Buna tuturor,
Vreau sa imi iau o arma pentru autoaparare si as vrea sa stiu unde pot urma un curs necesar pentru obtinerea permisului de portarma. In Bucuresti unde pot urma astfel de cursuri?
Multumesc anticipat,
Izabela.
Unde pot sa urmez un curs pentru obtinerea permisului?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Pentru obtinerea unei arme neletale de autoaparare nu-ti trebuie sa faci nici un curs. Daca vrei totusi neaparat poti cauta sa faci asa ceva dar sincer cred ca sunt bani aruncati degeaba. Cel mai bun curs este sa vii la poligon si sa te antrenezi alaturi de alti pasionati ai domeniului 
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
-
nedumeritu
Re: Unde pot sa urmez un curs pentru obtinerea permisului?
Daca ai fericirea sa participi la cateva sedinte de poligon la Joitza totulizabelam6 wrote:Buna tuturor,
Vreau sa imi iau o arma pentru autoaparare si as vrea sa stiu unde pot urma un curs necesar pentru obtinerea permisului de portarma. In Bucuresti unde pot urma astfel de cursuri?
Multumesc anticipat,
Izabela.
este rezolvat.
Cursuri oficiale nu se tin, nu exista entitati autorizate pentru asa ceva,
nu se cere asa ceva.
Dar daca ii prinzi in poligon la o intrunire "de familie" pe unii din bolnavii
de boala armelor cum ar fi cei care posteaza mai virtos pe forum,
pleci perfect edificata si in cateva sedinte iti faci si mana si iti si dezvolti
reflexele de baza.
Perfectiunea vine mai pe urma, repetitia este mama studiului, nu?
Intreaba-l de exemplu pe Rainman cum a fost prima data.
Fara arma, fara permis, doar cu multa multa dorinta si bunavointa de
a invata.
Urmareste postarile si vei vedea cand se prefigureaza primul poligon la
Joita si totul devine simplu.
Gandeste-te ca eu vin acolo in poligon de la Brasov, de exemplu...
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Re: Unde pot sa urmez un curs pentru obtinerea permisului?
Cursul teoretic este cel de pe acest forum, un altul mai bun n-o sa gasesti.izabelam6 wrote:Buna tuturor,
Multumesc anticipat,
Izabela.
Cel practic se face in poligon, cu cei de aici, de pe forum. Pe mine m-au ajutat mult baietii, Macarici m-a dadacit la prima sedinta (si stie s-o faca asa, cu arta) si mi-a aratat exact ce trebuie facut la o sedinta de tragere, Nedumeritu mi-a imprumutat "obiectul muncii" si asta a facut ca prima iesire in poligon sa fie foooaaaarte placuta!!!!
Ar trebui sa vii sa te convingi singura.