE CIUDA , CA TU AI SI PISTOL CU GLONT ( DE PLUMB DE ) SI SNIPER ( cu luneta )

LASA DOMNULE COUNTER STRIKE ,,,,,,TREZESTE-TE

LAS-O DRAQU DE TREABA
Draga catalin3,
Nu te IEnerFa ca stica la ten si se mai duce dreaq' si bunatate de neuron.
Noi cu ale noastre, ei cu ale lor.
Ce, nu ti-a sters Passatu' din 2007 nici unul cu Lamborghini pe sosea
si nu ti-a lasat nici unul o trena de duhoare de bani si injuraturi?

Cum ziceam, fiecare cu ale lui.
Da' parca tot ale noastre sunt mai frumoase. Noi suntem mai multi,
NU suntem mai prosti si putem sa ne aratam colegialitatea, asa mai
saracuti in bani si drepturi cum ne aflam.
Nu mai chinui legea. Sunt unii care chiar au dreptul la ce zice "pacifistul"
asta. Sunt tot felul de rezervisti de pe la tot felul de servicii.
Dar ar fi trist ca prin servicii sa fi colcait si asa specimene.
Pe urma ia in calcul faptul ca, fara sa vreau sa ofensez pe nimeni,
se prea poate sa fie o "beizadea" de oarce grangure politic sau baron
local. Tocmai a lasat placa si mountain-bike-ul si a descoperit armele.
La fel de bine poate fi pur si simplu unul din vreun judet ce mai are
ramasite din "fenomenul Pitesti". Si atunci ii dau aia si bazooka si Katiusa
direct pe mijloc motorizat.
Chestia este de eroarea de orientare.
Un astfel de tip incearca sa isi faca loc cu coatele banii si "drepturile"
speciale "secrete" intre unii ca noi, unii care chiar au drepturile lor,
putine, sarace in oferta, dar pe bune.
Cum sa te aduni cu unul ca el la un poligon-party?
Subiectul a incins deja prea mult spiritele.
Repet, are omul bani, are si dreptul si posibilitatea legala?
A ales o arma de exceptie?
Perfect. Bravo lui si numai succese in bransa!
Si sa nu aibe nevoie sa o foloseasca decat in poligon.
E aiurea sa jucam noi rolul vulpii care zice ca strugurii sunt acri pentru ca
nu ajungem la ei.
By the way, tu ce arma ai? Cred ca nu ai mostenit Glock-ul ala din
nisipurile miscatoare ale semnaturii tale :shock: :D
Nu de alta, dar fraier nu pari defel... :wink:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
haiosu

Re: PAREREA TA conteaza !

Post by haiosu »

AgainstWars wrote:Pentru că vreau să-mi iau o armă să o am o viaţă, şi mă gândesc foarte serios la un Revolver MAGNUM 44, l-am văzut şi aici la Arrow şi vreau să mă dotez cu unul. Am înţeles că e cel mai puternic şi rezistent pistol fabricat vreodată.

Aş dori să mă ajutaţi cu o opinie, un sfat. Merită să îl iau? Vreau să-l folosesc la Tir şi ca apărare. Sau cu alte cuvinte tu dacă ai avea 7500 lei, l-ai lua sau nu? Ce armă ţi-ai lua cu 75 de milioane? Exclusiv doar una.
Repet, mă gândesc foarte serios să-mi iau un MAGNUM 44.

Aveţi grijă de voi, trup şi suflet şi vă mulţumesc. Emil

la modul cum ai pus tu problema nu te putem ajuta f mult.dar...
daca esti un tip firav, nu merita. nu merita sa il iei pt tir. merita pt fun si pt damage, dar atunci nu e tir la tinta de hartie ci la sticle de carbogazoase pline, si la tigai cratiti (la astea din urma e distractiv sa vezi ce gauroaie face, cum strapunge tabla etc)
merita pt ca e aproape un obiect de arta
nu merita pt autoaparare pt ca e dificil de folosit: e mare, si mai trece si prin 2-3 nevinovati pt care vei face ceva parnaie, evident daca nu ai un super avocat. in plus, fiind cadru dai cu subsemnatu' de nu mai stii de tine la orice folosire pt autoaparare-chiar si un foc de avertisment. esti parlamentar/senator/procuror... e mai simplu, te cerceteaza doar aest/criminalistica... bla bla bla, intelegi tu.
cam atata deocamdata. necunoscand suficient datele problemei nu se poate formula un raspuns concret si/sau concret...
si la intrebarea ta directa: nu! eu unul nu mi l-as lua. ce sa zic, mie nu mi-a placut nici reculul de la TT nici de la glock, in schimb cu beretta m-am "inteles" mai bine, astfel incat sper ca in cateva saptamani sa fiu mandrul posesor a unui beretta px4 storm, si poate a 2-a arma pe care as lua-o ar fi un "two" ca a lui dcrist... prietenii stiu de ce ... 8)
daca iti place, ia-l si bucura-te de el!
Babanu

Post by Babanu »

am mai spus-o intr-un thread mai vechi si ma repet... ce rea s-a facut lumea pe aici... nu mai are voie omu sa aiba un vis (si banii necesari) ca repede i se da in cap
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
dcrist

Post by dcrist »

Babanu wrote:am mai spus-o intr-un thread mai vechi si ma repet... ce rea s-a facut lumea pe aici... nu mai are voie omu sa aiba un vis (si banii necesari) ca repede i se da in cap
s-a fie torturati pina o sa le scoatem visurile din cap :twisted: :lol:
AgainstWars

Bine v-am regăsit

Post by AgainstWars »

Am citit multe părţi din acest forum cu mare drag şi intens, sau mai bine setos. Am găsit şi bune şi rele, dar din topicul acesta am aflat cu adevărat cât de mult schimbă pe om o armă.

Nedumeritule eşti un pamfletar cum rar mi-a fost dat să văd. Personal, mă dezguşti, fiindcă parcă nu ai nici un strop de respect pentru fiinţa umană. Nu vreau să mai spun nimic, căci eu nu jicnesc omul, nici atunci când sunt jicnit, aşa am fost educat de mamă şi de părintele în Biserică.
catalin3, ştiu că roade tare mândria în om, şi doare şi mai tare invidia, îmi pare rău pentru tine, că nu te poţi regăsi în ceva drag şi mai ales nu ai o relaţie cât de cât cu Dumnezeu. Şi de voi toţi pentru care armele au devenit dumnezeii şi parcă aerul vostru. Cu adevărat e bine ca în societate să nu fie arme. Încep să mă conving din acest forum.
Dragii mei fraţi (în Hristos) întrebaţi-mă dacă vreţi să aflaţi ceva, faceţi la fel şi în viaţă, daţi la om cu întrebarea şi cu adevărul în ochi, dar să nu jicniţi şi mai ales să respectaţi şi un boschetar, avem atât de multe de învăţat de la fiecare.

Eu, umilul creştin, nu contează vârsta, (oricum am fost mic de revoluţie) în timpul liber sunt profesor, nici de care şi unde nu contează, iar în restul timpului am şi eu un magazin, din vânzarea produselor pe lună scot aproximativ 20-25.000 euro, şi de acolo cumpăr altele, plătesc salarii, impozite, cărţi de muncă, cu salariul real pe ele, etc. şi eu rămân cu mai puţin de 2000 euro pe lună, de unde trebuie să-mi întreţin soţia, copilul şi mama, chiar şi un frate. Da, am 114 kg, la 1,82m. Sunt un munte de om, aşa am fost mereu. Da, merg la sală regulat şi sunt un simplu cetăţean român, fără nici un drept special ca şi voi. Conduc un logan, iar la magazin am o dacie papuc. Stau într-un cartier de case, şi am casă nu vilă. Ce mai doriţi să ştiţi ?
Da, am un avocat şi un prieten al naibii de bun, care mi-a spus că a găsit o lege, de prin 2001 parcă, care spune că un om care are în posesia sa o sumă mare de bani regulat, are dreptul să poarte armă letală, pentru a-şi apăra bunurile, viaţa şi familia.
Şi astfel mă gândeam la un Magnum 44, am fost la cineva în State şi am tras cu un Magnum 44 în poligonul lui, şi e ceva grozav, tot acolo la un magazin am văzut o armă formidabilă cu o lunetă la fel de grozavă, mi-a spus că trage la 5 km cu eroare de 1%, nu am cerut detalii, am rămas doar foarte impresionat de ea şi de cum arată, mai ceva ca în filme, costa 16.000 dolari. Sunt destul de începător în arme, şi din ce am văzut aici la voi, parcă şi aşa vreau să rămân.

Fenomenul Piteşti mi-a lăsat şi mie un gust amar, dar a umplut cerul cu sfinţi, cum spunea părintele Arsenie Papacioc, sfinţi precum Valeriu Gafencu şi mulţi alţii. La fel un gust amar mi-a lăsat când am citit cât de subtil vă batjocoriţi şi vă scuipaţi unii pe alţii, vă bateţi joc unii de alţii şi muriţi de invidie, cred că aţi fi în stare să vă împuşcaţi unii pe alţii în stradă la un război sau revoluţie, poate că a zis doar un cuvânt ce nu vi-a plăcut. Of şi vai...
Ce să zic, să vă fie ruşine, placa şi mountain-bike-ul, auzi la ei, counter strike, să mă trezesc auzi, să fie torturaţi până le ies visele din cap (dacă aţi fi fost torturaţi măcar 5 minute sau să vă uitaţi la câteva documentare de tortură, nici în glumă nu aţi mai vorbi despre aşa ceva).
Repet, nu vreau să jicnesc, nici dacă sunt jignit. Cred că voi ar trebui să vă treziţi, puştani de 24-25 de ani, să mai mergeţi o tură pe la paintball şi să mai citiţi puţin în Sfinţii Părinţi, să înţelegeţi ce este lumea şi ce valoare are viaţa şi să vă apropiaţi de Iisus Hristos.

Sunteţi plini, de invidie, de mândrie şi orgoliu, sunteţi spălaţi de credinţă pe interior, parcă nu mai aveţi strop de milostenie şi iubire de oameni, de cei ce greşesc, şi cel mai tare doare când omul merge la Biserică doar de Înviere, sau nici atunci... Aveţi grijă, mare grijă cu armele alea dragilor, mai ales atunci când aveţi minţile întunecate de necazuri sau provocări.
Mi-a lăsat un gust amar forumul ăsta şi puţini, puţini de tot sunt cei care sunt cu adevărat oameni, şi mulţi sunt în pragul de a deveni monştri. Vă compătimesc şi vă doresc să vă treziţi la realitatea care duce la Dumnezeu, până nu va fi prea târziu, să nu pierdeţi Împărăţia Sa.

Vă salut şi vă doresc sănătate. Emil
Last edited by AgainstWars on Sat Sep 06, 2008 2:26 pm, edited 2 times in total.
dingo20

Post by dingo20 »

Cred ca v-ati format o impresie gresita. E drept ca in orice padure sunt si uscaturi dar va asigur ca majoritatea,sau cel putin cei pe care am placerea sa-i cunosc, suntem oameni cu discernamant si cu mintea la cap, unii trecuti binisor de 24-25 de ani.
Sunt convins ca daca ati participa la una din intalnirile noastre v-ati schimba complet parerea si veti vedea ca nu suntem monstri insetati de sange, chiar din contra.
dcrist

Post by dcrist »

dcrist wrote:
Babanu wrote:am mai spus-o intr-un thread mai vechi si ma repet... ce rea s-a facut lumea pe aici... nu mai are voie omu sa aiba un vis (si banii necesari) ca repede i se da in cap
s-a fie torturati pina o sa le scoatem visurile din cap :twisted: :lol:
Ce am scris mai sus era o gluma imi pare rau ca a fost interpretata altfel. :( Cu parere de rau spun ca am gasit pe multe forumuri romanesti acelasi fel de a lua la misto pe cei care cer pareri sau au o parere contra celor majoritari indiferent de subiect, se pare ca acest lucru ne caracterizeaza pe cei mai multi dintre noi ca natie, de aceea cred ca nu suntem in stare sa facem nimic pentru ca ne dezbinam noi singuri, nu e nevoie de interventia altora. :evil:
macarici

Post by macarici »

Omule,lasa-l pacatelui de gust amar si vino pe 21.09. la Joita!
S-ar putea sa-ti schimbi impresia.
In definitiv,ce ai avea de pierdut?In cel mai rau caz,castigul va fi de
ambele parti! :lol:
Image
violiv

Post by violiv »

Eu nu ma supar pe nicio intrebare pusa, indiferent cat ar parea de puerila sau de mistocara. Dar obisnuiesc sa raspund la modul foarte serios, nicidecum "comunist" - ce sa fac, deformare profesionala si prea mult drag fata de arme.
Acum, ca ne-ai spus mai multe, sa recapitulez:
- prietenul avocat sa mai citeasca: din 2001 incoace s-a schimbat legea de 2 ori, ba chiar foarte recent a aparut o precizare foarte oficiala si foarte "de sus" in care ne este amintit negru pe alb ce avem voie si ce nu - conform acestei precizari nici macar n-ai voie sa visezi la asemenea pistol. Poate....da, da! doar "poate"....s-ar invrednici sa te lase sa ai in colectie un pistol in 22 lr, un calibru infinit mai micut dar mult mai potrivit pentru tir; in niciun caz acel pistolas n-ai avea voie sa-l porti pe strada.
- in privinta calibrului revin si afirm acelasi lucru: exista calibre mai puternice si revolvere mai solide si mai rezistente decat acesta - un exemplu la indemana este chiar in vitrina la arrows unde ai vazut acel 44 si unde se vede si un 500 SW
- la 5 km cu eroare de 1% din ce? Din acesti 5 km fata de punctul vizat, poate. Si nu e misto deloc. Putea sa coste si 160.000 $ ca tot nu ajungea sa traga asa. Recordul mondial de tinta (umana) doborata cu o arma este undeva un pic peste 2600 m si apartine unui militar canadian care o viata a facut numa asta si ajuns sa arate ce poate in Afganistan
- poate, daca mai citesti odata tot sirul acesta de postari, dupa ce pritocesti un pic legea in vigoare si inca un pic despre pistoale si calibre o sa constati ca n-au fost deloc spuse cu rautate cele ce s-au spus aici, sper c-o sa ne ierti pentru un misto nevinovat da' prea te-ai aratat naiv in solicitare si mult prea vehement in sustinerea ei - daca vei citi legea cu atentie vei vedea de ce ne roade o raca (perfect justificabila) fata de cei ce au dreptul sa poarte un pistol adevarat, cei considerati de legiuitorii nostri a avea mai multi neuroni sau mai multe c...o...a...e decat prostimea.

Daca dupa toate astea mai esti asa de hotarat sa ai un pistol, macar in vitrina ca sa te uiti la el din cand in cand, revino cu intrebarea si te lamurim cu draga inima.
haiosu

Post by haiosu »

din nou jos palaria in fata lui violiv. respectele mele :!: :!: :!:
poate vreodata ajungem sa ne si cunoastem, as fi deosebit de onorat daca in data de 21 ai fi prezent la joita (am spus "ai" si nu "atzi" fi prezent, pt ca pe un asemenea om e o onoare sa il poti numi prieten), si as fi bucuros ca alaturi de alti prieteni cum ar fi -si aici zic doar cativa forumisti de aici- nedumeritu,macarici,rainman,dcrist, nicky, barty,dingo20 s.a. sa ma pot mandri ca violiv este unul din prietenii mei si ne si cunoastem personal.
din nou tot respectul domnule doctor (si fac referire la arme nu la meserie) :wink:
dcrist

Post by dcrist »

Daca vrei in continuare sa-ti iei revolver cal44 sau 500 gaseste si o sursa de munitie, la arrow nu au si nici nu stiu cind o sa aduca, am trecut azi pe la ei sa-mi iau munitie 9x19mm si am intrebat daca au si pt cele 2 calibre, raspunsul a fost ca nu au adus niciodata munitie pt ele.
haiosu

Post by haiosu »

sa ai jucaria si sa nu ai boabe... cah... urat cosmar pt un impatimit :evil:
Post Reply