eu trag sus pe terasa blocului
Probleme de vinzari ARROW?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Guest
Mda, cam trist si poroblema este ca suntem prea putin si nu putem face nimic sa schimbam legiile,nu pot intelege de ce se ocupa statul de legiile care nu trebe, sa se ocupe de saracia tarii etc.
Daca ar fii citeva asociatii de detinatori cu arme de aer comprimat( 10% din tara)macar sa se poate amesteca unpic in treburile astea
asta este.
Daca ar fii citeva asociatii de detinatori cu arme de aer comprimat( 10% din tara)macar sa se poate amesteca unpic in treburile astea
-
cosminioans
-
Guest
In Romania, vanatorii reprezinta 0,4% din populatie.Adica la 100 de persoane, nici macar o jumatate de om nu e vanator! Cantitate neglijabila!Sau specie periclitata pe cale de disparitie!
Am totusi senzatia ca detianatorii de AC sunt totusi mai multi (vanatorii sunt putin peste 60 0000), dar AC-istii nu sunt organizati ca vanatorii si deci se zbat intr-un soi de anonimat. Semne de organizare au aparut si-n randul AC-istilor, ceea ce e un lucru bun, pentru viitor.
Am totusi senzatia ca detianatorii de AC sunt totusi mai multi (vanatorii sunt putin peste 60 0000), dar AC-istii nu sunt organizati ca vanatorii si deci se zbat intr-un soi de anonimat. Semne de organizare au aparut si-n randul AC-istilor, ceea ce e un lucru bun, pentru viitor.
-
Guest
salutare,
eu banuiesc ca sunt mai fericit decat voi, in sensul ca din usa garajului meu ( adica sunt oarecum ferit ) trag linistit dupa gugustiuci la 40-50 m distanta, pe niste antene de pe bloc sau in copaci
imi iau arma cu mine cand merg in vizita la cineva la curte, in fiecare duminica, si mai bag si acolo dar distanta este doar 12 m
trageri "adevarate" voi putea face la vara, am o casa la tara la 130 km de bucuresti, destul de izolata, fara vecini, si am in curte lejer distante de 50-70 m
bere, gratar si tras la tina
nemaivorbind ca din cand in cand intra si cate un epure prin curte
eu banuiesc ca sunt mai fericit decat voi, in sensul ca din usa garajului meu ( adica sunt oarecum ferit ) trag linistit dupa gugustiuci la 40-50 m distanta, pe niste antene de pe bloc sau in copaci
imi iau arma cu mine cand merg in vizita la cineva la curte, in fiecare duminica, si mai bag si acolo dar distanta este doar 12 m
trageri "adevarate" voi putea face la vara, am o casa la tara la 130 km de bucuresti, destul de izolata, fara vecini, si am in curte lejer distante de 50-70 m
bere, gratar si tras la tina
nemaivorbind ca din cand in cand intra si cate un epure prin curte
-
danr
Salut danr,
Bine ai venit pe forumul nostru.
Sper sa-ti raspunda meseriashii.
Daca vrei, poti sa cauti referiri pe www.gamo.com
Marius
Bine ai venit pe forumul nostru.
Sper sa-ti raspunda meseriashii.
Daca vrei, poti sa cauti referiri pe www.gamo.com
Marius
-
cosminioans
pe 5,5, pelleturile universale sunt ProMagnumurile, sunt cele mai stabile si omogene ca efecte, traiectorie si tot restu
Match-urile sunt de antrenament si de ''plici''
TS-18 sunt o incercare nefericita de a face un TS-10 de 5,5 : grele, ciudate, unele nu intra pe tzeava decat fortzate pana la deformare si alte de-astea, au penetrare f buna la distante mici totusi
Match-urile sunt de antrenament si de ''plici''
TS-18 sunt o incercare nefericita de a face un TS-10 de 5,5 : grele, ciudate, unele nu intra pe tzeava decat fortzate pana la deformare si alte de-astea, au penetrare f buna la distante mici totusi
-
cosminioans
-
cosminioans