Expo Security

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Proof

Expo Security

Post by Proof »

In primul rand vreau sa va salut pe toti,acesta este primul meu topic pe acest forum.Va citesc de foarte multa vreme posturile dar fiind mai "mic " in domeniu nu am intervenit niciodata.Din pacate nu detin inca o arma de niciun fel,desi am avut ocazia sa trag cu tot armamentul de infanterie aflat la ora actuala in dotarea Romaniei,deci pot spune ca am ceva experienta in domeniu.Dar destul despre mine:D ,ceea ce am vrut sa va aduc in discutie este cea de-a XI-a editie Expo Security,care va avea loc intre 21-24 aprilie.Din cate am vazut in tematica de pe site vor avea loc si prezentari cu "Arme de foc pentru autoaparare (în conformitate cu legislatia româneasca în vigoare) ". A mai fost cineva in anii trecuti la aceasta expozitie?Vine cu ceva nou fata de modelele de pe piata?Am observat ca Arrow nu are stand,de ce?
:roll:
Babanu

Post by Babanu »

dar ce te mira ca nici NG International nu are stand... nu prea cred sa fie ceva pe acolo interesant in acest caz :cry:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Proof

Post by Proof »

si eu care ziceam ca sparg gheata cu ocazia asta si imi cumpar ceva...
Emanuel

Post by Emanuel »

21-24 aprilie? Se vine cu ceva noutati, oare?
Unde are loc? Poate ca ar merge de o vizita pana acolo!
:mrgreen:
Emanuel

FORT 17 R Cal. 9 mm P.A. :mrgreen:
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)

www.romsdc.ro
Proof

Post by Proof »

Intra pe exposecurity.ro pentru mai multe detalii.O sa fie la romexpo
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
Post Reply