intrebare despre gas ram

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
super_sniper

intrebare despre gas ram

Post by super_sniper »

se poate monta gas ram la carabina hatsan torpedo 150 th(carabina este prevazuta cu parghie) in calibru 6.35? daca da ,credeti ca ar scoate mai mult de 215 m/s cat are ea initial din fabrica,sa zicem macar 240 m/s sau chiar mai mult? astept raspunsuri de la cei care se pricep la astfel de tunning-uri.
nedumeritu

Re: intrebare despre gas ram

Post by nedumeritu »

super_sniper wrote:se poate monta gas ram la carabina hatsan torpedo 150 th(carabina este prevazuta cu parghie) in calibru 6.35? daca da ,credeti ca ar scoate mai mult de 215 m/s cat are ea initial din fabrica,sa zicem macar 240 m/s sau chiar mai mult? astept raspunsuri de la cei care se pricep la astfel de tunning-uri.
Modestule!
In cartea teKnica la Torpedo 150 TH zice 305m/s.
Cel putin la 5,5.
Huston, we've got a problem! :D :D :D
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
killer_533

Post by killer_533 »

Daca dimensiunile arcului de la Hatsan Torpedo 150TH sunt aceleasi cu ale arcului de pe Mod .135 (cunoscut si sub numele de Falcon Hunter: https://www.pyramydair.com/p/walther-fa ... ifle.shtml ) se poate monta gas-ram. Din cate stiam eu, in 6.35 viteza pe care o prinde un Torpedo 150TH este de aproape 230 m/s. Gas-ram-ul nu e facut sa creasca aceasta viteza .... ci doar sa inlocuiasca arcul eliminand anumite puncte slabe ale acestui sitem de propulsie.

Tu ai deja o Hatsan 150 TH sau te gandesti sa-o cumperi ? (te intreb pt. ca vreau sa-mi iau una si nu am mai primit vesti de la importatorul din Oradea).
Gamo Maxima.22(GasRam,GRTIII Trigger Tuning)+Leapers 6-24x50
Dragon Slayer .50+Tasco 6-26x50
Shooting Chrony Beta
http://www.youtube.com/watch?v=QTToDgYBLsk&fmt=18
Image
Post Reply