Hatsan 125 sau Gamo Black Fusion IGT Match 1
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Hatsan 125 sau Gamo Black Fusion IGT Match 1
Va salut! Vreau sa-mi achizitionez o arma cu aer comprimat si optez intre hatsan 125 si gamo black fusion igt match 1. Ce pareri aveti despre aceste arme?
Re: Hatsan 125 sau Gamo Black Fusion IGT Match 1
Salut!Vali90 wrote:Va salut! Vreau sa-mi achizitionez o arma cu aer comprimat si optez intre hatsan 125 si gamo black fusion igt match 1. Ce pareri aveti despre aceste arme?
Discuția ar putea dura la infinit, cred că la final e mai mult chestie de gust. Pe clubairguns ai cont? Sunt mai mulți useri acolo și discuții mai animate, ca să zic așa.
Salut! Nu am, am incercat sa-mi fac, dar nu mi-au activat contul. Mersi de sfat!
Îi zic eu la admin să-l activeze. Care-i numele de user?Vali90 wrote:Salut! Nu am, am incercat sa-mi fac, dar nu mi-au activat contul. Mersi de sfat!
Da, mi-ai face un favor, multumesc. Tot Vali90
Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu activarea contului daca puteti. User bucsan68. Multumesc mult!
Buna ziua.bucsan68 wrote:Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu activarea contului daca puteti. User bucsan68. Multumesc mult!
Nu inteleg despre ce cont pomeniti.
Cu respect.
Despre cont pe clubirguns. S-a rezolvat. Mulțumim pentru înțelegere Arrow, majoritatea userilor au cont și acolo, și aici.