problema

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

haiosu

Re: problema

Post by haiosu »

sassu wrote:Fac parte dintr-o comunitate de airsoft de cativa ani buni si iau in serios acest sport , chiar in aceasta luna am participat impreuna cu o serie de ehipe din Bucuresti la cel mai mare eveniment de acest gen desfasurat in Suedia motiv pentru care trebuie sa intervin si sa precizez o serie de aspecte. In primul rand pentru achizitionarea unei replici de airsoft trebuie sa ai 18 ani alfel magazinele de de profil din tara nu iti vor vinde produse de acest gen. Mai mult nu incurajez indreptarea diverselor persoane care doresc arme sau replici de arme catre airsoft mai ales cand atitudinea este cea din posturile de mai sus. Deasemenea trebuie sa precizez ca aceste arme sunt destinate sportului si nu autoapararii si orice expunere in zone publice va conduce la confiscare politia fiind foarte sensibila in ceea ce priveste acest aspect fiind absolut interzisa utilizarea acestora impotriva persoanelor sau animalelor. Mai mult decat atat comunitatile de airsoft sunt si mai sensibile la incidente de acest gen motivat de faptul ca in prezent este inceputa procedura de recunoastere a airsoftu-lui ca sport iar o imagine negativa ar aduce restrictii in ceea ce priveste acest gen de echipament.
foarte bine punctat. felicitari
fulminator

Post by fulminator »

Multumesc pentru sfaturile date. Cred ca sunt pe drumul cel bun. Privitor la varsta, am o 1varsta medie. Deci sunt copt destul. Acum, serios, privitor la atitudinea mea din posturile mele... eu cred in atitudinea voastra e ceva negativ. Eu vorbesc simplu, la obiect, iar voi puneti deja problema atacarii/autoapararii, sau chiar portului armei in public (!!). Nu am "dusmani", daca e sa vb in limbaj manelistic, si chiar daca as avea nu sunt un barbat atat de slab incat sa ma ascund in spatele unui pistol-prastie sau a unui sprei de piper (care, apropo, am fost destul de nebun sa il incerc si pe mine si sa fiu capabil dupa aceea sa alerg). Am specificat ca arma o voi folosi pentru distractie. Nu inteleg ce e atat de greu de inteles. Daca as povesti totul, sunt sigur ca mi-ati da dreptate.

Dar ca sa fiu iarasi mai explicit, si sa va asigur ca este nimic dubios la mijloc, voi incheia acest topic spunand ca nu mi se pare rentabil sa dau 15 mil pe un pistol de cauciuce care produce, asa cum am vazut intr-un topic niste teste chiar pe propria persoana, niste vanatai mici, si care se blocheaza de vreo 2 ori per incarcator. Si iarasi, sa nu dau 50 mil pe un pistol cu gloante, odata avut un permis portarma fiind luat in vizorul politiei, si stiu ce inseamna asta, cu toate discreditarile ei pe viitor. Chiar daca banii nu sunt problema. Dar nu sunt atat de nebun nici sa ii risipesc. Asa ca, solutia ideala pentru mine ar fi o arma de airsoft, si sper ca imi dati dreptate. Voiam doar sa ma convinga altcineva care se pricepe la asa ceva. Ideea fiind, chiar daca folosesc arma la impuscat cutii de conserva, o vreau cat de mare si puternica posibila... caci daca nu ar fi, unde e distractia?

Mersi pt tot ajutorul, o sa ma vedeti de aici inainte pe comunitatile online airsoft. Good day & good shootin'!
tevez

Post by tevez »

fulminator wrote:Si iarasi, sa nu dau 50 mil pe un pistol cu gloante, odata avut un permis portarma fiind luat in vizorul politiei, si stiu ce inseamna asta, cu toate discreditarile ei pe viitor. Chiar daca banii nu sunt problema. [...]
Mersi pt tot ajutorul, o sa ma vedeti de aici inainte pe comunitatile online airsoft. Good day & good shootin'!
Poate nu banii sunt problema, sunt pistoale cu glont si mai ieftine de 5 mii, dar mai e un mic obstacol...tre' sa fii demnitar,
politist, procuror, militar sau ceva de genul asta. Date fiind categoriile astea, nu prea te "ia in vizor" niciun politist, poate
mai degraba pe un posesor de pistol cu "cauciuce" il vor lua politistii la ochi.
Buna alegere, pentru distractie este excelenta arma de airsoft, oferta e bogata si nu sunt formalitatile greoaie de la a.c.
Bafta cu airsoftul, vad ca pe zi ce trece castiga mai multi adepti.
nedumeritu

Post by nedumeritu »

O as radeti, dar oameni seriosi, chiar componenti ai echipelor de marksman-i din State
procedeaza la antrenamente in curtea din spate folosind replici airsoft ale armelor reale cu care ei performeaza
in concursurile mari.
Ia aruncati un oki aici:
http://www.romsdc.org/airsoft/
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
sassu

Post by sassu »

S.P.I.R.-ul de la noi utilizeaza astfel de replici in vederea antrenamentului , cel putin in Constanta.
dcrist

Post by dcrist »

sassu wrote:S.P.I.R.-ul de la noi utilizeaza astfel de replici in vederea antrenamentului , cel putin in Constanta.
Au un sef beton cei de la SPIR Constanta, ar trebui mai multi ca el dar........
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
haiosu

Post by haiosu »

dcrist wrote:
sassu wrote:S.P.I.R.-ul de la noi utilizeaza astfel de replici in vederea antrenamentului , cel putin in Constanta.
dar..."n-ai sa sa vezi". inca sunt subordonati si subjugati politicului, oricat nu ar vrea sa recunoasca.si cand spun "ei" ma refer la toate "cadrele" indiferent de unde sunt:MI, MAPN, etc
:(
si partea proasta cu replicile de airsoft... nu am gasit inca replica de CZ75 SP01 SHADOW ... caci hai sa fim seriosi, sunt replici de toate natiile de glock si asta pt ca inca nu au auzit ca glock nu e arma :twisted:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

haiosu wrote:
dcrist wrote:
dar..."n-ai sa sa vezi". inca sunt subordonati si subjugati politicului, oricat nu ar vrea sa recunoasca.si cand spun "ei" ma refer la toate "cadrele" indiferent de unde sunt:MI, MAPN, etc
:(
si partea proasta cu replicile de airsoft... nu am gasit inca replica de CZ75 SP01 SHADOW ... caci hai sa fim seriosi, sunt replici de toate natiile de glock si asta pt ca inca nu au auzit ca glock nu e arma :twisted:
Moshule, nu fi asa de sigur.
CZ-ul este brand serios.
Oamenii seriosi produc si asa ceva pe airsoft si cei mai buni din vanzatori il si vand.
Ia arunca un oki aici:
http://shop.ehobbyasia.com/catalogsearc ... &x=19&y=14

Cat despre antrenamente, o scoala intreaga, aia de la Campina se joaca cu Glock-uri GBB din cele cu slide de metal.
Macar nu-si mai gauresc bocancii :lol:
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

pai aia de la campina -si nu numai ei- TREBUIE sa se antreneze cu glock ca doar aia au saracii. nu au posibilitatea sa vina cu altul in traistuta... dar reiterez, aia nu e arma :twisted: ca ai nostrii au invatat sa traga bine cu ea, asta-i alta poveste, dar la concursul de ipsc s-a vazut ce si cum... :lol:
@nedumeritu: legat de link, nu zic nu, arma e buna, dar are mici "defecte" cum ar fi: e spring, si nu e modelul meu... :cry:
pistolul lor
pistolul lor
tm-spgn-cz75_1_mark.JPG (22.94 KiB) Viewed 6201 times
pistolul meu
pistolul meu
75_shadows.jpg (2.85 KiB) Viewed 6200 times
la o adica s-ar putea folosi, dar limitat...antrenament pt incarcare rapida nu as face, ca nu se "pupa" la incarcatoare ; plus ca un "doubletape" nici nu intra in calcul :roll:
nedumeritu

Post by nedumeritu »

Ce sa fiu sincer, ai dreptate.
Numai ca pe aceeasi pagina este si un CZ GBB, care, deci, nu este spring este GAS BB.
Poate ala sa mai faca vrfeo chestie, asa, de antrenament, la rece, sau mai la caldutz :)
Cu stima.
Dan Zaharia
Somebody Else
haiosu

Post by haiosu »

probabil ca in viitorul apropiat va fi si un airsoft de antrenament in lista de cumparaturi. deocamdata anul asta a fost EL, la anul ceva piese si incarcatoare... dupe buget coane fanica :roll:
Post Reply