Luciano wrote:
Sa sti ca eu m-am gindit anul trecut - dupa exp cu CSM-ul -destul de serios sa deschid un poligon ptr AC acoperit in TM dar dupa ceva calcule am renuntat: 1 Legislatia este aiurea ptr poligon de neletale- iti trebuie instructor autorizat FRTS angajat permanent, cadru medical angajat permanent + incapere speciala medicala; poligonul trebuie amenajat dupa niste norme deocamdata secrete... am incercat sa iau leg cu FRTS dar nu a binevoit nimeni sa-mi raspunda la Fax, email... poate daca le ceream contul sa le bag comisionul erau receptivi dar nici eu si partenerul meu din UK nu agream practicile din Ro. 2 Nu cred ca dintr-o taxa de 10 lei pe ora sa-ti poti acoperi cheltuielile macar cu un personal minim de 4-5 oameni ca sa nu mai vorbim de investitie.
Si pe tine te-a mancat ideea unui poligon numai pentru Ac ?
Si eu am renuntat la idee (deocamdata) tot din aceleasi considerente ... daca nu ai alta sursa de venit nu prea poti sa rezisti doar cu un poligon ...
Sharp membru AIRGUNS in Timisoara e Luciano ... deocamdata ... speram ca vor fi mai multi ... sau ca ne putem cupla cei din vest (Caras-Timis-Arad) macar de 3-4 ori pe an ...
Multumesc tuturor pentru pareri! Cel putin pe moment, m-am lamurit cum stau lucrurile
Dabija,
Unde pot sa ma inscriu in Airguns in TM? Sau care e modalitatea de inscriere?
Dabija wrote:
Si pe tine te-a mancat ideea unui poligon numai pentru Ac ?
Si eu am renuntat la idee (deocamdata) tot din aceleasi considerente ... daca nu ai alta sursa de venit nu prea poti sa rezisti doar cu un poligon ...
Da am vrut sa fac un poligon de A.C. acoperit; in oras; sa fie acces usor la el dar nu pare rentabil in momentul actual plus ca piedicile ( a se citi spaga ) din partea legiuitorului sunt uriase.
@sharp
Ca sa te inscrii in Airguns iei legatura cu cineva din conducere - vezi pe forum Airguns pune un mesaj ceva, intreba public - si daca iti convine platesti taxa de inscriere si cotizatia pe an la banca si gata, esti inscris... apoi astepti legitimatia
Sustin ideea respectarii si apararii proprietatii private si a dreptului la autoaparare prin orice mijloace - aviz amatorilor !
Sharp wrote:Multumesc tuturor pentru pareri! Cel putin pe moment, m-am lamurit cum stau lucrurile
Dabija,
Unde pot sa ma inscriu in Airguns in TM? Sau care e modalitatea de inscriere?
Mai ai putintica rabdare ... asociatia este momentan in reorganizare ... se va muta sediul si contul ... Speram ca in max. o luna sa rezolvam aceste probleme. Pana atunci "Bun venit pe forumul AIRGUNS !" si spor la citit.
Merci Dabija!
Am sa incerc, desi rabdarea nu e chiar punctul meu forte!
P.S.: Incerc sa ma hotarasc si eu ce AC sa imi iau, si am fost azi la magazin... Nu vreau sa supar pe nimeni, dar Maxima arata ca un tun pe langa hunter, 600, CF 30, etc.
Sal toata lumea,as vrea si eu sa merg sa trag undeva in Timisoara (nu csm,am fost am vb cu un portar si mi-a dat nr de tel al administratorului de acolo pe care l-am sunat si mi-a zis ca normal nu are voie sa ma lase sa trag acolo dar o rezolvam noi...).Vreau si eu sa trag la tir,daca este cineva din Timisoara care ma poate ajuta puteti sa-mi scrieti la adriannica82@yahoo.com,sau sa vb pe msg , adresa mea quback_ro.
Sharp wrote:Va salut cu respect!
Urmaresc forumul de catva timp, si am cateva nelamuriri.
Exista in Timisoara un poligon unde se poate trage cu o arma AC? Este posibil acest lucru pentru orice calibru, sau numai pentru 4,5? Inscrierea in o asociatie de tir da si posibilitatea efectuarii de antrenamente? Si daca da, acest lucru este posibil numai pentru cei care vor sa faca performanta? Sau mai bine zis... exista o limita de varsta pentru participarea la concursurile de tir?
Multumesc, si astept raspunsurile dvs.
Buna ziua.
Din pacate nu stiu sa va raspund despre existenta poligonului.Cel mai bine este sa intrebati la magazinul AJV-ului din Timisoara,VEPETIM.
Pentru antrenamente sunt permise toate calibrele armelor cu aer comprimat. Armele comercializate de firma noastra nu implica neaparat sa fiti inscrisi la un club de tir.
Va multumim.Radu