Buna ziua.Guest wrote:Domnule Radu, de exemplu Dl Bebe(armurier ca si dvs) de la Tg Jiu, ia Mosinurile de la fabrica Sadu si le vinde la persoane fizice.Si fabrica Sadu nu e singura din Romania. Cum puteti spune ca nu exista furnizori persoane juridice?Ati parcurs ofertele Romtehnica pentru licitatii?radu.b wrote:Buna ziua.Guest wrote: Chiar va rog, ca armurier autorizat ce sunteti, sa ne oferiti,fara probleme, arme din acest segment, cum face FRANKONIA ,de exemplu .
http://www.frankonia.de/shop/Ordonanzwa ... ylist.html
Daca intampinati probleme cu procurarea lor(din import sau de la intern) , sa ne anuntati!
Am face si lucrul acesta. Dar nu exista un furnizor, persoana juridica cu care sa colaboram in acest sens.
Revenind la lege, in cazul "gasirii unei arme la demolarea unei cladiri", tot ce trebuie sa faceti este sa declarati arma la politie si sa incepeti demersurile pentru a obtine autorizatia de detinere a acestei arme.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Referitor la armele gasite, trebuie sa stiti ca ele nu se declara, ci se predau. Eu am gasit si predat multe. Am facut demersurile necesare cum spuneti dvs, si tot ce am obtinut a fost placerea de a le vedea in posesia unor oameni cu grade. Mari.Inclin sa cred ca sunteti destul de tanar si nu ati obtinut nici o arma pe aceasta cale, ca sa stiti adevarata stare de fapt.La armele gasite nu exista drept de preemptiune (cel putin pentru cetateanul de rand).
Si referitor la Muntenegrean, daca il priveati pe cel din susul paginii, observati ca este modelul cu frema fixa.
Pe domnul Bebe il stim foarte bine si este un apropiat de-al nostru. Dar aici vorbim de o relatie de lunga durata intre dansul si fabrica Sadu.
Este adevarat ca nu am parcurs niciodata aceste demersuri si nici nu am trecut prin situatia dumneavoastra. Faptul ca armele au ajuns in posesia altora este din pacate (si ajungem iar la punctul de inceput, cu legislativul) un abuz si este un fapt ce ne caracterizeaza pe noi romanii.
In ceea ce priveste revolverul, acest lucru nu mi-a fost clar pentru ca si ce am vazut eu fizic a fost cum spuneti , cu frema fixa. Iar in schitele postate, nu in poza revolverului, nu am recunoscut aceeasi arma. Ce parere aveti despre armele S&W postate pe site-ul nostru.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect
Radu