pusca AC
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: pusca AC
Cam mare calibrul pentru puterea ei-va avea o traiectorie foarte curbata. Iar viteza cu munitie reala va fi pe la 150 m/s.Cred ca mai echilibrata ar fi in 4.5. Daca vrei 5.5, Hunterul 440, Shadow sau CF30 ar fi optiuni mai bune (dar mai scumpe).mmm wrote:Ce parere aveti despre pusca mod 610, cal 5.5 ?
Doar o parere.
Subscriu la cele spuse de Vlad! Daca nu ai bani suficienti pt CFX, Hunter 440 sau Shadow te sfatuiesc sa mai astepti, sa mai strangi ceva banuti pt a cumpara una din armele aceastea. Daca iti iei un 610 in 5,5mm o sa fi ff dezamagit la un moment dat si o sa incerci sa o vinzi si sa-ti iei alta. Cu vandutul iar e o problema!
Daca ai apucat sa o inscri pe certificatul de detinator nu o mai poti vinde asa oricum ci trebuie sa urmezi o procedura mai anevoiuasa ... trebuie sa o depui in regim de consignatie intr-un magazin de arme de foc (chestia asta te va costa 500 mii lei) si astepti sa vina careva sa o cumpere. Poti da anunt prin ziar unde specifici (ori in anunt ori la telefon) unde se afla pusca (adica la ce magazin este)! Dupa acare trebuie radiata ... nu mai stiu ... ne interesam si revenim cu amanunte.
Daca ai apucat sa o inscri pe certificatul de detinator nu o mai poti vinde asa oricum ci trebuie sa urmezi o procedura mai anevoiuasa ... trebuie sa o depui in regim de consignatie intr-un magazin de arme de foc (chestia asta te va costa 500 mii lei) si astepti sa vina careva sa o cumpere. Poti da anunt prin ziar unde specifici (ori in anunt ori la telefon) unde se afla pusca (adica la ce magazin este)! Dupa acare trebuie radiata ... nu mai stiu ... ne interesam si revenim cu amanunte.