14 Iunie 2008 - Rezultate oficiale -
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Dualjackal
E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m.
sa vezi atunci cum o sa stam ca la coada ca sa tragem
Cu munitia de la nedumeritu s-a tras si din RG si P22. La RG va spune Barthy, la P22 am avut o valoare mai mica si decat la UAG rosu...nu stiu cum de s-a intamplat, dar asta a fost
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m.
Cu munitia de la nedumeritu s-a tras si din RG si P22. La RG va spune Barthy, la P22 am avut o valoare mai mica si decat la UAG rosu...nu stiu cum de s-a intamplat, dar asta a fost
-
nedumeritu
Poate asa, din cioburi de informatie adunam si noi rezultate de o testareNikki wrote:E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m.![]()
![]()
![]()
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
intr-adevar imaginea e din partea cealalta.Nikki wrote:E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m.![]()
![]()
![]()
asta si era ideea cu aliniamentele si cu "arbitrul de linie" si cu ce zicea nedumeritu... inscrierea in catastif: se va sta la rand, si fiecare va trage...
si inca o imagine... tevile armelor stau indreptate numai catre "in fata" inspre tinte... si sunt doar niste jucarii de ac-uri

-
Dualjackal
Dupa cate am vazut, ramane destul loc liber si dupa amenajarea poligonului de pistol. Totul e sa nu amenajeze in groapa si poligonul de carabina - asta ar putea sa fie o problema.
Eu sint prezent in fiecare weekend la Sabareni - respectiv Joita. O sa ma duc la sfarsitul lunii - Eugen mi-a spus ca pe 28 iunie o sa fie ready to use poligonul de pistol - eventual o sa fac si poze si putem organiza spatiul ramas.
Eu sint prezent in fiecare weekend la Sabareni - respectiv Joita. O sa ma duc la sfarsitul lunii - Eugen mi-a spus ca pe 28 iunie o sa fie ready to use poligonul de pistol - eventual o sa fac si poze si putem organiza spatiul ramas.
-
nedumeritu
-
Dualjackal
-
nedumeritu