PERMIS ARMA

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

misubagsisu

PERMIS ARMA

Post by misubagsisu »

Please, am nevoie de ajutor. As vrea si eu sa demarez procedura de obtinere a permisului de arma(pistol si pusca AC), de la cei care au obtinut permisul de arma, puteti sa ma indrumati si pe mine cu niste adrese din Bucuresti: Cabinet medical(fisa medicala), Aviz psihologic, Cazier, taxe (am mutatie de curand pe Bucuresti so nu prea am de unde sa stiu)

Multumesc anticipat!!
nedumeritu

Re: PERMIS ARMA

Post by nedumeritu »

misubagsisu wrote:Please, am nevoie de ajutor. As vrea si eu sa demarez procedura de obtinere a permisului de arma(pistol si pusca AC), de la cei care au obtinut permisul de arma, puteti sa ma indrumati si pe mine cu niste adrese din Bucuresti: Cabinet medical(fisa medicala), Aviz psihologic, Cazier, taxe (am mutatie de curand pe Bucuresti so nu prea am de unde sa stiu)

Multumesc anticipat!!
In Bucuresti se pare ca este o varza perfecta.
Greu de gasit ceva profesional.
Chestia cu cazierul este prima ce trebuie sa o initiezi daca nu esti nascut
in Bucuresti. Se initiaza la locul de nastere.
Fara aviz psihologic nu iti fac aia fisa medicala, asa ca de aici rezulta
ordinea in care trebuie sa ataci problemele.
Vezi detalii pe PM.
Cuantumul taxelor este si ala o variabila, de la judet la judet.
O chestie cel putin ciudata.
Unii spun ca prima data, pentru prima data, taxa la trezorerie ar fi de
110Lei, altii de 113Lei altii de 360Lei. Cica pentru urgenta.
Normal inseamna 10-15 zile la 30-45 zile.
Urgenta inseamna 24-48 ore - sau 10 zile sau doua saptamani.
Cam nehotarati copii astia, luati asa in medie.
Oricum, daca te tii de ei o descurci cumva inainte sa te razgandesti sa
iti mai cumperi arme :(
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

misubagsisu wrote:Please, am nevoie de ajutor. As vrea si eu sa demarez procedura de obtinere a permisului de arma(pistol si pusca AC), de la cei care au obtinut permisul de arma, puteti sa ma indrumati si pe mine cu niste adrese din Bucuresti: Cabinet medical(fisa medicala), Aviz psihologic, Cazier, taxe (am mutatie de curand pe Bucuresti so nu prea am de unde sa stiu)

Multumesc anticipat!!
ti-am trimis si eu un pm. bafta !
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
military

Post by military »

Multumesc anticipat!!
Salut ,acum cateva zile am depus actele penru permis( revolver bila cauciuc 12 mm!!!) la noi se cere aviz psihologic,(80 ron) vize medicale (100 ron) poza 35x45 doua buc (10 ron) cazier(5 ron) +completat cerere ,taxa 113ron la trezorerie,primele doua le-am avut ,(din primavara sunt teoretic si practic armurier autorizat).In 15 zile trebuie sa ma intorc pentru autorizatia de cumparare.Bafta
Nikki

Post by Nikki »

military wrote: revolver bila cauciuc 12 mm!!!
Nu ne dai si noua detalii despre el? :D :?: :D
Dualjackal

Post by Dualjackal »

o mini bazooka :-)
danezu

Post by danezu »

Chiar ca da! :lol: Cred ca ala in care tragi sare cu usa ca in filme 8)
Walter PP 10x22T - BLACK
johnny

Post by johnny »

Da,intr-adevar,as vrea sa vad si eu la teste un GC27.
Poate military are de gand si da pe la poligon gand se mai fac teste si aflam si noi cam ce performante are.

Bafta 8) 8) 8)
military

Post by military »

Este vorba de un revolver tare asemanator cu rg 69,are butoias si teava din otel,bila se incarca separat in partea din vata a butoiasului,puterea este aprox 45-50 J.Este cumparat ,platit ,doar ma asteapta sa-l ridic de la un prieten de dincolo.Cand am in mina va trimit si poze si mai multe detalii.
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

military wrote:Este vorba de un revolver tare asemanator cu rg 69,are butoias si teava din otel,bila se incarca separat in partea din vata a butoiasului,puterea este aprox 45-50 J.Este cumparat ,platit ,doar ma asteapta sa-l ridic de la un prieten de dincolo.Cand am in mina va trimit si poze si mai multe detalii.

pai inseamna ca in butoias pui blank-uri de 9mm si bila o bagi prin fata ca la iancu jianu?
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
military

Post by military »

BARTHY 2 wrote:
military wrote:Este vorba de un revolver tare asemanator cu rg 69,are butoias si teava din otel,bila se incarca separat in partea din vata a butoiasului,puterea este aprox 45-50 J.Este cumparat ,platit ,doar ma asteapta sa-l ridic de la un prieten de dincolo.Cand am in mina va trimit si poze si mai multe detalii.

pai inseamna ca in butoias pui blank-uri de 9mm si bila o bagi prin fata ca la iancu jianu?
Exact ,cum spui.
Dualjackal

Post by Dualjackal »

dej bilele sunt exact ca alea pe care le-a adus nedumeritu la ultima sesiune de poligon. faci ceva gauri, problema e ca in caz de (doamne-fereste) atac ce faci? ii zici aluia "stai asa, fratioare, sa incarc flinta!"? :-)
military

Post by military »

Dualjackal wrote:dej bilele sunt exact ca alea pe care le-a adus nedumeritu la ultima sesiune de poligon. faci ceva gauri, problema e ca in caz de (doamne-fereste) atac ce faci? ii zici aluia "stai asa, fratioare, sa incarc flinta!"? :-)
Ce nu se rezolva cu sase bile de12mm,nu se rezolva nici cu mai multe(parerea mea)
DaBears

Post by DaBears »

military wrote:
Dualjackal wrote:dej bilele sunt exact ca alea pe care le-a adus nedumeritu la ultima sesiune de poligon. faci ceva gauri, problema e ca in caz de (doamne-fereste) atac ce faci? ii zici aluia "stai asa, fratioare, sa incarc flinta!"? :-)
Ce nu se rezolva cu sase bile de12mm,nu se rezolva nici cu mai multe(parerea mea)
pai ai timp sa bagi 6 bile?
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
misubagsisu

Post by misubagsisu »

Patru informaticieni se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca:
- Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa. Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa. Am “pus-o” in picioare, rezemati de perete… Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator…
Este brusc intrerupt de ceilalti, in cor:
- Bweaaaay si ne fierbi atata, zi repede ce calculator ti-ai luat?

Orice asemanare cu thread-ul asta e pur intamplatoare :lol: :lol:
Post Reply