Azi mi-am luat un PT-80 si cand incarc butelia foarte mult gaz se pierde...nu fac eu ceva bine...ca l-am invartit destul de repede surubu ala care strange butelia...Cum pot face sa nu iasa mult gaz?
La prima butelie mi s-a terminat dupa primele 7 alice...
Cum pot incarca mai eficient butelia la PT-80?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Cum pot incarca mai eficient butelia la PT-80?
Asa e la inceput !
Apropii butelia de percutor strangand surubul incet,
iar dupa ce se fixeaza, abia atunci strangi surubul ferm, pe cat posibil dintr-o miscare,
eventual rasucind si mana si pistolul in directii opuse.
Pierzi putin , spre f. putin gaz, dar e OK.
Succes !
Apropii butelia de percutor strangand surubul incet,
iar dupa ce se fixeaza, abia atunci strangi surubul ferm, pe cat posibil dintr-o miscare,
eventual rasucind si mana si pistolul in directii opuse.
Pierzi putin , spre f. putin gaz, dar e OK.
Succes !
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
Sunt ceva butelii mai puternice care sa tina ma mai mult? sau doar un model universal?
Buna ziua.ionyde wrote:Sunt ceva butelii mai puternice care sa tina ma mai mult? sau doar un model universal?
In principiu trebuia sa va arate colegul din magazin (daca le-ati luat de la noi). Dar, cu adevarat, trebuie sa apropiati cat mai mult surubul, doar cand supapa perforeaza membrana abea atunci trebuie sa insurubati cat mai repede. Ca pe vremuri la sifoane
Cu respect.
Ce bere buna iesea pe vremuri daca o bagai in autosifon si ii puneai o butelie!radu.b wrote:Buna ziua.ionyde wrote:Sunt ceva butelii mai puternice care sa tina ma mai mult? sau doar un model universal?
In principiu trebuia sa va arate colegul din magazin (daca le-ati luat de la noi). Dar, cu adevarat, trebuie sa apropiati cat mai mult surubul, doar cand supapa perforeaza membrana abea atunci trebuie sa insurubati cat mai repede. Ca pe vremuri la sifoanedaca mai stie cineva... .
Cu respect.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
dcrist wrote:Ce bere buna iesea pe vremuri daca o bagai in autosifon si ii puneai o butelie!radu.b wrote:Buna ziua.ionyde wrote:Sunt ceva butelii mai puternice care sa tina ma mai mult? sau doar un model universal?
In principiu trebuia sa va arate colegul din magazin (daca le-ati luat de la noi). Dar, cu adevarat, trebuie sa apropiati cat mai mult surubul, doar cand supapa perforeaza membrana abea atunci trebuie sa insurubati cat mai repede. Ca pe vremuri la sifoanedaca mai stie cineva... .
Cu respect.
Cu respect.
-
nedumeritu
Noi incercam seara, o reteta mai aparte, apa rece, un pic de zahar, 250ml vermouth mamaia si jumatate cutie
de ness Amigo, ca asta se gasea pe atunci...
Neparat pahare lungi!
Atentie! La a treia butelie se iese fundul autosifonului in afar si ia forma de ou.
de ness Amigo, ca asta se gasea pe atunci...
Neparat pahare lungi!
Atentie! La a treia butelie se iese fundul autosifonului in afar si ia forma de ou.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else