Poligon - 24 Februarie

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Babanu

Poligon - 24 Februarie

Post by Babanu »

A ramas stabilit pe 24 februarie (duminca) sa mergem la poligonul Joita. Intanlirea va fi la statia de metrou Gorjului (partea cu piata) la ora 9.00 de unde plecam impreuna spre poligon. Cine doreste sa vina il asteptam cu placere :wink:

daca doriti sa veniti va rog sa va notati numarul meu de contact 0747662735 (valabil doar in urmatoarele 72h)
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
cuba

Re: Poligon - 24 Februarie

Post by cuba »

Babanu wrote:A ramas stabilit pe 24 februarie (duminca) sa mergem la poligonul Joita. Intanlirea va fi la statia de metrou Gorjului (partea cu piata) la ora 9.00 de unde plecam impreuna spre poligon. Cine doreste sa vina il asteptam cu placere :wink:

daca doriti sa veniti va rog sa va notati numarul meu de contact 0747662735 (valabil doar in urmatoarele 72h)
in constanta nu stii daca exista poligoane pt asa ceva? daca exista detalii te rog.
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
Babanu

Post by Babanu »

nu stiu situatia din ct...
totusi daca vrei pe A2 in max 3 ore esti la noi si mergem la Joita :twisted:
BARTHY 2

Re: Poligon - 24 Februarie

Post by BARTHY 2 »

Babanu wrote:A ramas stabilit pe 24 februarie (duminca) sa mergem la poligonul Joita. Intanlirea va fi la statia de metrou Gorjului (partea cu piata) la ora 9.00 de unde plecam impreuna spre poligon. Cine doreste sa vina il asteptam cu placere :wink:

In sfarsit, s-a stabilit; o sa fiu cu siguranta la intalnire, Babanule si scuze pt. ca nu te-am mai sunat dar asa multe probleme am avut la serviciu ca atunci cand m-am eliberat de ele era prea tarziu sa te mai deranjez.
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
dcrist

Post by dcrist »

Ne vedem la poligon. :lol:
scufy_99

Post by scufy_99 »

Am si yo o rugaminte: scrie-ti va rog, cine stie, sau cat stie, care si unde sunt poligoanele din Bucuresti si din tara!
Alea din Bucuresti sunt aproape, si care este procedura de intrat in ele, taxa si alte treburi.
Va multumesc
Gas Nickel Revolver Ekol Viper 2,5"; pistol AC Walther CP99; Pusca AC Tech Force 6 de 5,5mm
haiosu

Post by haiosu »

duminica ora 09.oo baza gorjului azimut joita. s-a dat alarma si printre ac-isti, si speram sa fim cat mai multi :wink:
eu incerc sa iau si ekol si bam, rg oricum e la brau ;)
sckhreech

.

Post by sckhreech »

Primiti si cu pistoale cu gaze ? :D
Rohm RG89 .380
BARTHY 2

Re: .

Post by BARTHY 2 »

sckhreech wrote:Primiti si cu pistoale cu gaze ? :D
cu placere daca suportati cheltuielile pt. mastile de gaze :D :D :wink:
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
Babanu

Post by Babanu »

primim orice, chiar si simpli spectatori pasionati :wink:
sckhreech

.

Post by sckhreech »

Super:D , spar sa nu fie nevoie de masti degaze :))...Just kidding :P,
Eu sunt cu masina asa ca daca este cineva care nu are cu ce sa mearga ....eu sunt singur in batranica mea Dacia :D
Rohm RG89 .380
haiosu

Post by haiosu »

oricum sunt binevenite si cele cu gaz ca o sa tragem cu blank-uri. important e sa le vedem sa le atingem sa le intelegem si sa le mangaiem. sa facem teste de toate felurile. numai asa se poate evolua, asa mai avansam si noi pe scara civilizatiei. si nu in ultimul rand o cunoastere buna te fereste de accidente si intamplari neplacute
sckhreech

.

Post by sckhreech »

Eu o sa aduc revolverul cu gaze dar din pacate mai am doar 6 cartuse cu gaze si nici un blank, dar daca am timp in dimineata asta o sa incerc sa trec sa mai cumpar cateva......sa vad cum ajung pana la arw.....
Oricum cele cu gaze sunt la discretia voastra daca vreti sa vedeti ce efect au sau cum lasa ""norisorul de gaze" dupa ce tragi.....asa ca ......abia astept :P
Rohm RG89 .380
Post Reply