CROSSMAN T4

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

TATUKA

Re: CROSSMAN T4

Post by TATUKA »

Chiar luna trecuta l-am vandut, il stiu foarte bine, e frumusel, puternic, dar pentru airsoft si atata.
PROBLEMA:
mi-au anulat autorizatia, cea cu care am cumpart CROSMAN T4, acu de ce trebuie sa platesc din nou pentru alta autorizatie?
HATSAN AT44S-10 - 5.5mm
HATSAN TORPEDO 150TH 6.35mm
tevez

Post by tevez »

Nu ştiu de anulare, doar că expiră şi se poate prelungi...iar dacă a expirat se refac actele.
Merge bine pistolul de airsoft la tras la ţintă, nu e mai prejs ca cel cu a.c., doar că ţinta trebuie să fie adecvată.
Eu nu mă bag la joc la airsoft dar unele replici îmi plac mult. La puşti diferenţele sunt majore, mai ales dacă
vorbim de un PCP dar la pistoale, sincer, nu mi-aş ocupa locul în permis cu unul. Bineînţeles, fiecare cu ce-i
place. Succes la găsit un pistol pe măsura exigenţelor, tare mă tem că în varianta cu a.c. nu prea există.
Rudy

Post by Rudy »

Tatuka, imi rau, ca n-a functionat jucaria, dar si eu mi-am pierdut 10 minute sa-ti extrag review-rile negative de pe youtube, despre T4. Acu' daca pocnitoarea n-a functionat, pune si tu o vorba buna in continuarea celor deja existente pe youtube.

Eeeei si cand o fi sa-ti iei pusca (adica trecerea la Level2 ) pleaca si tu urechea la ce spun eu si ia-ti un gamo dala cu trigger de fier, ca cu o daia cu trigger de aluminiu si plastic, mi-a luat 4 ore sa-i pun un gasram (nitro, sau cum naiba ii mai zice). :oops:

Bafta la achizitii.

P.S.
nu ma injura pe mine ca s-a stricat ala (nu eu te-am blestemat ca m-ai ponegrit si nici n-am cobit ), asa's eu gura bogata si ruda cu Caterpillar Mother
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Post Reply