Ce sa aleg?5,5 sau 6,35
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Ce sa aleg?5,5 sau 6,35
Spuneti mi ce sa ale O pusca Gamo Shadow 1000 cal 5,5 sau Hatsan 6,35???? multumesc!
Re: Ce sa aleg?5,5 sau 6,35
sau o pusca Gamo cf30??
Sunt chiar asa putine persoane care detin si cunosc armele cu aer comprimat si nu vor sa dea cate un sfat unui incepator? RESPECT CELOR CE RASPUND
Uita-te aici si exista si un fel de mess unde poti pune intrebari: http://www.clubairguns.ro/index.php?opt ... r&Itemid=8 
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
sicer iti recomnad 5.5 mm
pt ca e destul de puternic; are si precizie pe o distanta apreciabila.
daca vrei precizie .. poti incerca 4.5 - eu asta as alege acum dupa multi ani
spor la cumparaturi;)
pt ca e destul de puternic; are si precizie pe o distanta apreciabila.
daca vrei precizie .. poti incerca 4.5 - eu asta as alege acum dupa multi ani
spor la cumparaturi;)
shadow 1000, cal 5.5
nu ca am eu asa ceva (chiar o pusesem in vanzare la un moment dat-pt ca nu prea mai am timp de ea), dar chiar e o arma faina,puternica si cu viteza in limitele legii (sub 220 m/s)
5.5 este un calibru bun pt outdoor-pt fieldtarget la siluete de metal sau chiar tinte de hartie...merge si la pet-uri, baloane,talere etc
nu ca am eu asa ceva (chiar o pusesem in vanzare la un moment dat-pt ca nu prea mai am timp de ea), dar chiar e o arma faina,puternica si cu viteza in limitele legii (sub 220 m/s)
5.5 este un calibru bun pt outdoor-pt fieldtarget la siluete de metal sau chiar tinte de hartie...merge si la pet-uri, baloane,talere etc
Multumesc de faturi! respect
sa-ti fie de bine!