am o problema!
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
am o problema!
Vreu sa imi cumpar o pusca cu aer comprimat si as dori sa stiu ce trebuie sa fac sa o pot cumpara din magazin fara probleme.Am inteles ca trebuie sa trec pe la politie mai intai sa cer o notificare sau cum e ca nu stiu?Am 18 ani si posed carnet de conducere daca conteaza...
-
cosminioans
achizitionare arme AC
in primul rand iti scoti cazier judiciar
apoi te duci la politia capitalei daca esti din bucuresti etaj 6 camera arme si munitii - program doar marti, joi
iti dau o fisa de completat
dupa 3 zile ti se elibereaza o notificare cu care te duci si cumperi arma
in termen de 5 zile te duci cu factura inapoi la politie, te inregistreaza si ti se elibereaza o adeverinta cu care te plimbi oriunde iei si arma cu tine, ca sa nu ai probleme in caz ca te intreaba cineva de sanatate
si trebuie s-o ai la tine cand cumperi munitie
apoi te duci la politia capitalei daca esti din bucuresti etaj 6 camera arme si munitii - program doar marti, joi
iti dau o fisa de completat
dupa 3 zile ti se elibereaza o notificare cu care te duci si cumperi arma
in termen de 5 zile te duci cu factura inapoi la politie, te inregistreaza si ti se elibereaza o adeverinta cu care te plimbi oriunde iei si arma cu tine, ca sa nu ai probleme in caz ca te intreaba cineva de sanatate
si trebuie s-o ai la tine cand cumperi munitie
As avea ceva de adaugat ...
Fa o copie mai mica dupa certificatul de detinator si lamineazal. Originalul pune-l bine, la acte ...
Eu am tot umblat cu originalul dupa mine si sa cam shifonat.
In prahova (Ploiesti) nu mi sa cerut cazier judiciar! Iar ne minunam de politia asta a noastra ... foarte eficace cand vine vorba de ingradit si luat la bani marunti omul cinstit
Fa o copie mai mica dupa certificatul de detinator si lamineazal. Originalul pune-l bine, la acte ...
Eu am tot umblat cu originalul dupa mine si sa cam shifonat.
In prahova (Ploiesti) nu mi sa cerut cazier judiciar! Iar ne minunam de politia asta a noastra ... foarte eficace cand vine vorba de ingradit si luat la bani marunti omul cinstit