Pentru Arrow

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
nightwish

Pentru Arrow

Post by nightwish »

M-ar interesa sa-mi cumpar o arma de autoaparare(preferabil cu aer comprimat, pentru ca, din cate am inteles, pentru asa ceva nu e nevoie de permis) si v-as ruga sa-mi spuneti cam care sunt conditiile legale si, eventual, sa-mi dati si un sfat referitor la alegerea armei. Multumesc.
Autentic.

Autoaparare cu aer comprimat......

Post by Autentic. »

Armele cu aer comprimat nu pot fi folosite ca si arme de autoaparare.
vlad

Post by vlad »

De acord cu Autentic!
Un pistol cu aer comprimat are o putere muuult prea mica (4-6 jouli) pentru a opri un agresor. O pusca AC (gen Hunter 440) are o putere mai mare (20 jouli), dar tot insuficienta si este mai greu de folosit.
Mai bun este un spray cu piper si alte mirodenii :lol: .
razvangr

Post by razvangr »

Eh... tinand cont ca daca tragem cu un PT 90 de la o distantza de aprox 7 m intr-o scandura de lemn...alicea intra aprox 1 cm adancime !! Deci daca tragi asupra unei perosone eu cred ca este chiar periculos:) Oricum armele cu aer comprimat nu pot fi folosite ca si arme de autoaparare indiferent de puterea de penetrare !!
M@tr|X|
CF-30 cal. 5.5 & Narconia 3-9x32
vlad

Post by vlad »

Chiar daca este periculos, nu poate opri un agresor, decat daca se sperie de arma. Chiar daca intra 1 cm in scandura de brad, daca agresorul este gros imbracat (eventual cu o haina de piele), nu pateste mare lucru.
razvangr

Post by razvangr »

Da e adevarat, nu pateste mare lucru dar in orice caz mai bine sa nu pateasca nimica si sa intervina frica decat sa ii zbori creerii nu? :D Oricum mai bine te feresti sa aflii ce se intampla in aceste situatii !:)
M@tr|X|
vlad

Post by vlad »

Pateste sau nu ceva, faptul ca ai tras cu arma in el este deja o fapta grava.
razvangr

Post by razvangr »

vlad wrote:Pateste sau nu ceva, faptul ca ai tras cu arma in el este deja o fapta grava.
CORECT !!
M@tr|X|
arrow
Site Admin

Post by arrow »

In functie de bugetul, personalitatea si amenintarile care planeaza asupra fiecaruia, exista diverse variante, cu avantajele si dezavantajele lor, pe care nu le-as mai discuta aici:
-spray iritant lacrimogen;
-arma cu aer comprimat (cu riscurile legate de ilegalitatea folosirii pt. autoaparare);
-pistol cu gaz;
-electroshoc.
ruth

Post by ruth »

online pharmacy - http://www.bestrxpills.com
autoaparare

Post by autoaparare »

Metode de autoaparare pentru atacuri cu cutit, pistol, ciomag, sau lovituri, etc. Mijloace si tehnici de autoaparare cu mainile goale. Vizitati http://www.autoaparare.3x.ro .
http://www.autoaparare.3x.ro pentru siguranta ta!
Post Reply