14 Iunie 2008 - Rezultate oficiale -

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Dualjackal

Post by Dualjackal »

Operatiunea Monstrul reloaded then ;-)
haiosu

Post by haiosu »

super filmul... mi-a placut la nebunie... "si bicicleta era gaaalbena..." :)
Nikki

Post by Nikki »

E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m. :lol: :lol: :lol: sa vezi atunci cum o sa stam ca la coada ca sa tragem :D

Cu munitia de la nedumeritu s-a tras si din RG si P22. La RG va spune Barthy, la P22 am avut o valoare mai mica si decat la UAG rosu...nu stiu cum de s-a intamplat, dar asta a fost :(
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nikki wrote:E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc
Parca vezi ca ramanem cu o fasie de 2/10 m. :lol: :lol: :lol: sa vezi atunci cum o sa stam ca la coada ca sa tragem :D

Cu munitia de la nedumeritu s-a tras si din RG si P22. La RG va spune Barthy, la P22 am avut o valoare mai mica si decat la UAG rosu...nu stiu cum de s-a intamplat, dar asta a fost :(
Poate asa, din cioburi de informatie adunam si noi rezultate de o testare :lol: :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

Nikki wrote:E drept, dar uite cat spatiu aveati voi acolo... banuiesc ca imaginea e din partea cealalta a poligonului? hai mai bine sa vedem CAT de mare va ramane locul pentru noi in urma amenajarii pentru glock-uri, si vom stabili la fata locului data viitoare modul de amplasare a cortului, aliniamentelor, etc

intr-adevar imaginea e din partea cealalta.
asta si era ideea cu aliniamentele si cu "arbitrul de linie" si cu ce zicea nedumeritu... inscrierea in catastif: se va sta la rand, si fiecare va trage...
si inca o imagine... tevile armelor stau indreptate numai catre "in fata" inspre tinte... si sunt doar niste jucarii de ac-uri ;)

Image
yanq

Post by yanq »

..s-a recuperat vreo bila din cartus rusesc?...cum e textura materialului? e mai grea decat bila de la UAG?
Walther PP Nickel
Image
Nikki

Post by Nikki »

Mda... mie imi iesise 248 m/s cu 10X22T LIVE (asta stiu sigur ca nu a notat-o nimeni).
Restul masuratorilor la P22, cu PG, sunt la macarici.
haiosu

Post by haiosu »

cu munitie ruseasca nikki a scos 244 cu P22-ul iar eu 330 cu RG88-ul
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Dupa cate am vazut, ramane destul loc liber si dupa amenajarea poligonului de pistol. Totul e sa nu amenajeze in groapa si poligonul de carabina - asta ar putea sa fie o problema.

Eu sint prezent in fiecare weekend la Sabareni - respectiv Joita. O sa ma duc la sfarsitul lunii - Eugen mi-a spus ca pe 28 iunie o sa fie ready to use poligonul de pistol - eventual o sa fac si poze si putem organiza spatiul ramas.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nikki wrote:Mda... mie imi iesise 248 m/s cu 10X22T LIVE (asta stiu sigur ca nu a notat-o nimeni).
Restul masuratorilor la P22, cu PG, sunt la macarici.
Si bila ce greutate are?
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Nikki

Post by Nikki »

La 10x22T LIVE? pey... nu stiu...credeam ca a masurat macarici :(
Oricum, greutatea nu prea difera intre bilele aceleiasi munitii :D
Dualjackal

Post by Dualjackal »

:offtopic: Nikki, te-ai hotarat ce faci cu cursul de letale? mai sunt 10 zile pina incepe :-) reminder!
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Nikki wrote:La 10x22T LIVE? pey... nu stiu...credeam ca a masurat macarici :(
Oricum, greutatea nu prea difera intre bilele aceleiasi munitii :D
Pe naiba, sunt variatii teribil de mari.
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
Nikki

Post by Nikki »

Nu neaparat... la UAG-uri erau diferente de 0.01-0.04 grame, undeva intre 0.69 si 0.74.
Macariciule!!!! unde esti sa ne luminezi :?: :?: :?: :D
haiosu

Post by haiosu »

face nani :twisted:
Post Reply