buna, incepatoare need help
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: buna, incepatoare need help
Walther PPK
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
e mai puternic Walter PPK?
Pe forumul acesta s-a discutat mult despre cele 2 pistoale, pot spune ca e deja o rivalitate.pisoeas wrote:e mai puternic Walter PPK?
Sunt asemanatoare ca performante, PP-ul e ceva mai scump dar cred ca se potriveste mai
bine pt. o domnisoara. Mie mi se pare ca arata si mai bine decat RG-ul.
Cere-le vanzatorului pe ambele, compara-le,vezi care-ti "vine" mai bine, etc.
da, multumesc din suflet pentru raspunsuri. Vroiam sa stiu care e mai puternica, de sunt cam la fel ma voi orienta la fata locului.
Sunteti f. tari. Azi imi depun dosarul, mi-am facut tot. Ma duc la Politia Capitalei.
Multumesc pentru tot si am sa va citesc pana voi cumpara si eu arma. Dupa aceea schimbam pareri
Am auzit lucruri foarte bune despre magazinele Arrow asa ca ma voi duce la ei sa il terorizez pe armurier. O zi buna tuturor.
Sunteti f. tari. Azi imi depun dosarul, mi-am facut tot. Ma duc la Politia Capitalei.
Multumesc pentru tot si am sa va citesc pana voi cumpara si eu arma. Dupa aceea schimbam pareri
Puterea e data in primul rand de calitatea munitiei si nu de arma.pisoeas wrote:e mai puternic Walter PPK?
In teste, ambele (RG88 si Walther PP) au scos valori sensibil egale cu acelasi tip de munitie.
Alege ce ti se potriveste mai bine in mana.
Succes!
Asteptam impresii, poze, teste, etc.
Asteptam impresii, poze, teste, etc.
am depus dosarul. Nici o problema n-am avut ceea ce a fost ok. Dar am o gramada de asteptat.... 
din pacate asa e. dar apoi, cand il ai in mana...uiti de asta.pisoeas wrote:am depus dosarul. Nici o problema n-am avut ceea ce a fost ok. Dar am o gramada de asteptat....
si deja dupa cateva sedinte prin poligon...chiar nu te mai intereseaza
nu l-am depus pe urgenta. Acum mai pot face ceva? Adica sa mai vin cu inca o chitanta pentru urgenta? sau e prea tarziu
Nu prea stiu unde sa fac sedintele in poligon.... Recomandari?
Din pacate e tirziu pt taxa de urgenta, pentru poligon poti participa cind ne intilnim astia bolnavi dupa arme sa tragem, poti venii si inainte sa-l ai pe al tau, vezi c-am cum este sa tragi cu mai multe tipuri de arme cu bila de cauciuc sau de ce nu, chiar cu glont.Simbata asta ar fi o oportunitate dar daca ziceai ca nu poti ajungepisoeas wrote:nu l-am depus pe urgenta. Acum mai pot face ceva? Adica sa mai vin cu inca o chitanta pentru urgenta? sau e prea tarziuNu prea stiu unde sa fac sedintele in poligon.... Recomandari?
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
la joita nu? Cred ca poate sunt timida dar nu stiu pe nimeni, imi e tare urat sa vin si sa nu cunosc pe nimeni
Poate dupa ce imi iau arma, ne intalnim, ma gandeam sa trag la Sala Olimpia. ca au loc special amenajat.... Pana la sf. lu` aprilie o sa guitz 
Timida dar cu pistol ?
Nu e cazul, crede-ma, la Joita vom merge sa ne cunoastem, sa probam si sa folosim armele, mai schimbam impresii etc.
In plus e o ocazie potrivita pentru a pune mana pe un RG, un PP si alte asemenea tinichele. Una e la raft, alta "live".
Noi, sambata 28.03, la ora 8, vom fi la iesirea de la metrou Gorjului - la semafor, in sensul de mers spre A1. De acolo - la Joita.
Consider formalitatile de prezentare incheiate si invitatia lansata.

Nu e cazul, crede-ma, la Joita vom merge sa ne cunoastem, sa probam si sa folosim armele, mai schimbam impresii etc.
In plus e o ocazie potrivita pentru a pune mana pe un RG, un PP si alte asemenea tinichele. Una e la raft, alta "live".
Noi, sambata 28.03, la ora 8, vom fi la iesirea de la metrou Gorjului - la semafor, in sensul de mers spre A1. De acolo - la Joita.
Consider formalitatile de prezentare incheiate si invitatia lansata.
Last edited by Emanuel on Fri Mar 27, 2009 11:13 pm, edited 2 times in total.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
ZORAKI - MOD. 914 Cal. 9 mm P.A.Knall
GAMO PT-80 Cal. 4.5 mm (.177 in)
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
da, timida cu pistol si nu mi se pare ironic sau mai stiu eu cum...
Asta e, sunt ciudata
dar nu vreau nici sa deranjez pe nimeni
Multumesc de invitatie, am inteles ideea si da cred ca am sa vin, vreau sa vad si PP-ul si RG-ul 88. Pe romsdc trebuie sa imi fac cont, lucrez la asta :>
Emanuel, multumesc inca o data. Sper sa ne vedem sambata.
nu deranjezi pe nimeni. din contra, suntem bucurosi sa invatam pe oricine, din ceea ce stim-mult sau putin. plus ca la joita exista si instructori, care sigur iti pot spune multe. la primele intalniri nici noi nu ne stiam prea bine...asa ca... te asteptam cu mare placere!pisoeas wrote:da, timida cu pistol si nu mi se pare ironic sau mai stiu eu cum...Asta e, sunt ciudata
dar nu vreau nici sa deranjez pe nimeni
Multumesc de invitatie, am inteles ideea si da cred ca am sa vin, vreau sa vad si PP-ul si RG-ul 88. Pe romsdc trebuie sa imi fac cont, lucrez la asta :>
Exact, te asteptam cu placere !
Ideea ar fi ca asa poti invata inca de la inceput - chiar fara a avea inca o arma,
cum se deruleaza treburile si cu ce se asorteaza subiectul.
Ideea ar fi ca asa poti invata inca de la inceput - chiar fara a avea inca o arma,
cum se deruleaza treburile si cu ce se asorteaza subiectul.
Emanuel
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro
FORT 17 R Cal. 9 mm P.A.
www.romsdc.ro