DETINATORI DE ARME AC BUCURESTI

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

cosminioans

DETINATORI DE ARME AC BUCURESTI

Post by cosminioans »

va propun sa ne organizam si noi pentru iesiri comune la un poligon / padure

o prima locatie ar fi poligonul de la baneasa (langa zoo), acolo taxa ultima oara era de 20 RON (1h parca, nu este convenabil, poate reusim sa negociem ceva)

propuneti si voi alte locuri ''sigure'' de tragere si haideti sa ne strangem mai multi la un sfarsit de saptamana
Guest

Post by Guest »

Enorm de scump la Baneasa!Pana pui tintele si despachetezi pustile a trecut ora!
cosminioans

Post by cosminioans »

da, asta am zis si eu

veniti cu idei de zone, oriunde e o ridicatura de pamant / zid parasit si populatie deloc, se poate face un poligon de-o zi :roll:

eu de obicei ma duc in timpul saptamanii in padure (cernica / baneasa), dimineata, nu e nimeni
Mad Max

Post by Mad Max »

:D subscriu!
imi place ideea, mai ales ca in Buc nu prea ai unde sa "exersezi"...
si apropo, acum vreo luna am sunat eu la poligon la Baneasa ( voiam sa-mi testez PT-80-ul :D ) si am aflat ca 1h era atunci vreo 300.000....si mi-a zis ca sa ma duc singur e mai complicat, trebuia sa fie cineva cu mine etc...
cosminioans

Post by cosminioans »

mda... tre sa fie un ''armurier'' cu tine, dar daca te vede ca te descurci cu armele si nu faci tot felu de nefacute, te lasa si uita de tine

30 RON este probabil in poligonul de pistol, care este proaspat renovat si recent inaugurat (cand am fost eu se lucra la el), dar noi putem sta si pe afara :lol:
Mad Max

Post by Mad Max »

serios? daca e nou si renovat inseamna ca trebuie sa fie mai scump?
acum pe bune, ar trebui sa organizam o intilnire din asta, ar fi de bun augur...
cosminioans

Post by cosminioans »

vedem cum o mai fi vremea dupa bucov :wink:
Mad Max

Post by Mad Max »

se mai aude ceva cu iesirea pt noi astia din Buc?
Guest

Post by Guest »

pe linia de centura exista forturi parasite ale apararii antiaeriene. acolo se Cred ca sunt ideale pentru asa ceva exista transee si aceste forturi sunt pactic niste movile (beton acoperit cu pamant pentru camuflare). ele se gasesc in jurul buc nu mai stiu exact cate (20-30). eu stiu unul langa Magurele cum treceti de podul peste centura se face dreapta si apoi cand se intra pe centura iar dreapta. Nu mai stiu exact cat este de aici 1-2 km sau mai mult (am fost acum 2 ani acolo), oricum este inainte de padure pe partea dreapta. Daca am timp si vin si eu.
Mad Max

Post by Mad Max »

si crezi ca n-o sa ne vada cineva si o sa se intrebe "cine naiba sint astia de trag ca apucatii? :D
Guest

Post by Guest »

Trebuie mers la fata locului si vazut cum sta treaba! Nu musai sa si trageti dar ... de observat merge facuta o vizita :D
cosminioans

Post by cosminioans »

sau pe la mihailesti, prin iepuresti (spre alexandria), este o zona langa o padure cu un canal sapat, care ne poate aranja destul de bine, este o linie de pamant cam de 1,5 m inaltime pe o distanta destul de mare

vedem ce facem... poate gasesc ceva poze

intr-un uichend cat mai apropiat ne adunam :wink:
Guest

Post by Guest »

tot pe acolo (pe centura) este si un poligon, nu stiu daca este militar (cu circuit inchis). Poate stie cineva ceva?!
Guest

Post by Guest »

iar am uitat sa ma loghez. CRISP
richard

Post by richard »

Subscriu, ca m-am plictisit sa trag in curte la 10 metri, Sambata asta iesim?Macar sa mergem in recunoastere....
Post Reply