presupun ca astea sunt specificatiile
Hop-up reglabil
Greutate 894 gr
Lungime 222 mm
Lungimea tevii 112 mm
Calibrul tevii 6.08 mm
Capacitate incarcator 31 bile
Viteza initiala 93 m/s
Material folosit plastic ABS
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Foarte exact si precis.DaBears wrote:airsoft, airsoft, domnule nedumerit ?!
presupun ca astea sunt specificatiile
Hop-up reglabil
Greutate 894 gr
Lungime 222 mm
Lungimea tevii 112 mm
Calibrul tevii 6.08 mm
Capacitate incarcator 31 bile
Viteza initiala 93 m/s
Material folosit plastic ABS
Dar cine a zis ca trebuie sa fie 43 de luni intre poligoane? Eu sunt dispus si maine sa merg, si nu cred ca sunt singurulnedumeritu wrote:Asa ca nu se poate sa astept 43 de luni cate trec intre "doua Joitze".
Drag confrate de suferinta,DaBears wrote:si eu ma gandeam (nu stiu ce sa fac, sunt in impas) la o pusca Well MB-03, cu luneta, alea alea, dar luate de la polonezi, au preturi mult mai bune ca ale noastre. pentru detalii pm.
Da, si cei din Timisoara? [maine toata tara?]Nikki wrote:Dar cine a zis ca trebuie sa fie 43 de luni intre poligoane? Eu sunt dispus si maine sa merg, si nu cred ca sunt singurulnedumeritu wrote:Asa ca nu se poate sa astept 43 de luni cate trec intre "doua Joitze"..
Oricum, din momentul in care se vor deschide si culoarele pentru pistol, o sa incep sa "pierd" din ce in ce mai mult timp pe acolo!
Nikki wrote:Vine fiecare cum/cand poate sau daca vrea... nici din Bucuresti nu ne strangem de fiecare data in acelasi numar![]()
E drept, am ales prost exemplul cu maine, dar daca se face invitatia azi si mersul la poligon e sambata viitoare (exemplu) , fiecare are timp sa se gandeasca daca vrea sa vina, sau daca poate, bineinteles.
Scuza-ma, dar la noi inca se foloseste in poligon sistemul deNikki wrote:Sincer sa fiu, ma cam batea si pe mine gandul la un airsoft (desi nu face POC!) si uitandu-ma pe site-ul airsoft.ro am ochit un AK47 suuuuperb de la VFC, cu baterie si magazie de 600 de bile (parca). Pacat de pret
Foarte buna colectia de links si foarte utila.sorin mok wrote:Magazine airsoft serioase si care livreaza fara probleme in Romania:
www.rsov.com
www.crw-airsft.com
www.gunnerairsoft.com
www.wgcshop.com
www.uncompany.com
www.dentrinityshop.com
http://www.sklep.airsoftguns.pl/main.php
si mai sunt si cateva in romania, dar au preturile cam umflate.
Pentru tras la tinta cel mai potrivite, parerea mea, sunt replicile cu CO2, 6mm care nu intra sub incidenta legii armelor:
http://www.sklep.airsoftguns.pl/cat-eng ... stols.html
Sincer sa fiu nu prea inteleg ce ai inteles tu din ce am zis eu...nedumeritu wrote:Scuza-ma, dar la noi inca se foloseste in poligon sistemul deNikki wrote:Sincer sa fiu, ma cam batea si pe mine gandul la un airsoft (desi nu face POC!) si uitandu-ma pe site-ul airsoft.ro am ochit un AK47 suuuuperb de la VFC, cu baterie si magazie de 600 de bile (parca). Pacat de pret
tragere "red neck".
N-ai sa vezi antifoane decat poate la instructor.
Dar daca ai grija de tine, nici ale noastre nu fac POC!
Iar daca acel POC este pentru a speria agresorul atunci am gresit,
ori eu directia si forumul, ori tu directia, no offense.
Pentru autoaparare ai altceva care sa faca POC. Dar asta nu e un asa de mare impediment...mi-as lua si eu arma aia de airsoft, daca pretul nu asr fi atat de prohibitiv (pentru ce face). asta e tot.
Nu stiu de ce dar se cauta orice portita de se putea iesi in strada mare
pentru a se trage cu tot ce ai in dotare. E o tendinta generala la posesorii
de arme neletale.
Dar cum legea zice NU, hai naibii sa o repectam macar noi, primii.
Cu alea fara POC si mai ... soft, ne putem duce oriunde atata vreme cat
nu scoatem ochii vreunui caine sau mai rau, vreunei vrabii.
Ne antrenam, ne distram pe bune,