intrebare ptr arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
super_sniper
intrebare ptr arrow
vreau sa stiu daca mai aduceti alicele BSA ELITE CAL.5,5mm? daca da, cam in ce perioada?
-
super_sniper
Re: intrebare ptr arrow
astept in continuare raspuns 
Buna ziua.
Din pacate am renuntat pentru moment sa importam BSA. Motivele sunt multiple.
Cu respect.
Din pacate am renuntat pentru moment sa importam BSA. Motivele sunt multiple.
Cu respect.
-
super_sniper
dar va puteti interesa in magazinele dvs din tara(in afara cele din constanta)daca au mai ramas alice bsa 5,5, sami trimiteti in unul din cele 2 magazine din constanta?iau si 10 cutii daca aveti. dar de ce nu importati de la gamo alicele PROHUNTER in cal 5,5mm? http://www.bidorbuy.co.za/item/11589098 ... m_177.html
nu se importa...pt ca sunt bune cele care sunt acum pe piata.
si daca inca se mai gasesc si se cumpara cele care sunt..de ce sa fie aduse alte modele ? - o sa fie pe urma stocuri
de ce sa aducem rg59 cand este rg 89 ? sau cine ar mai cumpara wpp daca ar fi cz83?
acum sa zicem multumesc daca se mai gasesc . eu pro-magnum nu am mai cumparat de mult pt ca nu erau in magazin.
PS. nu mai este limita la cumpararea de alice. pot reveni in magazine cutiile de 500 buc. domnule radu.
si daca inca se mai gasesc si se cumpara cele care sunt..de ce sa fie aduse alte modele ? - o sa fie pe urma stocuri
de ce sa aducem rg59 cand este rg 89 ? sau cine ar mai cumpara wpp daca ar fi cz83?
acum sa zicem multumesc daca se mai gasesc . eu pro-magnum nu am mai cumparat de mult pt ca nu erau in magazin.
PS. nu mai este limita la cumpararea de alice. pot reveni in magazine cutiile de 500 buc. domnule radu.
Pt. dl. Radu, cu scuze pentru off-topic, sunt cateva sectiuni din site care nu merg, gen:
/ Vanatoare / Munitie / Cartuse cu glont, / Vanatoare / Munitie / Cartuse cu alice,
/ Autoaparare / Munitie autoaparare, probabil faceti up-date la preturi.
Pe mine m-ar interesa in special pretul la asa ceva:
Am inceput demersurile pentru a evolua catre un alt nivel.
/ Vanatoare / Munitie / Cartuse cu glont, / Vanatoare / Munitie / Cartuse cu alice,
/ Autoaparare / Munitie autoaparare, probabil faceti up-date la preturi.
Pe mine m-ar interesa in special pretul la asa ceva:
Am inceput demersurile pentru a evolua catre un alt nivel.
- Attachments
-
- Fotografii-0011.jpg (34.51 KiB) Viewed 6379 times
de pescuit pescuim cred ca toti.
cu armele e alta poveste
cu armele e alta poveste
Buna ziua.emy wrote:nu se importa...pt ca sunt bune cele care sunt acum pe piata.
Am prins tonul ironic. Doar ca nu prea aveti dreptate. Pe langa vanatoare si pescuit mai trebuie sa facem si comert. Experienta cu BSA nu a fost una dintre cele mai reusite si s-au importat in urma cererilor.La fel este si in celelalte cazuri. In orice domeniu, adica si pescuit si vanatoare. As aduce lansete care costa 30mil. ca exista si le lauda toata lumea dar trebuie sa existe un final. Ca in bancul cu iepurasul si plainicile mici, mici, mici... .
-
super_sniper
da dar alice puteti aduce de la bsa ptr ca sunt ff cautate ca de la gamo ce sunt pe piata nu sunt asa bune. am baieti in constanta care vor cu disperare alice bsa elite 5,5mm.sigur nu ati ramane cu ele pe stoc. cu armele bsa va inteleg
-
victorbogdan
-
super_sniper
stiu si eu asta
eu ma refeream ce pot sa aduca cei de la arrow. jsb nu vor aduce niciodata.
Ca sa te bage in seama, in general un furnizor iti impune conditii. Una dintre ele ar fi sa importi marfa divesificata nu doar doua trei repere sau esti conditionat de suma.super_sniper wrote:stiu si eu asta
Cu respect.