Care e mai bun???RHOM RG88 sau RHOM MAUSER HSC 90???

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dragos991

Post by dragos991 »

si cred ca sigur o sa-mi iau tot un RG88...are cel mai bun raport calitate-pret...si e ffff frumos...asa mi se pare...cat costa un cartus UAG albastru fiindk din ce am citit eu pe aici e mai bun decat UAG rosu...asa este???si cartuse Pobjeda aveti la ARROW???am auzit k sunt cele mai bune si k sunt si mai ieftine dekt UAG???
DaBears

Post by DaBears »

pana in 5 ron parca
dcrist ar fi si asta o varianta, dar nu prea port eu borsete :))
cred ca cea mai buna varianta ramane tocul interior. O sa fie destul de mascat deoarece port haine largi :). Cat despre declaratiile la politist, nici o treaba:) de aia mi-am cumparat pistol de autoaparare, ca sa il am la mine si sa ma pot apara cand e nevoie
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
Adrian_is

Post by Adrian_is »

dcrist wrote:
DaBears wrote: 2: natura meseriei mele presupune sa intru in casele oamenilor, ce trebuie sa fac? daca nu il iau cu mine inseamna ca l-am cumparat degeaba, daca intru la om in casa cu el si nu ii zic, il vede, se sperie etc...
mai exista si borsete pentru situatiile cind vremea e f calduroasa si nu poti purta nimic pe deasupra sa maschezi arma(ar fi preferabil sa nu observe nimeni ca ai arma la tine, unii se pot speria usor si mai trebuie pe urma sa mai dai si declaratii pe la vreun politai cum si de ce)
exact asa mai procedez si eu!
DaBears: corect, pentru asta le-am cumparat! :D
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Babanu

Post by Babanu »

si eu folosesc o borseta cand merg la sala unde stiu sigur ca nu sare nimeni la mine, dar pe strada nu este o idee buna deloc, timpul in care scoti arma din borseta fata de un toc este de cel putin 3 ori mai mare si deja poti sa ti-o iei grav pana sa apuci sa reactionezi :lol:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
Post Reply