care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
scarlatv

care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand

Post by scarlatv »

vreau sa-mi vand jucaria pt k nu am timp sa-mi fac noile acte si vreau sa renunt deocamdata. are vreo 8-9 luni, e cumparat de la Arrow deci mai are garantie. Am la el toc piele, spray, peria de curatat si cheita pt desfacut. mai mult de 30 de gloante nu am tras cu el si nici nu prea l-am purtat, brunajul e intact. insa nu stiu cat sa cer pe el. un sfat va rog, poate chiar primesc si o oferta.
scarlatv

Post by scarlatv »

precizez ca e de calibru 10x22T si e negru.
danezu

Post by danezu »

Daca arata bine,scade 30% din pret si vezi cat iese,oricum nu este o afacere sa cumperi un produs nou si sa-l vinzi la scurt timp!

Bafta!
Walter PP 10x22T - BLACK
dinca_s

legea

Post by dinca_s »

nici eu nu mi-am facut actele, politia nu m-a contactat, daca fac actele mai tarziu are ceva? ( am un rg 88)
Adrian_is

Post by Adrian_is »

Cam da..daca nu le faci in termen de 6 luni parca! :) sa ma corecteze meseriasii!
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
no name

Post by no name »

[quote="Adrian_is"]Cam da..daca nu le faci in termen de 6 luni parca! :) sa ma corecteze meseriasii

Citez din "clasiicii inca in viatza" :
"Termenul de primire a cererilor pentru preschimbarea certificatelor de detinator si eliberarea permiselor de arma, este de 6 luni, incepand cu data de 17.03.2008."

Inca nu m-am iluminat asa de tare cu "mersul" acestui forum caci va atasam si o poza ...am sa o fac cat de curand.

O zi buna tuturor.
violiv

Post by violiv »

Daca le-ai lasat un numar de telefon te vor cauta ei sa te cheme.
Tot in "ordonanta" scrie ca de nu-ti faci actele devii doar "detinator" asa ca nu mai ai voie sa fii "purtator". Arma trebe sa stea numa in casa - aici esti in regula. Daca iesi cu ea pe strada ai calcat legea....
violiv

Post by violiv »

danezu wrote:Daca arata bine,scade 30% din pret si vezi cat iese,oricum nu este o afacere sa cumperi un produs nou si sa-l vinzi la scurt timp!

Bafta!

Mai ales ca vanzarea unei arme prin intermediar (asa cum cere legea) este considerata de codul fiscal "vanzare in regim de consignatie" si se impoziteaza cu 16% din valoare NU DIN PROFITUL eventual pe care l-ai realiza. 10% ii platesti direct la magazin urmand ca anul viitor sa completezi declaratia de impozit pe venitul global si sa adaugi maretele "venituri" realizate din vanzarea armei, impozitul platit, etc. Se va recalcula si spre sfarsitul anului vei primi o hartiuta cum ca mai ai de plata la fisc nu stiu ce suma. Daca nu faci cele de mai sus, in functie de cat de repede se misca ei, vei primi o hartiuta cum ca ai de plata vreo 500 lei pentru nedepunerea declaratiei la timp.
P.S. magazinele trimit lunar o instiintare catre fisc despre cei ce au vandut arme prin intermediul lor.

Asa ca, dragi colegi: VANZARE BUNA! Trebe sustinere pentru ca e chiar mai greu decat la cumparare :oops: :cry: :shock:
danezu

Post by danezu »

O sa murim cu ele de gat din cauza legilor astea romanesti :twisted:
Walter PP 10x22T - BLACK
pepitto_80

Re: care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand

Post by pepitto_80 »

salut
pepitto_80

Re: care ar fi pretul corect pt un Rohm rg88 sh? il vand

Post by pepitto_80 »

salut