Din anul 2005 de cind a intrat in vigoare legea 295 si HG 130 si pina acum cind scriu aceste rinduri am avut parte numai de abuzuri din partea acestui organ al statului Roman respectiv din partea agentului Barbut N.
1) Nu mi sa eliberat Notificarea pina nu m-am inscris intr-un club de TIR in cauz meu AIRGUNS, ei doreau sa ma inscriu la TM in CSM ( stiu ei de ce... comisioane; boala grea in Romania )
2) Nu au dorit sa-mi elibereze Notificare ptr a doua arma A.C. - abuzind si interpretind Legea 295 eronat - decit dupa ce am reclamat purtarea abuziva a Agentului Barbut N. la Bucuresti, gresala mea a fost ca nu i-am dat in judecata.
3) Acum cind am dorit Notificarea ptr a trei-a arma A.C. dau iarasi ptr acelasi agent Barbut N. care interpreteaza Legea 295 in versiune proprie si decide ca nu am voie sa am decit doua arme A.C. de acelasi calibru.
De data asta, daca este Notificarea este solutionata negativ, direct la Judecatorie ma adresez.
P.S.
- sa va mai spun ca Agentul Barbut N. a lasat sa se inteleaga ca sunt urmarit ptr. a vedea cum folosesc armele A.C. care le detin ?
- dinsul asteapta cu nerabdare modificarea Legii 295 de anul acesta, sustinind ca in urma acestor modificari va putea sa-mi confiste armele A.C. detinute legal.
Domnilor din I.G.P. Bucuresti, superiori ai acestui individ cu mentalitate la nivel de an '89 si cunostinte nule pe Legea 295 si HG 130 cit veti mai tolera astfel de indivizi in mijlocul dvs, a unei Politii care se vrea la nivel European ?
Chiar nu exista niste teste de verificare a cunostintelor si teste de verificare psihologica a angajatiilor din Politie care sunt pusi sa aplice Legea ?
Cu astfel de personaje imaginea Politiei Romane ramine la fel sau mai proasta ca inainte de '89.