noshes wrote:Buna ziua, tuturor !
I-mi cer scuze ca am lansat ceva si n-am mai fost la "post" dar am fost nitel plecat! Nu cu pluta ci doar in concediu!!
Mulumesc tuturor si incerc sa lamuresc cateva lucruri:
1. Pt. "yang" : in lege scrie clar - n-ai voie mai mult de 100 cartuse. Daca eu trag 50 si cumpar 50 inseamna ca la politie figurez cu 150 ! Corect? Daca nu le am inseamna ca le-am folosit, unde ??? Asta doresc si eu sa aflu !
2. Pt. "Radu.B": desi l-a eliberarea permisului mi-au spus ca as putea declara ca am fost atacat de caini, dar dupa fiecare cartus, acum mi-au spus sa nu merg la ei cu chestii deastea ca nu tine. Oricum "nea Radu" ia-o mai usor cu cainii ca te papa dinamovistii sau cei de la protectia animalelor !
3. Pt. "scifficus" : nu pot sa-ti dau detalii tehnice despre P99T, eu nu am facut masuratori la pistol. Ce pot sa-ti spun ca e foarte frumos si elegant dar putin prea mare ca sa-l porti sub tricou. Aceasta e o arma pentru tras in poligon sau pentru paznici in posturi fixe! Sunt indragostit de el dar recomand Mauser sau PP! Referitor la functionare si ce am patit citeste mai jos. Pentru arme rusesti, s-ar putea sa gasesti si in Constanta la magazin de arme. Am vorbit cu un armurier care a spus ca vor aduce acum niste arme rusesti. Ar fi perfect legal si te scuteste, cred, de taxe grele.
3. Pt. "rainman" si "haiosu": la folosirea munitiei PG (aia croata) NU reincarca sau nu ejecteaza. Si una si alta, la rand !! Cred ca nu are destul gaz pentru recul ! Alte detalii nu am si nu am observat ca am schimbat cartusele cu UAG verde. Cu acestea functioneaza perfect ! Oricum, nu am tras prea multe ca deja nu mai sunt caini comunitari in TgMures pe care sa-i declar!!
4. Pt."violiv" : ai dreptate in tot ceea ce spui . Problema este ca nici politia nu stie cum sa procedeze. Daca nu tragem in poligon si dam peste politisti dornici de afirmare am...pus-o !
5. Pt. "nedumeritu": chiar ai toate armele alea? Toata stima! Unde tragi cu ele?
6. Pt. "dingo": tu zici ca mergi la Bucuresti pt Poligon? Poate ai drum si te inteleg dar eu nu-mi voi face drum special pentru tras cartuse chiar daca-mi place. Eventual daca cuplez cu un film la Mall !
noshes
P99T
In fine!
Un om organizat.
Cu putere de sinteza.
Ca sa vezi ce inseamna sa ai mai mult de doi neuroni, cum este cazul meu,
ca eu doar doi mai am...
Punctul 1. Problema pusa gresit. Stiu din sursa sigura cu verificare in alte
doua surse ca asa ceva nu se verifica. Poti cumpara 100 in fiecare zi, poti
sa le tragi pe toate unde iti vine la gura [fara martori si fara efecte secundare]
si in acelasi timp sa nu ai acasa mai mult de 100 bucati cat zice legea.
Chestie certa!
Punctul 2. "Nea Radu" cum ii zici, are o pozitie care se sustine si este valida,
cel putin aici in Brasov [noi ca supliment, pe langa caini, mai avem si ursi]
Punctul 3. Fiind vorba despre calitatea unui zamac silit sa se comporte ca
un pistol adevarat, ma abtin sa comentez desi as avea multe de spus si
de ilustrat in imagini...
Punctul 3-bis. PG nu este croata. Pentru Bosnia Hertzegovina a curs sange si
ar trebui sa avem putina grija. E cam ca atunci cand se spune despre
majotitatea tarilor din balcanii de sud-est cum ca ar avea capitala la ...
Budapesta. Vorba lu' Roman: "suna ca draqu". Si daca PG nu are gaz
pentru un recul la arcul ala pentru piatra de bricheta din pistol, atunci
inseamna ca vorbin despre lucruri diferite si despre arme pe care inca nu
le-au scos astia pe piata.
Punctul 4. Iata doua supozitii pertinente, politia nu stie ce trebuie sa vrea
sa faca... si cu toate astea este plina de oameni dornici de afirmare. Noi
suntem terenul pe care evolueaza ei in cursa spre afirmare.
Punctul 5. Chiar am toate armele acelea! Si trag cu ele ori de
cate ori apuc pe oriunde apuc dar in mod absolut legal

. Si o sa
fie si mai legal cand ne vom termina propriul poligon in Brasov.
Punctul 6. Acum, ori iti place si ai o pasiune ori n-o mai ai.
Uite, eu cand simt nevoia sa ma relaxez trag doua trei incarcatoare in
casa, fara probleme. Si fac grupari perfecte. Am ajuns sa pun 31 de BB-uri
intr-un cerc de 5 cm. Chestia se cheama Airsoft. Si e un surogat cat se
poate de bun.