Achizitionare unei arme de pe redwolfairsoft.com

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

discreet

Achizitionare unei arme de pe redwolfairsoft.com

Post by discreet »

Salut !
Nu prea cunosct legile din domeniul armelor si m-ar interesa daca as putea aduce in tara una din armele de la redwolfairsoft.com

A se vedea link-ul cu ce as dori mai exact

http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Category
categoria AEG/AEP
arma : Tokyo Marui M4 / M16 Series

Are careva idee cat m-ar ajunge in + taxele vamale la o asemenea arma ?

( poate gresesc dar armele care sunt prezentate pe site-ul redwolfairsoft.com folosesc ca munitia bile cu vopsea ?) .

Sunt la noi in tara distribuitori de asemenea echipamente ?

Thanx !
Alint31

Post by Alint31 »

Hmmm , nice ... chiar sunt curios daca pot fi aduse asa ceva la noi in tzarisoara .

Astept cu interes vre-o parere !
Andrei_Pascu

Post by Andrei_Pascu »

Nimeni de pe aici nu stie sa raspunda la acest topic ? Sunt si eu interesat de asa ceva .
Discreet

Post by Discreet »

Astept un rapuns , in special din partea celor de la firma care cunosc legislatia in domeniu si cam tot ceea ce trebuie facut .
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Nu le stim nici noi pe toate. Ref. la ce intrebati, chiar nu stiu sa va raspund.
Marius
Guest

Post by Guest »

Din moment ce softairurile chinezesti cu bile de platic de 6 mm se vand la liber la tarabe ca jucarii, nu vad ce diferenta ar fi. Doar un idiot ar putea include airsoftul in vreo categorie de arme.Sunt in vanzare libera in toata lumea.
Guest

Post by Guest »

La Expomil, firma Transcarpat (carpat.sportours@b.astral.ro) din Bucuresti a prezentat si softair (SIG stg 550) in ambele variante:arc si motor electric.
marius-iulian

Post by marius-iulian »

La cat costa arma asta ai sa platesti vama de nu o sa iti mai trebuiasca...
Taxele sunt in jur de 35% din pretul de achizitie....
Guest

Post by Guest »

Se vand si la noi in tara
http://www.airsoft.ro/arme.php
Bill

soft

Post by Bill »

Sunt faine coane, dar la banii astia faci scoala, iti faci permis si iti mai ramane si de o vechitura.
Eugen

Post by Eugen »

Dar ceva leit cu modelul asta te-ar interesa???
http://rap4.com/paintball/os/series-mar ... 58_82.html
Se gaseste de vanzare la NG International in Bucureshti. Au si butelii cu CO2 de 88 grame (Crosman AirSource).
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Aoleu,am aruncat si eu o privire pe www.airsoft.ro/arme si m-am speriat :shock: Pai astia-s nebuni,dom-le...Auzi,sa dai 17 milioane jumate pe un air-soft de 85-95m/s chiar daca-i replica dupa M15A4.Pai astea cine le cumpara la preturile astea si totusi se aduc?DE CE NU ADUCE NIMENI SI ARME CU AER COMPRIMAT CU PELETE LA ASTFEL DE PRETURI CA S-AR VINDE CU SIGURANTA CU MULT MAI BINE DECAT JUCARIOARELE ASTEA???Un 6,35 in 220m/s sau un 9mm in 215m/s.Alea' da arme de zeci de milioane.Nu stiu ce sa spun,dar asistam la niste paradoxuri groaznice in tara asta'...
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Alegzandru

Post by Alegzandru »

Apropo de vitezele alea astronomice de 80-95m/s de la armele de pe airsoft... sunt curios ce viteza are biluta de plastic la pistolasele alea de jucarie din librarii cu care am facut cativa oameni sa sufere cand eram mai mic :lol: Tin minte ca nu prea nimeream nici foaia cu tinta de la cativa metri cu ele, asa traiectorie aveau, da cel putin ala a fost primul spring-piston (pe deasupra si semiautomat) din viata mea 8) :lol:
Ajuns pe aripile gandului, imi caut cheile prin vaile encefalului, ajung sa-mi pun problema originii timpului, culorii primordiale a universului, sau a unui capat al lui...
AC Sniper

Post by AC Sniper »

Dupa ce am vazut si chestia asta cu air-soft-urile,va spun,m-am blocat efectiv.Nu mai inteleg nimic...Legea permite ac-urile pana in 220m/s,dar arme mai scumpe si mai puternice care sa respecte acest prag de viteza nu aduce nimeni,dar jucarii cu bile de plastic de 17,5 milioane se aduc.Arbalete de vanatoare mai puternice cum ar fi Horton,Barnett care ajung la 500-600euro nu se aduc,desi legea nu le interzice,dar air-soft-uri de 85-95m/s de 17,5 milioane se aduc.Aici cade orice explicatie cu pretul prea mare la ac-uri magnum si arbalete de vanatoare,ca raman comerciantii cu banii blocati in stoc.Altul este motivul.CRED CA STATUL ROMAN VREA SA NE OBISNUIASCA CU ARME DE JUCARIE PE CEI CARE VOR SA-SI CUMPERE "ARME" LA LIBER SI SA NE DEA IMPRESIA CA SUNT ARME ADEVARATE.Mai bine imi cumpar o prastie decat air-soft,dar sa mai coste si 17,5 milioane,asta-i prea de tot.RUSINE,RUSINE,RUSINE.....si iar RUSINE!
ADRIAN

"NU EXISTA LIBERTATE ADEVARATA FARA A I SE GARANTA CETATEANULUI DREPTUL DE A DETINE SI PURTA ARME DE FOC"
Post Reply