ACCIDENT RG88 - POSESORII, ATENTIE LA UTILIZAREA INCORECTA!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ai tu dreptate,dar ala avea pistol cu gaz si se vedea teava obturata,de aceea celalalt venea fara frica spre el.... iti spun eu ca lumea s-a obisnuit cu gaze,dara daca ii tragi in picior sau stomac si simte arsura de la lovitura,fuge de rupe pamantul
Daca nu se sperie prea tare si ramane ca maimuta la fotograf 
Walter PP 10x22T - BLACK
no, se prea poate sa fi vazut, nu stiu ce sa zic, in video-ul pe care l-au prezentat, pistolul a fost indreptat in jos tot timpul, nu l-a indreptat deloc inspre celalalt personaj. Oricum, mie mi se par niste idiotenii astfel de chestii, ti-a taiat ala calea, sari la el cu pistolul .... ca-n vestul salbatic ... pistolul il scoti doar cand pericolul e iminent.
Revolver Gamo R77
"Useless laws weaken necessary laws."
"Useless laws weaken necessary laws."
-
gabrielobabacu
asa e,am vazut multe situatii cand ,amenintati cu arma fiind, unii spuneau hai trage daca ai tupeu si continuau sa inainteze. Problema este ca daca situatia impune scoaterea armei si agresorul nu se opreste la somatie trebuie tras.Altfel nu fluturi aiurea arma prin fata lui.
-
gabrielobabacu
eu datorita serviciului merg mult noaptea in controale ,si nu numai ,prin obiective de multe ori situate in zone pustii deci nici nu imi pun problema sa nu trag in plin in situatia unei agresiuni survenite mie sau personalului din subordine
Arma o tin cu glont pe teava 8 boabe un incarcator de rezerva ,orice om cu creier se fereste cand indrepti arma spre el chiar daca stie ca e cu gume .
Daca te nimereste accidental in ochi nu cred ca te simti bine,sau in oute
Multi sant inconstienti ,va spun o poveste cu al meu tata .
Aveam un brac german de vanatoare ,sa intamplat la tara jud Gorj sat Ratez trei betivani din alt sat a legat bietul caine cu o sfoara si la suit in masina.
O vecina ia spus ,al meu tata sa dus dupa ei le-a blocat masina ,si sau dat toti jos la el sa il ia la omor,ia spus veziti de treaba ta ca te calcam in picioare , a scos pusca de vanatoare la ei si lea spus BAIETI CARE E PRIMU cand a tras pe directia lor (avea in arma brenichel) unul sa pisat pe el si a cazut jos sa blocat ,ceilalti doi se tavaleau pe jos implorand sa nu-i omoare,sa intamplat pe vremea lui impuscatu si al meu tata era TOVARAS
.
Asa fratilor fiecare reactioneaza in felul lui.
Un prieten in 2003 a scos pistolul cu gaze la un tip si a tras un foc in aer el tot inainta bupa 4 gloante in mufa ,sa oprit.
Pistolul ia stat o saptamana la politie si a fost amendat petru perturbarea linistei publice .Omu era in camp in juru Bucurestiului pe terenul lui ,si sa luat la harta cu agresorul intrase cu masina pe terenul lui de nu stiu cate ori si ii batatorise iarba ia spus frumos si ala a sarit sa il ia la omor.
De pistolul cu gaze la multi nu le e frica .
Va mai spus de cand am tras in fiset e clar ca te loveste teapan daca e imbracat gros iti pastrezi calmul si ii tragi in mufa.
Daca il nimeresti
Daca te nimereste accidental in ochi nu cred ca te simti bine,sau in oute
Multi sant inconstienti ,va spun o poveste cu al meu tata .
Aveam un brac german de vanatoare ,sa intamplat la tara jud Gorj sat Ratez trei betivani din alt sat a legat bietul caine cu o sfoara si la suit in masina.
O vecina ia spus ,al meu tata sa dus dupa ei le-a blocat masina ,si sau dat toti jos la el sa il ia la omor,ia spus veziti de treaba ta ca te calcam in picioare , a scos pusca de vanatoare la ei si lea spus BAIETI CARE E PRIMU cand a tras pe directia lor (avea in arma brenichel) unul sa pisat pe el si a cazut jos sa blocat ,ceilalti doi se tavaleau pe jos implorand sa nu-i omoare,sa intamplat pe vremea lui impuscatu si al meu tata era TOVARAS
Asa fratilor fiecare reactioneaza in felul lui.
Un prieten in 2003 a scos pistolul cu gaze la un tip si a tras un foc in aer el tot inainta bupa 4 gloante in mufa ,sa oprit.
Pistolul ia stat o saptamana la politie si a fost amendat petru perturbarea linistei publice .Omu era in camp in juru Bucurestiului pe terenul lui ,si sa luat la harta cu agresorul intrase cu masina pe terenul lui de nu stiu cate ori si ii batatorise iarba ia spus frumos si ala a sarit sa il ia la omor.
De pistolul cu gaze la multi nu le e frica .
Va mai spus de cand am tras in fiset e clar ca te loveste teapan daca e imbracat gros iti pastrezi calmul si ii tragi in mufa.
Daca il nimeresti
Rhom RG88 cal. 10x22T
Walther P99. 9mm PAK
Walther P99. 9mm PAK
-
gabrielobabacu
ee ce naiba din 2-3 metri sigur il nimeresti in moaca mai ales daca tragi 3-4 cartuse sigur il opresti chiar cred ca-l trimiti la spital
POSTARE LIPSA !
Gibt es problem? Wo?
Care mi-ai sters postarea, Papushel, dar mai ales de ce? Care a fost deranjul? Ca am folosit doar cuvinte si expresii din sau acceptate de DEX, nu argou suburban, de Ferentexas!
Avem cumva o problema? Pai hai s-o rezolvam, cu vorba buna, ca, spun unii de pe la universitati renumite, gen Ivy League, asa ne-am indepartat de copaci si de verii primate, prin graiul articulat si nu prin utilizarea pietrelor sau a ciomegelor, n'est ce pas?
Am "atins" pe cineva/ceva ? Cu ce, cu faptul ca mi-am dat cu presupusul pe un forum? Pai care ar fi rolul lui, in afara de asta? Sau a fost prea picanta "ironia" ? Oops! I did it again!
So, what can we do now?
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
-
nedumeritu
Re: POSTARE LIPSA !
Se prea pare ca am ajuns la nivelul suportabilitatii.Emanuel wrote:![]()
Gibt es problem? Wo?
Care mi-ai sters postarea, Papushel, dar mai ales de ce? Care a fost deranjul? Ca am folosit doar cuvinte si expresii din sau acceptate de DEX, nu argou suburban, de Ferentexas!
Avem cumva o problema? Pai hai s-o rezolvam, cu vorba buna, ca, spun unii de pe la universitati renumite, gen Ivy League, asa ne-am indepartat de copaci si de verii primate, prin graiul articulat si nu prin utilizarea pietrelor sau a ciomegelor, n'est ce pas?
Am "atins" pe cineva/ceva ? Cu ce, cu faptul ca mi-am dat cu presupusul pe un forum? Pai care ar fi rolul lui, in afara de asta? Sau a fost prea picanta "ironia" ? Oops! I did it again!![]()
So, what can we do now?
Daca avansam cu setul de testari-incercari, asa "empirice" cum sunt ele,
incepem sa ne apropiem de oarce mizerii ascunse pe sub pres.
Ceva trebuie ca se intampla.
Daca se ajunge la prezentari de CNP in direct si la stergeri de postari
despre care autorii sustin ca erau kushere ca limbaj, inseamna ca acest
forum pe care ne cam bazam cu totii isi pierde acuratetea.
Cred ca cei ce pot sterge si sterg, cei care pot publica date personale, si
publica, atunci cand fac asta in mod deliberat si cu rea credinta nu fac
altceva decat sa dea apa la moara concurentei, oricare ar fi ea.
Cand ai ajuns sa iti gonesti clientii, indiferent de motiv, e trist.
Cum ar fi sa public si eu numerele de telefon publice sau mai personale
ale intregului staff de la ARROW, cu CNP-uri cu tot?
Ar suna ca dracu', nu?
Eu fac altceva ca sa le-o iau inaintea celor ce ar face-o.
Uite aici ceva interesant:
nedumeritu = Zaharia Dan
telefoane:
- 0726 326 202
- 0746 326 202
- 0752 326 202
- 0788 326 202
Rugaminte - daca sunati, sunati intre 09:00 si 19:00.
Daca va cunosc va raspund.
Daca nu va cunosc, SMS, va prezentati si va re-sun.
Fara SMS nu raspund.
Cand mai doriti va mai dau, ca are balta peshte
webman@rdsbv.ro
ren@ren.ms
ren@ren.ro
Cui nu-i convine, sa stearga postarea.
P. S.
I.Q. = 136
Cu certificat atestat in UK acum 2 ani.[nu e prescurtare de la Ukraina
De atunci pana acum se presupune ca fo' doi neuroni tot mi-au ramas
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
Numele si CNP-ul si telefoanele celor din firma Arrow sunt cunoscute de foarte multa vreme si de foarta multa lume.
Faptul ca m-am folosit de numele dumneavoastra, doar de numele de familie este pentru simplul fapt ca domnul Zaharia suna altfel decat domnul nedumeritu' ,nu credeti? Nu am pomenit si de prenume, adresa, telefoane, adrese da mail ceva care sa se lege direct de dumneavoastra, asa ca putea fi oricare domn Zaharia, din toata lumea larga.
In ceea ce priveste teava,nu aveti dreptate. Sicanele sun asa cum spuneti din tabla, dar montate in teava de otel.
Nu am facut decat sa pun o intrebare retorica catre toata lumea si anume, daca la doua arme de marci diferite, folosite de aceeasi persoana, amandoua aduse cu aceeasi defectiune in scurt timp , nu cumva de vina nu este produsul? Am facut o crima ca am spus-o?
Daca doriti expertiza din partea unui armurier autorizat va pot da trei persoane, din care unul din ei este considerat, daca nu cel mai bun, printre cei mai buni existenti in Romania
Nu am facut niciodata referire la I.Q.-ul nimanui, nu imi permit, dar nici nu pot sa accept modul de adresare si insinuarile de nici un fel.
De sters postari am sters doar cand am considerat ca vocabularul folosit nu corespunde (adica de vre-o 5 ori timp de un an). Sunt multe cuvinte acceptate in DEX care nu se folosesc intr-o conversatie cu alta persoana, cu atat mai mult una straina. Nu am sters postari ale lui babanu, macarici, D-ul Suzeanu (a ales sa se semneze cu numele propriu), violiv s.a. chiar daca au fost sau nu postari incomode.
Pe primii doi i-am cunoscut personal, in aceleasi conditii ca si pe dumneavoastra, adica incercand sa ajut, ca si pe dumneavoastra. Si sunt posesori de arma care isi folosesc pistoalele la fel de mult ca si dumneavoastra (daca nu cumva mai mult). Am apreciat la dansii indiferent daca mesajele lor erau critice, totodata erau si constructive.
Au fost situatii in care am ascultat de sugestiile lor si tin sa le multumesc inca odata.Daca nu credeti puteti intreba sau mai bine verifica. Iar acuratetea si credibilitatea forumului, ei au stabilit-o si nu noi.Si sunt persoane cu istoric indelungat pe forumul Arrow.
Cu respect.
Faptul ca m-am folosit de numele dumneavoastra, doar de numele de familie este pentru simplul fapt ca domnul Zaharia suna altfel decat domnul nedumeritu' ,nu credeti? Nu am pomenit si de prenume, adresa, telefoane, adrese da mail ceva care sa se lege direct de dumneavoastra, asa ca putea fi oricare domn Zaharia, din toata lumea larga.
In ceea ce priveste teava,nu aveti dreptate. Sicanele sun asa cum spuneti din tabla, dar montate in teava de otel.
Nu am facut decat sa pun o intrebare retorica catre toata lumea si anume, daca la doua arme de marci diferite, folosite de aceeasi persoana, amandoua aduse cu aceeasi defectiune in scurt timp , nu cumva de vina nu este produsul? Am facut o crima ca am spus-o?
Daca doriti expertiza din partea unui armurier autorizat va pot da trei persoane, din care unul din ei este considerat, daca nu cel mai bun, printre cei mai buni existenti in Romania
Nu am facut niciodata referire la I.Q.-ul nimanui, nu imi permit, dar nici nu pot sa accept modul de adresare si insinuarile de nici un fel.
De sters postari am sters doar cand am considerat ca vocabularul folosit nu corespunde (adica de vre-o 5 ori timp de un an). Sunt multe cuvinte acceptate in DEX care nu se folosesc intr-o conversatie cu alta persoana, cu atat mai mult una straina. Nu am sters postari ale lui babanu, macarici, D-ul Suzeanu (a ales sa se semneze cu numele propriu), violiv s.a. chiar daca au fost sau nu postari incomode.
Pe primii doi i-am cunoscut personal, in aceleasi conditii ca si pe dumneavoastra, adica incercand sa ajut, ca si pe dumneavoastra. Si sunt posesori de arma care isi folosesc pistoalele la fel de mult ca si dumneavoastra (daca nu cumva mai mult). Am apreciat la dansii indiferent daca mesajele lor erau critice, totodata erau si constructive.
Au fost situatii in care am ascultat de sugestiile lor si tin sa le multumesc inca odata.Daca nu credeti puteti intreba sau mai bine verifica. Iar acuratetea si credibilitatea forumului, ei au stabilit-o si nu noi.Si sunt persoane cu istoric indelungat pe forumul Arrow.
Cu respect.
-
gabrielobabacu
toate discutiile sunt inutile in situatiile in care pistoalele nu sunt folosite conform scopului lor, adica pentru autoaparare.Daca un pistol a fost folosit pentru auto aparare si nu a dat randamentul scontat atunci trebuie facut reclamatie la protectia consumatorului ,pentru ca ati achizitionat un bun care nu a raspuns solicitatarii pentru care a fost creat,si pentru care ati platit un pret nu tocmai ordinar
-
gabrielobabacu
cu alte cuvinte :ai folosit un pistol pentru autoaparare si nu a dat randament , dai in judecata firma de unde ai achizitionat arma,apoi esti indreptatit sa ceri daune materiale pentru problema ivita , respectiv faptul ca arma de autoaparare nu te-a aparat 
-
gabrielobabacu
de cateva zile intreb acelasi lucru si nu prea m-i se raspunde : ati folosit pistolul pentru autoaparare si nu v-a satisfacut?,si toata lumea raspunde ca pistoalele astea sunt foarte proaste pentru ca nu dau randament in poligon la tinta, sau pentru ca se sparg dupa 1200 de cartuse. Cineva de pe acest forum le-a folosit in scopul pentru care au fost create si nu au raspuns solicitarii?
-
gabrielobabacu
pentru alte probleme chiar ca va certati degeaba