exact,am luat si niste uag-uri albastre si o sa vad diferenta,cred ca intradevar munitia da puterea(in jouli)din ce am vazut eu PG-ul are bila cam molicica si s-a deformat,bila intra vizibil mai putin in cartus deci incarcatura de pulbere este mai mare,dar a intrat in zid linga scindura(cineva nu a gasit scindura intre umerii catarii ))))))in scindura a fost singura bila care a intrat...uag-urile au bila mai tare material mai bun nu se deformeaza bila intra vizibil mai mult in corpul cartusului(posibil incarcatura mai mica)...au intrat mai mult in perete(...iar cineva nu a gasit scindura)NU EU )))
Last edited by alexshaolin75 on Fri Jun 19, 2009 12:30 am, edited 3 times in total.
Babanu wrote:deci spui ca merg 6 in incarcator si 1 pe teava, nu?
Exact ,probat.
super atunci
merci pentru informatie
Buna ziua.
Va eram dator sa va anunt cand primim munitia cu bila Pobjeda. Am primit.
In alta ordine de idei vreau sa va fac un anunt, cu mult inaintea celui oficial (sa aveti timp) si anume intre 8-11 mai este expo Aventuri la Romexpo, odata cu Cerf-ul, unde pe langa lansete mulinete s.a. vor fi si arme de vanatoare si autoaparare. Cel putin la standul nostru. Si aveti ocazia sa vedeti toate modelele de pistoale S&W pe care le importam si nu numai.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
radu.b wrote:.............Va eram dator sa va anunt cand primim munitia cu bila Pobjeda. Am primit...........................................
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
care e scoru' domnu' radu ?
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
“feci sed iure feci"
Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
yanq wrote:....munitia pt autoaparare nu e detaliata pe site...
...de asemenea nici pistolul Walther nu este...de ce?...pt ca nu sunteti importatori?...
..si inca ceva...cat de mult trebuie impinsa bila in interior la Pobjeda..