Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns in 14 septembrie curent si in special multumesc pentru invitatia la intalnirea ROMSDC. Invitatia ma onoreaza iar oferta privind imprumutul cronografului ma onoreaza inca o data, pentru incredere. Din pacate de data aceasta nu pot veni ,desi era o ocazie buna pentru un nou venit. Data viitoare sper sa nu scap ocazia si sper sa nu vin cu mana goala ,ci cu ceva date privind comportarea pistoalelor si revolverelor Gamo.
Cu stima,
Nafty
Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Arme cu AC cu teava scurta (pistoale & revolvere)
Nu te juca, au arme serioasenedumeritu wrote:...Te gasim noi pe urma...![]()
Pe de alta parte, in Cluj ii ai pe Slyder, Defero, Predator, Nineinchfly, Temp (cei mai activi de pe clubairguns). Pe primii trei am avut placerea sa-i cunosc personal, cu ocazia intalnirii de anul trecut. Undeva tot gasesti un cronograf. Vezi ca baietii mai ies din cand in cand "in natura". Pe ei!
ceva ceva despre pistoalele gamo iti mai spunem si noiNafty wrote:Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns in 14 septembrie curent si in special multumesc pentru invitatia la intalnirea ROMSDC. Invitatia ma onoreaza iar oferta privind imprumutul cronografului ma onoreaza inca o data, pentru incredere. Din pacate de data aceasta nu pot veni ,desi era o ocazie buna pentru un nou venit. Data viitoare sper sa nu scap ocazia si sper sa nu vin cu mana goala ,ci cu ceva date privind comportarea pistoalelor si revolverelor Gamo.
Cu stima,
Nafty