Duminica vin sigur, nu uitati sa vorbiti si cu Eugen sa fie si el acolo, ca altfel facem ca data trecuta, si sa isi ia si el pocnitoarea, ca spunea ca e ,,tunata", cred ca sunt in asentimentul multora care ar vrea sa vada pe viu cum ,,merge".
eu incerc sa fac ceva cu schimbul de tura. de vb la tel poate incearca babanu sa vb cu instructorul? si sa intrebe si daca e eugen liber, ca altfel nu are sens sa ne agitam f tare, doar asa ...de un gratar si un fieldtarget si/sau plinking cu ac-urile.
Ma intereseaza unde e anume, ca poate ajung mai tarziu, simbata nu sint in Buc.
Dar as vrea sa particip, azi am luat un RG 88 10x22T si doua tipuri de munitie: o cutie de Pobjeda si una de UAG, cutia alba, cica grafitate.
la carefur militari intri de pe pod prima la dreapta si o tii pana la intersectia cu drumul, unde faci stanga. o tii drept, trci prin bicu (bacu nu stiu exact cum se scrie) si apoi mergi tot drept spre joita. acolo la primarie e un drum ce face la dreapata si apoi vireaza la stanga. treci de primul pod si la al doilea imediat langa el in stanga se face un drumeag si dupa vre-o 300 metri hartoape, ai ajuns...