Done !nedumeritu wrote: Hai sa facem altfel.
Cine a descarcat fisierul?
Sa mi-l trimita ca attachement pe ren@ren.ms si eu il iau si il pun \
spre download in serverele mele si va public link-urile.
ULTIMA ORA - ::: legislatie si norme de aplicare :::
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Inteleg ca l-ai trimis tu? Ca sa nu-i incarcam mailul lui Nedumeritu degeaba 
Last edited by Rainman on Tue Jul 22, 2008 11:58 am, edited 1 time in total.
-
nedumeritu
NORME METODOLOGICE
Iata links certe spre documentele in discutie:
Norme Metodologice
Nota de fundamentare
Tabel comparativ
Multumiri celor ce le-au "colectat"!
Norme Metodologice
Nota de fundamentare
Tabel comparativ
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Re: NORME METODOLOGICE
Salut, astea inca nu sunt votate,sau?nedumeritu wrote:Iata links certe spre documentele in discutie:
Norme Metodologice
Nota de fundamentare
Tabel comparativ
Am vazut inregistrarea emisiunii pe site-ul Antena3. Cam de 3 bani.... Nu stiu despre ce pistol cu bila metalica vorbea invitatul respectiv si daca ceea ce s-a spus in emisiune e si adevarat, inseamna ca ne asteapta vremuri si mai rele.dingo20 wrote:La Antena3 la emisiunea Stirea zilei e invitat Cristian David si se discuta si problema armelor.
Din pacate sonorul inregistrarii e de f slaba calitate, n-am putut sa ascult si discutiile despre alte subiecte.
La un moment dat s-a adus vorba de inasprirea legilor privind procurarea armelor neletale... la care unul dintre invitati a spus ceva in genul "chiar anularea dreptului de detinere a armelor neletale". Si de aici concluzia mea.
Dar poate am inteles eu gresit. Incercati si voi sa vedeti inregistrarea, poate era vorba de altceva.
Dar poate am inteles eu gresit. Incercati si voi sa vedeti inregistrarea, poate era vorba de altceva.
Rainman wrote:...................... Nu stiu despre ce pistol cu bila metalica vorbea invitatul respectiv si daca ceea ce s-a spus in emisiune e si adevarat, inseamna ca ne asteapta vremuri si mai rele.
Din pacate sonorul inregistrarii e de f slaba calitate, n-am putut sa ascult si discutiile despre alte subiecte.
probabil se referea la pistolarii din craiova care in cadrul rafuielilor folosesc pistoale cu gaze cu bb-uri bagate pe teava;
cu ce dumnezeu deschideti fisierul ca eu nureusesc cu nimic?