carpati cu gaze

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

g_lukian

Post by g_lukian »

nedumeritu wrote:
SLY wrote:42 ron? Adica 420.000 lei vechi? :roll: Incredibil de ieftin. Imi vine sa dau o fuga pana la Bv, ca tot nu gasesc ham pentru crosmanul meu.
Pai nu ai de ce sa fugi.
Spui despre ce "obect" este vorba, exact tipul/marca si vad daca are
tipare pentru el.
Daca nu vorbim.
Poti te rog sa vorbesti cu meseriasul de la tine si sa-i arati pozele, poate stie sa ne faca un toc "Inside The Pants Holsters". Ar fi excelent, ca pe la noi in magazine nu se gasesc asa ceva si sunt f utile vara.
Poti sa-mi lasi un nr de tel pe privat daca trebuie sa vorbim cu meseriasul.
Multumesc anticipat.
Image Image
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
johnny

Post by johnny »

Babanu wrote:sincer pe la noi nu prea am vazut... :cry: ca as fi vrut si eu asa ceva...
In America se gasesc destule de comandat si se potrivesc la Walther PP... la RG88 mai greu, nu stiu cu ce ar putea fi echivalent sa se potriveasca bine...

http://www.usgalco.com/HolsterPG3.asp?P ... &GunID=168

Apropo, daca imi aduc bine aminte am vazut un toc Galco intr-un magazin Arrow, poate ar putea sa ne spuna domnul Radu daca se pot aduce anumite modele pe comanda?
Salut Babanu
Pai daca te intereseaza ceva asemanator cu cel din link-ul postat de tine : http://www.usgalco.com/HolsterPG3.asp?P ... &GunID=168
au solutia,si s-ar putea sa mai gasesti,eu nu mai stiu sigur de unde l-am luat ca-l am de vreo 5 ani,daca nu de mai mult.....parca de la Top-Gun de pe Doamnei sau de la un magazin de pe langa Potcoava ......poti sa incerci la Top,aia cam din astea au,dar nu sunt sigur,asa ca sa nu ma injuri daca nu gasesti acolo..... In fine,e un toc Smith&WESSON,Mod.5906 / 202 . Daca-l gasesti se potriveste manusa la PP-ul tau,ai sa vezi in poza pe care o fac in 2 minute acum ca tot un PP sta in el :lol: :lol: . Revin cu poza !
Bafta 8) 8) 8)
johnny

pozele....

Post by johnny »

Image

Image

Image
g_lukian

Post by g_lukian »

Super tare, de unde pot sa-mi ieu si eu unul ptr. RG88 ?
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
Babanu

Post by Babanu »

Johnny adica tu ai Walther PP dar nu zici nimic? :twisted: Pai e frumos? Ia sa vii la poligon data viitoare ca ma simt singurel intre atatea RG-uri care mai de care mai jmechere si mai frumoase :lol:

Cat despre toc, asa este, au la top gun un model pentru carpati care se potriveste... problema este alta... m-am jurat ca nu cumpar nimic de la aia...
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
danezu

Post by danezu »

g_lukian wrote:Super tare, de unde pot sa-mi ieu si eu unul ptr. RG88 ?
Nu cred sa avem sanse sa gasim pentru modelul nostru,poate ceva de mouser,alea exista cu glont....
Mare pacat,ce-i frumos n-avem noi noroc :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
BARTHY 2

Re: pozele....

Post by BARTHY 2 »

johnny wrote:Image

Image

Image
are la top-gun; mi-am luat si eu cu 95 ron acum un an; e ca o manusa si pentru rg si pentru carpati;singurul impediment e ca a lucrat bine la brunaj. si.......ia zii johnny, ceee.... pistol e ala din poza?
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
g_lukian

Post by g_lukian »

BARTHY 2 wrote:

Image

Image
are la top-gun; mi-am luat si eu cu 95 ron acum un an; e ca o manusa si pentru rg si pentru carpati;singurul impediment e ca a lucrat bine la brunaj. si.......ia zii johnny, ceee.... pistol e ala din poza?
Nu prea inteleg, pielea ataca brunajul, e prea aspra si se ia, care e fenomenul, se lustruieste de la piele ? Am auzit ca daca o dai cu crema de maini prin interior se inmoaie pielea.
ROHM RG88 Cal. 10X22T
Image
Emanuel

Post by Emanuel »

g_lukian wrote: Nu prea inteleg, pielea ataca brunajul, e prea aspra si se ia, care e fenomenul, se lustruieste de la piele ? Am auzit ca daca o dai cu crema de maini prin interior se inmoaie pielea.
Nu, Hombre!
Solutia utilizata la argasit (tabacit) pielea contine saruri si alte chestii corozive care ataca finisajul metalului armei- brunare la cald (negre) sau nichelare. In interiorul tocului simplu se vede pielea slab sau nefinisata (e mai ieftin). Daca mai e si umezita - apa, transpiratie etc., asta mareste viteza de coroziune. De aceea se prefera tocurile din piele dublu captusite - mai scumpe. Dar totul tine de aspect: nu ti se va perfora tinicheaua de la tocul din piele simplu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Doar se va estompa / matui culoarea, aspectul "de nou". Puteti supravietui - si tu, si taraba - cu el "ruginit"!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Babanu

Post by Babanu »

Sincer eu am ajuns la concluzia ca brunajul oricum de strica la purtari zilnice, indiferent de ce toc folosesti (am si dala dublu captusit de 1,5mil am si cordura) rezultatul este acelas... Realitatea este ca daca vrei sa ai arma "ca noua" trebuie sa ii refaci brunajul odata la 3 luni, solutia de brunaj nu este scumpa, 40 roni la arrow si te tine 5-6 ture.
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
johnny

Post by johnny »

BARTHY 2 wrote:

Image

Image
Ha,ha,ha,si acum trebuie sa rad? :? Tocmai tu intrebi BARTHY? Stiu 100% ca ti-am zis ca am PP,daca nu aici pe forum,cu siguranta pe PM,si mi se pare ca si Babanu stia,nu sunt sigur dar tu Barthy,stiai sigur....ia cauta prin PM-uri sau topic-urile postate de mine,si ai sa vezi ca am dreptate(inca nu mi-am luat 10x22T,si ti-am si zis de ce.....in fine.....dar de discutiile despre GC27 Luxe iti aduci aminte? Nici din acela nu mi-am luat......inca. Acum iti aduci aminte? HELLOOOOOO)
Da,Babanu stiu ca te simti singur cu PP-ul printre toate Rg-urile,dar al meu e Walther PP 9mm P.A.K. aka gaz :lol: sau mai bine zis :( ,dar vine el si 10x22T la colectie.....pacat ca nu se poate Ekol,dar va veni un PP.....
Credeati ca ascund ceva,huh? Cand voi avea 10x22T va voi spune negresit.
Bafta 8) 8) 8)
nedumeritu

Post by nedumeritu »

g_lukian wrote:
nedumeritu wrote:
SLY wrote:42 ron? Adica 420.000 lei vechi? :roll: Incredibil de ieftin. Imi vine sa dau o fuga pana la Bv, ca tot nu gasesc ham pentru crosmanul meu.
Pai nu ai de ce sa fugi.
Spui despre ce "obect" este vorba, exact tipul/marca si vad daca are
tipare pentru el.
Daca nu vorbim.
Poti te rog sa vorbesti cu meseriasul de la tine si sa-i arati pozele, poate stie sa ne faca un toc "Inside The Pants Holsters". Ar fi excelent, ca pe la noi in magazine nu se gasesc asa ceva si sunt f utile vara.
Poti sa-mi lasi un nr de tel pe privat daca trebuie sa vorbim cu meseriasul.
Multumesc anticipat.
Image Image
Pai eu am cam comis-o. Aiurea cumva dar macar vad despre ce e vorba.
Image
http://www.weball.us/00/gunz/c3t.jpg
De fapt si simplul fapt ca am un model "de firma" si clema componenta
va fi de mare ajutor meseriasului de aici sa imi faca exact ceea ce vreau
eu si din ce material doresc eu.
Oricum, postarile voastre de cercetatori neobositi mi-au fost de mare ajutor.
Daca imi poti trimite si locul de unde pot cumpara modelele din
postarea ta, am sa comand si acolo unul sa am la dispozitie si
modelele astea.
Vor fi de folos ulterior tuturor celor din grupul nostru, odata ce
meseriasul de aici le are fizic in mana.
Date de contact ai pe PM
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

johnny wrote:
BARTHY 2 wrote:

Image

Image
Ha,ha,ha,si acum trebuie sa rad? :? Tocmai tu intrebi BARTHY? Stiu 100% ca ti-am zis ca am PP,daca nu aici pe forum,cu siguranta pe PM,si mi se pare ca si Babanu stia,nu sunt sigur dar tu Barthy,stiai sigur....ia cauta prin PM-uri sau topic-urile postate de mine,si ai sa vezi ca am dreptate(inca nu mi-am luat 10x22T,si ti-am si zis de ce.....in fine.....dar de discutiile despre GC27 Luxe iti aduci aminte? Nici din acela nu mi-am luat......inca. Acum iti aduci aminte? HELLOOOOOO)
Da,Babanu stiu ca te simti singur cu PP-ul printre toate Rg-urile,dar al meu e Walther PP 9mm P.A.K. aka gaz :lol: sau mai bine zis :( ,dar vine el si 10x22T la colectie.....pacat ca nu se poate Ekol,dar va veni un PP.....
Credeati ca ascund ceva,huh? Cand voi avea 10x22T va voi spune negresit.
Bafta 8) 8) 8)
nu johnny n-am uitat corespondenta cu tine dar sincer despre PP nu-mi amintesc; modelul tau este destul de rar si l-a un momentdat am vazut unul de vanzare pe undeva fiind la un pas sa-l cumpar; m-am razgandit pt. ca am gasit carpatiul. vreau sa zic ca are carpatiul un brunaj ca nu s-a sters deloc. e un pistol super, pacat ca nu e 10x22.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Emanuel

Post by Emanuel »

Babanu wrote:Sincer eu am ajuns la concluzia ca brunajul oricum de strica la purtari zilnice, indiferent de ce toc folosesti (am si dala dublu captusit de 1,5mil am si cordura) rezultatul este acelas... Realitatea este ca daca vrei sa ai arma "ca noua" trebuie sa ii refaci brunajul odata la 3 luni, solutia de brunaj nu este scumpa, 40 roni la arrow si te tine 5-6 ture.
Uite, vezi, d'aia l-am luat nichelat, nu pentru "sclipici", ca nu-s cotofana sau vreo stiuca, sa ma atraga tot ce luceste ! :mrgreen:
Nichelarea, daca e facuta ca la manual, adica precedata de curatare, decapare, apoi cuprare sau alte procedee similare, si aplicata corect - electrochimic etc - rezista in timp mult mai frumos decat alte finisaje - cel putin teoretic. :D
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
danezu

Post by danezu »

RG88 nichelat,numai nichelat nu este....Al meu zici ca-i dat cu aurolac...si asa erau toate cand l-am cumparat. Alea pe gaz erau ceva mai nichelate!
Jantele alea de pe masinile tunate ale negrilor sunt nichelate! :lol:
Walter PP 10x22T - BLACK
Post Reply