Urmaresc cu interes aproape toate discutiile pe care le-ati expus pe acest forum . De mai bine de 2 saptamini citesc toate topicurile si posturile voastre si sunt incantat sa descopar foarte multe informatii cu privire pe acest segment de arme(autoaparare).Sunt printre voi oameni care merita tot respectul meu pentru ceea ce faceti pe acest forum si meritati toata lauda pentru timpul vostru dedicat atit discutiilor privitoare la teste ,expuneri ,recomandari .Eu sincer sunt necunoscator in ceea ce priveste armele ,desi in aceste 2 saptamini am citit pot sa zic pe nerasuflate aproape toate topicurile voastre,am ajuns intr-o oarecare masura sa invat lucruri noi si am descoperit pot sa zic o pasiune pt arme(in general pistoale).
Stiu ca in Romania acest segment e foarte controversat din punct de vedere legal si cred si sutin ca mai marii tarii sunt incapabili sa demontreze si sa adopte niste legi care sa permita cetateanului de rand sa posede arme letale ,iar mai nou incearca sa ingradeasca dreptul si pentru armele neletale.Asta este, multi din guvern sunt niste oameni care nu au de aface cu o viata normala ,pentru ei viata noastra a simplilor cetateni nu prea conteaza .Au fost cazuri cand si eu am fost atacat de niste indivizi care au tabarit pe mine si mau sifonat putin (stati linistiti ca si eu am dat
Am sunat azi la politie la noi in oras(Zalau),la serv arme si munitii si l-am intrebat pe nenea politai daca au vreo lista cu armele neletale omologate pentru Romania ,respectiv UE.
Raspuns de politai: "Cautati pe internet".
In gandul meu "Doamne ,marei gradina lui Dumnezeu si multi o sarit gardul cand poarta o fost deschisa"
Pai astai raspuns de cadru de politie care mai si se ocupa de arme si munitii?Dobitoci ce sa zic.Am multumit si am inchis.
Din pacate asta este tara noastra scumpa plina cu o gramada de dobitoci care ne conduc si care isi bat joc de noi,de drepturile noastre.
Acuma lasand politistii la o parte pentru ca am oroare( fara sa fiu rau ) de politai facuti la apelul bocancilor ,vin si va intreb este vreo lista cu arme neletale omologate atit in Uniunea Europeana cat si inRomania?
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns care ma poate ajuta .
Cu mult respect .
Paul.