[color=red]Petitie Legea armelor[/color]
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
[color=red]Petitie Legea armelor[/color]
Acum sa va vad! Semnati, va rog
http://www.petitieonline.ro/petitie/cer ... 40051.html
http://www.petitieonline.ro/petitie/cer ... 40051.html
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
-
tipirigpipirig
Tocmai citeam comentariile celor care au semnat petitia si am dat de unul care m-a lasat fara replica.Nu m-am putut abtine sa nu il reproduc aici:
"Propun legiuitorilor ca STUDIILE SUPERIOARE sa fie un factor important in legea asta cu armele. daca omu are studii superioare mai ales tehnice atunci e constient de multe chestii de se intampla in interiorul armei si cu arma si mai ales e constient de ce se intampla cand trage cu ea. din start gastile de cartier vor fi scoase in afara legii. dar probabil vorbim la pereti, nici o petitie de a fost pe net si am semnat-o n-a ajuns nicaieri".
In acest sens propun ca si pentru obtinerea permisului auto sa fie introdus si criteriul studiilor superioare tehnice(daca se poate sa fie chiar criteriu eliminatoriu).
"Propun legiuitorilor ca STUDIILE SUPERIOARE sa fie un factor important in legea asta cu armele. daca omu are studii superioare mai ales tehnice atunci e constient de multe chestii de se intampla in interiorul armei si cu arma si mai ales e constient de ce se intampla cand trage cu ea. din start gastile de cartier vor fi scoase in afara legii. dar probabil vorbim la pereti, nici o petitie de a fost pe net si am semnat-o n-a ajuns nicaieri".
In acest sens propun ca si pentru obtinerea permisului auto sa fie introdus si criteriul studiilor superioare tehnice(daca se poate sa fie chiar criteriu eliminatoriu).
dingo20 wrote:Tocmai citeam comentariile celor care au semnat petitia si am dat de unul care m-a lasat fara replica.Nu m-am putut abtine sa nu il reproduc aici:
Pai si eu ce fac domnilor daca am doar 4 clase
AmUn
-
bogdanmatei2002
Credeti ca ar fi posibil ca sa se stranga semnaturi la asociatiile de vanatoare?
Dar la magazinele de specialitate? Ca tot poporul mai trece pe acolo, sa cumpere munitie, macar...
Si la fel, sotii, amici, prieteni, etc, toti pot fi convinsi sa semneze, nu doar on-line, cu si pe liste.
Parerea mea,
Bogdan
Dar la magazinele de specialitate? Ca tot poporul mai trece pe acolo, sa cumpere munitie, macar...
Si la fel, sotii, amici, prieteni, etc, toti pot fi convinsi sa semneze, nu doar on-line, cu si pe liste.
Parerea mea,
Bogdan
Daca viata-i scurta, macar s-o facem lata.
Magazinele ar putea stringe semnaturi. Se face un tabel simplu, si petitia langa el . Poate ne raspunde si Arrow daca se implica!bogdanmatei2002 wrote:Credeti ca ar fi posibil ca sa se stranga semnaturi la asociatiile de vanatoare?
Parerea mea,
Bogdan
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!