nedumeritu wrote:lasa women-ele si bancurile si treci la nani, sau pune burta pe carte,
Hai ca am rezolvat-o si pe asta! Cica s-a facut un studiu asupra a 3 Universitati din 3 tari diferite sa se determine unde sunt studentii cei mai destepti. Toate 3 Universitatile aveau examen fixat peste 3 saptamani. Tarile erau Anglia, Franta si Romania. Se duc astia in Anglia la studenti si le spun: Aveti aici doua volume cu materia de examen de peste 3 saptamani. Va uram succes! Se apuca stia repede de citit, de memorat, ce mai studenti model. Se duc in Franta, la fel le zic care e treaba, astia repede la laboratoare , experiente, nopti de studiu, etc. Se duc la romani le dau cele doua volume cu materia pentru examenul de peste 3 saptamani , le ureaza succes, si pleaca. Studentii romani iau cartile respective le pun pe un dulap si dai cu chefurile. Chefuiesc ei o saptamana, chefuiesc doua, chefuiesc si a treia saptamana, la care unul la sfarsitul celei de-a treia saptamani: Baieti gata cu vrajeala, maine avem examen, hai la invatat!
Deci studentii romani sunt cei mai buni!
nedumeritu wrote:lasa women-ele si bancurile si treci la nani, sau pune burta pe carte,
Hai ca am rezolvat-o si pe asta! Cica s-a facut un studiu asupra a 3 Universitati din 3 tari diferite sa se determine unde sunt studentii cei mai destepti. Toate 3 Universitatile aveau examen fixat peste 3 saptamani. Tarile erau Anglia, Franta si Romania. Se duc astia in Anglia la studenti si le spun: Aveti aici doua volume cu materia de examen de peste 3 saptamani. Va uram succes! Se apuca stia repede de citit, de memorat, ce mai studenti model. Se duc in Franta, la fel le zic care e treaba, astia repede la laboratoare , experiente, nopti de studiu, etc. Se duc la romani le dau cele doua volume cu materia pentru examenul de peste 3 saptamani , le ureaza succes, si pleaca. Studentii romani iau cartile respective le pun pe un dulap si dai cu chefurile. Chefuiesc ei o saptamana, chefuiesc doua, chefuiesc si a treia saptamana, la care unul la sfarsitul celei de-a treia saptamani: Baieti gata cu vrajeala, maine avem examen, hai la invatat!
Deci studentii romani sunt cei mai buni!
Corect!
Nimic mai adevarat.
Ia ascultati voi textul de la filmuletzu' asta cu Romanica: Romania
Dar ascultati cu atentie, plz.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
nedumeritu wrote:Ia ascultati voi textul de la filmuletzu' asta cu Romanica: Romania
Super filmuletul si realist! Totusi am observat o semnatura: by Dan Zaharia. Asta e o informatie mult mai concreta decat ,,nedumeritu". Chiar am stat si m-am gandit si eu ca acel politist care nu stia unde pleaca curentul de ce ti-ai ales acest ID. Din punctul meu de vedere esti foarte dumirit. Si apropo de filmulete, spuneam odata pe aici ca ti-as da o emisiune la Antene dar acum chiar mi-am adus aminte de Letitia Zaharescu si vroiam sa intrab daca ea e fata de o generatie cu mine.
P.S. nedumeritule, de ce filmulete tale fac resize la firefox & IE ?:(
Pentru ca browserele alea tari, folosite de elitisti, de 7% din useri nu
stiu sa citeasca un fisier .js si sa il si intepreteze.
Noi, muritorii de rand, aia 93% din useri, aia cu IE, avem placerea sa vedem
si un resize-move activ in toata splendoarea lui.
Cu stima. Dan Zaharia "Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora." Somebody Else
nedumeritu wrote:Ia ascultati voi textul de la filmuletzu' asta cu Romanica: Romania
Super filmuletul si realist! Totusi am observat o semnatura: by Dan Zaharia. Asta e o informatie mult mai concreta decat ,,nedumeritu". Chiar am stat si m-am gandit si eu ca acel politist care nu stia unde pleaca curentul de ce ti-ai ales acest ID. Din punctul meu de vedere esti foarte dumirit. Si apropo de filmulete, spuneam odata pe aici ca ti-as da o emisiune la Antene dar acum chiar mi-am adus aminte de Letitia Zaharescu si vroiam sa intrab daca ea e fata de o generatie cu mine.
Cine o fi Letitia Zaharescu?
Eu nu am prea auzit de ea.
Dar poate tu ai surse mai bune decat mine.
Iar pe filme, pun numele, pentru ca oricum radu.b mi l-a publicat,
si pe materialul video ce acolo am drepturi de copyright cu cefertecat!
Si ce e munca mea, e munca mea, nu?
Mi-am zis nedumeritu pentru ca in domeniu "arme cu cauciuc in ele"
eram pe dinafara rau de tot. Nici acum nu prea am toti boii acasa
dar ii astept ca vin ei singuri. Eu doar mi-am luat FORT-ul si ii astept.
nedumeritu wrote:
Cred ca e timpul sa schimbi ID-ul! Cat despre Letitia , scuze, daca aveai vreo legatura nu o renegai.
Ceva pentru barbati: Mesaj catre cei care apreciaza un pahar de vin (dar si celor care nu !): Ben Franklin spunea: "in vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !". Un mare numar de studii stiintifice, atent controlate, au demonstrate ca daca bem 1 litru de apa pe zi, la sfirsitul unui an vom fi absorbit mai mult de 1 kg de Escherichia coli (E. coli), o bacterie ce se gaseste in fecale. Cu alte cuvinte consumam 1 kg de rahat ! Daca insa consumam vin, bere (tequila, rom, whiskey, sau alte bauturi) NU ne expunem acestui risc deoarece alcoolul se obtine in urma unui process de purificare prin fierbere, filtrare si/sau fermentare. Tineti minte : Apa = Rahat.... Vin = Sanatate. Deci, in concluzie, e mai bine sa bem vin si sa vorbim aiurea decit sa bem apa si sa ne umplem de rahat !
nedumeritu wrote:
Cred ca e timpul sa schimbi ID-ul! Cat despre Letitia , scuze, daca aveai vreo legatura nu o renegai.
Cu schimbarea ID-ului este mai greu.
Nu cred ca se mai poate face nimic.
Cu Letitia e si mai greu.
Nu pot sa o reneg, am si eu o Letitia la casa mea.
Dar nu este Zaharescu.
Ce au insa chestiile personale cu forumul?
Cum au ajuns aici?
Chiar esti in rezerva?
Oare?
Iata un new entry Hunting in a War Zone
Asta asa, de noapte buna si ca sa va reamintiti de Razboiul cel Rece si
de cozile la unt.
Acum am scapat de cozile la unt.
Au ramas doar cozile de topor.
Se pare ca astea mor mai greu, au perioada de injumatatire cam mare.
Probabil ca aici isi spune cuvantul coeficientul de prostie inglobat in ele.
nedumeritu wrote:
Cu schimbarea ID-ului este mai greu.
Nu cred ca se mai poate face nimic.
Cu Letitia e si mai greu.
Nu pot sa o reneg, am si eu o Letitia la casa mea.
Dar nu este Zaharescu.
Ce au insa chestiile personale cu forumul?
Cum au ajuns aici?
Chiar esti in rezerva?
Oare?
Dupa ,,tonul " din forum mai crede la securitate! Da , sunt in rezerva, si am facut armata la graniceri, era elita Iasului cand am facut-o. Acum sunt toti angajati pe baza de contract. Daca vrei pun o poza cu pagina din livret care arata toate ,, miscarile mele". Intradevar nu au nici o legatura chestiile personale cu forumul. Facusem o asazisa legatura doar pe baza profesionalismului in filmari, poze, etc si nume.
cristib wrote:.... Facusem o asazisa legatura doar pe baza profesionalismului in filmari, poze, etc si nume.
Eu, dupa amintirile mele, cu facutul legaturilor se ocupau altii
Dar vremurile se schimba.
Iar meseriile se invata, din nevoie, din placere.
Fiecare invata ce crede el ca i se potriveste mai bine.
Cat depre nume, chiar si eu pot sa imi dau seama ca seamana dar
nu rasare
Last edited by nedumeritu on Sun Jun 22, 2008 11:45 pm, edited 1 time in total.
Tot e tarziu, ar fi bine sa mai inveselim tonul: Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu' ! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam *. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea! - Si atunci care a fost problema! - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!!! .