intrebare

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
viezure

intrebare

Post by viezure »

pot cumpara munitie de la dvs in baza unei copii a certificatului de detinator(nu tin certificatul original la mine din motive de siguranta)?!
va multumesc!
haiosu

Post by haiosu »

da se poate. dar macar o data vino cu el in original. apoi nu ar mai fi necesara decat copia... eventual o faci de marimea unui card si o plastifiezi (copia)
viezure

Post by viezure »

pai nu o pot face cat un card ptr ca certif meu de detinator este o foaie A4 pe care sunt completate datele si stampilata :))
PARABELUM

Post by PARABELUM »

Scanezi certificatul de detinator apoi il listezi micsorat ( sa-ti incapa in portofel )
gligorescu

Post by gligorescu »

marturisesc ca si eu am un ditamai cearceafu in portofel :cry:
radu.b

Post by radu.b »

viezure wrote:pai nu o pot face cat un card ptr ca certif meu de detinator este o foaie A4 pe care sunt completate datele si stampilata :))
Buna ziua.
Raspuns detaliat v-am dat in celalalt topic. Repet puteti face copie dupa certificat ca sa-l aveti la dumneavoastra cand purtati pistolul, totusi pentru cumpararea munitiei mergeti cu originalul la magazin. Este rugamintea mea.
Va multumesc pentru intelegere si tinem legatura.
Cu repect.
Radu
Preda Adrian

Post by Preda Adrian »

PARABELUM wrote:Scanezi certificatul de detinator apoi il listezi micsorat ( sa-ti incapa in portofel )
unde pot face si eu asa ceva???mersi
haiosu

Post by haiosu »

de regula la un centru de fotocopiere (xerox in limbaj uzual) unde au si aparat de plastifiat. astfel impust 2 iepuri deodata: micsorat la nivel de card si apoi plastifiat
Post Reply