PIESE SCHIMB GAMO

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
PARABELUM

PIESE SCHIMB GAMO

Post by PARABELUM »

Am observat ca in magazinele arrow precum si in cele partenere nu prea exista piese de schimb pt. armele cu aer comprimat. De fapt singurele piese de schimb erau cateva arcuri desperecheate si adunate in decursul istoriei !

Sunt o persoana autodidacta si extrem de tehnica, imi produce placere maxima demontarea si depanarea armei mele (gamo cfx) dar: Unde gasesc GARNITURI si arcuri adevarate pt. arma mea ?

Va rog nu-mi raspunde-ti sa vin cu arma la service sau sa folosesc produse maccari etc.

Reprezentati totusi firma GAMO !

Cu stima ! Un utilizator al produselor GAMO !
arrow
Site Admin

Re: PIESE SCHIMB GAMO

Post by arrow »

PARABELUM wrote:Am observat ca in magazinele arrow precum si in cele partenere nu prea exista piese de schimb pt. armele cu aer comprimat. De fapt singurele piese de schimb erau cateva arcuri desperecheate si adunate in decursul istoriei !

Sunt o persoana autodidacta si extrem de tehnica, imi produce placere maxima demontarea si depanarea armei mele (gamo cfx) dar: Unde gasesc GARNITURI si arcuri adevarate pt. arma mea ?

Va rog nu-mi raspunde-ti sa vin cu arma la service sau sa folosesc produse maccari etc.

Buna ziua.
Va inteleg nedumerirea. Totusi va rog sa intelegeti ca recomandam ca montarea garniturilor si a celorlalte piese de schimb, in afara arcurilor si a fibrei optice sa fie facuta de colegul nostru de la service. Nu punem la indoiala cunostintele si indemanarea dumneavoastra dar in timp am avut suficiente surprize neplacute, de aceea am si luat aceasta decizie.
In ceea ce priveste arcurile, fiecare este destinat pentru un anumit model de arma iar daca vanzatorul din magazin nu a stiut sa va dea informatiile necesare va rog sa ne semnalati.
Va multumim pentru problema semnalata.
Cu stima.Radu
sorin mok

Post by sorin mok »

PARABELUM wrote:Am observat ca in magazinele arrow precum si in cele partenere nu prea exista piese de schimb pt. armele cu aer comprimat. De fapt singurele piese de schimb erau cateva arcuri desperecheate si adunate in decursul istoriei !

Daca ai rabdare sa parcurgi forumul utilizatorilor Gamo din SUA, http://www.network54.com/Forum/479035/
vei vedea ca ei afirma ca asta e politica producatorului: daca se strica ceva, se inlocuieste numai de catre dealer. Iar pe de alta parte, Gamo nu incurajeaza modificarea armelor sale si deci nu vinde separat nici o piesa de schimb sau pentru transformari.
sinnerrom

Post by sinnerrom »

salut, nu ati putea sa vindeti si la bucata garniturile? ca sunt foarte usor de pus si sa nu ne mai ducem la service de fiecare daca cand se rup, in plus unii au o placere sa mestereasca la propria arma :)
radu.b

Post by radu.b »

sinnerrom wrote:salut, nu ati putea sa vindeti si la bucata garniturile? ca sunt foarte usor de pus si sa nu ne mai ducem la service de fiecare daca cand se rup, in plus unii au o placere sa mestereasca la propria arma :)
Buna ziua.
Chiar daca vreti doar sa achizitionati garnitura, tot cu colegul meu Adrian trebuie sa vorbiti. Garniturile sunt parti componente de arma si nu intra pe lista de produse ci doar pentru service.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Ice_2k

Post by Ice_2k »

Scuze daca e o intrebare stupida, dar unde anume este acest service? Am un GAMO PT80 si mi s-a stricat garnitura de la butelia de gaz. Stiu un magazin Arrow International pe calea Mosilor, ma pot duce acolo pentru rezolvarea problemei?
Multumesc.
Emanuel

Post by Emanuel »

Doar la service, Baby, doar la service! B-dul Constructorilor 20, sector 6, parter. Succes!
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Ice_2k

Post by Ice_2k »

Thanks. O sa incerc luni :)
radu.b

Post by radu.b »

Daca aveti probleme cu armele Gamo indicat este sa luati legatura cu Adrian la telefon 021.221.06.90 la service si va spune exact ce trebuie facut. Puteti lasa si la magazin la Mosilor pistolul, dar puteti veni si la sediul firmei, b-dul Constructorilor nr.20A(sediul IPROMET) daca doriti sa va repare pistolul pe loc(daca se poate). Se ajunge usor cu metroul pana la Crangasi si de acolo pe jos 200m pe Constructorilor.
Cu respect.
Radu
Ice_2k

Post by Ice_2k »

Multumesc frumos pt informatii. Sper sa se poata rezolva pe loc, tinand cont de faptul ca trebuie doar inlocuita o garnitura.
Ice_2k

Post by Ice_2k »

S-a rezolvat, multumesc pt ajutor :)
misubagsisu

Post by misubagsisu »

si la mine s-a rezolvat (schimbat arc si un capacel de plastic de la pat rupt) super rapid. super profesionisti. mi-au placut :)
madalin122582

Post by madalin122582 »

Va salut,
Mi-am luat si eu un Gamo CFX. Am aproape 1000 de focuri trase. La cat se schimba consumabilele?...arcuri, garnituri si ce mai trebuie...cat costa schimbul lor?
Cu respect,
Madalin
tevez

Post by tevez »

madalin122582 wrote:Va salut,
Mi-am luat si eu un Gamo CFX. Am aproape 1000 de focuri trase. La cat se schimba consumabilele?...arcuri, garnituri si ce mai trebuie...cat costa schimbul lor?
Cu respect,
Madalin
Cred că atunci când cedează...dar poţi întreba şi pe clubariguns, sunt destui posesori de CFX acolo.
Post Reply