T10 este varianta rubber buletts a pistolului slovac K100; l-am vazut si pe un site rusesc sub denumirea de "T10 - Terminator"; se fabrica si in cal. 9mm si in 10x22, ambele cu cauciuc; cine stie limba poate afla mai multe amanunte aici :
BARTHY 2 wrote:
T10 este varianta rubber buletts a pistolului slovac K100; l-am vazut si pe un site rusesc sub denumirea de "T10 - Terminator"; se fabrica si in cal. 9mm si in 10x22, ambele cu cauciuc; cine stie limba poate afla mai multe amanunte aici :
E facut tot din aliaj, doar teava e din otel. Cat despre targuri cred ca e o speranta care intretine focul aprins in sufletul pasionatilor. Cei mai vechi decat mine pe acest forum au prins cateva targuri cu promisiunile aferente dar rezultatul a fost nul. Despre asta am vorbit la modul concret cu un importator iar omul a zis sincer ca pistoalele adevarate de autoaparare nu ajung la noi din cauza ,,birocratiei", a se citi barierele puse de stat.
E frumos intradevar! Am citit cateva articole despre el. E bun, nici o plangere! Dar pretul de cumparare din strainatate e undeva in jurul a 17-17,5 milioane, fara sa mai pui accizele! Slovacii si ungurii sunt corecti, asa ca slabe sanse sa faca reducere la factura ca bulgarii.
Chiar ca!!! Prima data nici nu am avut rabdare pana la capat Am mai gasit un film cu acelasi nene si aceeasi arma in care (cred eu ) a descoperit din ce cauza i se tot blocheaza...