in attn radu.b si violiv

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cos

in attn radu.b si violiv

Post by cos »

buna ziua,

va rog sa-mi spuneti daca o luneta bushnell-elite3x9-40mm (firefly reticle) rezista la reculul provocat de 30.06,
in caz afirmativ voi comanda una la Arrow BC, daca nu, va rog sa-mi recomandati una.

cu stima
cosmin
violiv

Post by violiv »

Teoretic da!
Uite ce spun si alti utilizatori (citeste la rating):

http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... 00_400-1-1

http://www.midwayusa.com/eproductpage.e ... mid=195854

Am vazut folosita pe 30-06 fara probleme.
Mare atentie la monturi - astea dau mult mai multe batai de cap decat luneta in sine si nici nu se gasesp pe la noi sa ai de unde alege... :cry:
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Fara probleme. Este genul de luneta adus cu dedicatie pentru armele cal.30.06.
Seria Elite 3200 este testata la soc 1000 focuri cu cal..375 H&H. Modelul la care va referiti este unul dintre cele mai cautate la noi. In plus are reticolul fosforescent, ceea ce va ajuta in conditii de luminozitate scazuta.
Prinderi se mai gasesc si va putem ajuta si noi.
Cu respect.
violiv

Post by violiv »

Domnule radu.b, fara suparare dar daca stati la ceva prost acesta este capitolul "monturi lunete". Chiar ma intreb cate o data cum de nu aveti si asa ceva! Cele cateva "dedicate" pentru CZ sau IJ sunt bune, nimic de zis, dar nu reprezinta o "gama de produse". Macar cate "muste" sunt la "pescari" ar trebui si "prinderi" la "vanatori".
Vindeti ARGO, vindeti si baza Picatinny pentru ea, vindeti si lunete bune sau foarte bune da' un inel macar pentru a "agata" chiar o Bushnell 3200 de sina respectiva nu aveti.... :oops:
radu.b

Post by radu.b »

:oops: Imi pare rau ca va dezmagim, dar nu aveti dreptate. Pentru Argo am 6 variante de prindere fixa de luneta, 4 cu inel de 26 cu inaltimi de 13,5, 17,5 , 18,5 si 27,5cm si 2 cu inel de 30 cu inaltine de 13,5 si 22,5 aduse chiar de la Benelli si mai am inca doua variante de prindere chiar de la Bushnell pe care sunt convins ca le-ati vazut in magazin.
Este adevarat ca cele de la Benelli nu le am momentan (depinde de stocul producatorului, am avut o perioada si cu sina probleme) dar de adus le aduc.
Cred ca daca ati avea nevoie de prindere pentru Argo va putem ajuta fara probleme. :D Si pe dumneavoastra chiar nu am cum sa ma supar :D chiar ma bucur cand ma ajutati cu informatii ,ca m-ati ajutat si pe vanatoare.ro. :D
Cu respect.
violiv

Post by violiv »

Ma bucur sa aud asta! De sina stiam ca tocmai ati adus dar inele n-am vazut de multa vreme. Oricum "cu o floare nu se face primavara". Toate magazinele de profil scartaie tare la acest capitol.
cos

Post by cos »

va multumesc pentru sfaturi, si in continuare voi fi foarte atent la ceea ce aveti de spus pe acest forum.
cu stima
cosmin
radu.b

Post by radu.b »

violiv wrote:Ma bucur sa aud asta! De sina stiam ca tocmai ati adus dar inele n-am vazut de multa vreme. Oricum "cu o floare nu se face primavara". Toate magazinele de profil scartaie tare la acest capitol.
Aveti dreptate. Se poate si mai bine oricand.
Cu respect.
vladluca@gmail.com

mp153 cu camera de 89

Post by vladluca@gmail.com »

Buna seara

Va rog sa ma lamuriti si pe mine !Ce cartuse pot fi folosite la un MP cu camera de 89? Este adevarat ca numai supermagnum? Va multumesc!
Cu stima ,
Catalin Decu
radu.b

Re: mp153 cu camera de 89

Post by radu.b »

vladluca@gmail.com wrote:Buna seara

Va rog sa ma lamuriti si pe mine !Ce cartuse pot fi folosite la un MP cu camera de 89? Este adevarat ca numai supermagnum? Va multumesc!
Cu stima ,
Catalin Decu
Cred ca v-a rasuns deja d-ul@violiv.
Cu respect.
Post Reply