Mai fratilor, vreausa achizitionez o arma cu AC din Oradea, dar pe cuvantul meu, vanzatoarea din magazin parca e baba cloanta, asa se rasteste la clienti ca parca ai vrea sa furi.
Am intrebat de o arma, preturi, bla, bla, o zis ca pretul mi-l zice numai daca vin sa o cumpar cu hartia de la politie, deci...imaginati-va, iar cand am cerut detalii, mi-a zis sa caut pe masa catalogul si sa caut. Pe masa cred ca erau vreo 50 de reviste, m-am pus sa caut printre ele pana am dat de catalog. In fine, sincer pe mine m-a cam lasat cu un gust amar cum s-a comportat si "cum am fost servit".
Daca ar mai fi un loc de unde sa cumpar o arma GAMo in Oradea fiti sigur ca m-as duce acolo.
Magazin Oradea
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Magazin Oradea
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
I-mi pare rau sa aud asta ,dar nu e ceva nou ,cred ca 90%din vanzatori sunt "suparati" ,cred ca de la cei care lucreaza in magazinele de arme de foc ,sau albe sau de orice fel e mai pronuntata tendinta asta .
O surpriza placuta a fost descoperirea ca cei doi domni angajati in magazinul ArrowInt. din Timisoara sunt f. amabili(in mod constant
)
Crezi ca se va schimba situatia cu amabilitatea odata cu intrarea in UE ,hehehe ?
O surpriza placuta a fost descoperirea ca cei doi domni angajati in magazinul ArrowInt. din Timisoara sunt f. amabili(in mod constant
Crezi ca se va schimba situatia cu amabilitatea odata cu intrarea in UE ,hehehe ?
hha
Sincer nu am nimica cu persoanele in varsta, pe bune, dar am impresia ca la femeia aia i s-o urat cu atata munca si cu clienti, sincer. Deja i lehamite de munca, se vede pe ea.
Ar trebui sa fie un pic mai amabila.
Iti inchipui ca nici macar un pret nu o vrut sa imi dea?
Sincer eu cred ca asa ceva e in defavoarea magazinului si nu o ajuta in nici un chip sa sporeasca vanzarile.
Ce sa-i faci, acolo ar trebui bagat un maniac de arme, care sa iti impuie capul cu ce si cum, sa iti explice sa bage microbu in tine.
Ar trebui sa fie un pic mai amabila.
Iti inchipui ca nici macar un pret nu o vrut sa imi dea?
Sincer eu cred ca asa ceva e in defavoarea magazinului si nu o ajuta in nici un chip sa sporeasca vanzarile.
Ce sa-i faci, acolo ar trebui bagat un maniac de arme, care sa iti impuie capul cu ce si cum, sa iti explice sa bage microbu in tine.
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Hmm
Ok Inteleg, dar eu nu ma duc la magazin ca sa primesc GRATUIT ceva. Acolo ma duc si platesc pentru ce iau, vanzatoarea e platita din adaosul ce il are firma. Deci si din banii mei.
Ovi
Ovi
SLAVIA 630 Cal. 4,5 mm
Despre magazinul Arrow din Timisoara este perfect adevarat, personalul de acolo este super OK.
Celalat magazin din TM, al AJVP ( sau cum i-o zice ) se inscrie perfect in cele semnalate de tine la Oradea, am fost odata sa intreb de o pusca AC si mai ca nu mi-a dat cu ea in cap ca am avut tupeul sa cer informatii, mi-a spus la fel ca si tine sa revin ptr info dupa ce am hirtia de la MILITIE.
Cred ca personalul din magazinele de profil este blazat deoarece nu mai au vinzari -ca inainte de aparitia noii legi - o cauza sigura este interpretarea dupa ureche a noii legii de catre MILITIE si descurajarea potentialilor clienti...
Celalat magazin din TM, al AJVP ( sau cum i-o zice ) se inscrie perfect in cele semnalate de tine la Oradea, am fost odata sa intreb de o pusca AC si mai ca nu mi-a dat cu ea in cap ca am avut tupeul sa cer informatii, mi-a spus la fel ca si tine sa revin ptr info dupa ce am hirtia de la MILITIE.
Cred ca personalul din magazinele de profil este blazat deoarece nu mai au vinzari -ca inainte de aparitia noii legi - o cauza sigura este interpretarea dupa ureche a noii legii de catre MILITIE si descurajarea potentialilor clienti...